Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нека всеки да си каже мнението

Започната от Ники, Юли 27, 2011, 08:54:07 PM

« назад - напред »

plmko

Ники не знам мераклийте за триене кой ще ги трият ,някои вече се сбогуваха с нас,да не каже някой утре ,че модераторите не са си свършили работата......

Ники

Темата с амнистията съм я прибрал в нашия раздел - не я трийте
за да им напомняме ако се наложи какво са писали
още няколко теми съм докарал тук - временно.

Ники

Аз съм на компютъра само вечер за сега,
в магазина все още нямам интернет, надявам се другата седмица да дойде
Ако има нещо спешно ми звънете на GSMa 0888776549

Ники

Предлагам да обсъдим как да направим форума по - добър
най горещата тема е с бановете и правилата
Ако някой има предложение за промяна на правилата нека го направи
относно бановете мисля че предложението на Продуцента е най-добро за начало. Гледам че и на вас ви е харесало

Направил съм една директория за баннати потребители ама дали съм и задал правилно правата - ще се разбере в последствие

Чък Норис

Само, че тези теми за баннатите потребители не трябва да излизат най-горе в новите мнения, иначе някой път може да стане така, че там да има повече теми за баннати потребители ;;573

Ники

Вече не излизат
Сорри, ама докато го намеря - мина бая време

Ники

Предлагам да обсъдим да разширим модераторския екип с още един член.
името му е  "фолкръм".
Говорил съм с Продуцента и Въйко, те нямат нищо против.
но нека сами да потвърдят тук
Другите колеги също да пишат какво е тяхното мнение по въпроса

Чък Норис

Познавам го лично и както се казва мога да гарантирам за него. Незнам защо му е да бъде модератор, вярно те военните имат време бол ;;573
Със сигурност може да помогне за развиването на разделите за настройка и избор на антени и конвертори, защото всеки ден настройва по някоя друга антена и тества различни конвертори.

Въйко

Цитат на: Ники;222865...Говорил съм с Продуцента и Въйко, те нямат нищо против...

Лъжа ееее, не чуваш ли спри се лъжа ееее...
(Преслава)

Нищо не е говорил с мен Ники.Просто получих на л.с. някакъв номер за Еконт с който номер утре да си взема едни 100лв, условието е да кажа "Да".
Така че казвам "Да" без да ме интересува за какво става дума :worry:

Ем па нека бре, като има желание да го пресърбява отзад му давай копчетата.Някой ако пита нещо защо е с анонимен бан ще натопим Стоян ;;602

Е ся си еба мамата, а върви обяснявай за "форума на пловдивските курви" както ставаше дума при Боян ;;573
aatns
gmkd

Хиена

Щом колегите го познават и гарантират за него, аз съм ЗА.
От един друг Жоро съм слушал, че е пич.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Ники

Хайде да му е честито на Фолкръм, ;;650
добре дошъл в екипа;;513

Хиена

Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

фолкръм

Благодаря за доверието на Ники на Жоро на Венко на Хиената. Ще помагам винаги както съм го правил и до сега. ;;650
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Хиена

Хайде Ники като има свободно време, да го обяви публично.

ivo

Добре дошъл и от мен. Успех и спорна работа.

Мерси Иво!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания