Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Защо напуснах кораба? Равносметката…

Започната от Робокоп, Юли 10, 2011, 11:30:10 PM

« назад - напред »

DON Джолан

Цитат на: Сценаристът;108285А дали изобщо те имат намерение да са конкурент на Буля? Както знаеш в модата има конфекция, има и бутикови дрехи. Същото е и при автомобилите- някой карат Астон Мартин, други Дачия ;)...След седмица, две ще видим дали така ще стане и при сателитните оператори...
Някой беше казал, че Сателита нямали музикални програми - имат и то качествени, за разлика от някой други;;573
Добре дошъл на Лорд оф дъ Денс (Lord Sith) с новите дрешки. ;;602
Продуценте, слагай му аватара! :;803 :lol15:

Iliyan N

След 5 години и три месеца на пълен абонамент при ИТВ/Тотал/СатБг и аз ги напуснах и от 1.3.2011 съм при Була!Причини много,но подчертавам не и финансови.Липсата на спорт,музика,анимация и на пакета ХБО преля чашата на търпението!Сега за всеки от моето семейство има необходимото за гледане,мир и спокойствие!Относно цените само ще споделя,че в момента SKY Italia e 39 евро,като предполагам и за Германия са подобни цените.СатБг какво предлага?И докога?Пералнята за сега работи....Нов бардак със стари курви не се прави:lol15:Имаше един Златко там....:hammer:

Rabin

Цитат на: Фитцджералд;108206Всеки един оператор, много добре си е направил сметката, какво и как да го направи. Всеки от вас разбира се има мнение по въпроса, но не си мислете, че някъде из някой оператор още ръфат доматите с колци. Както няма случайности, така няма и случайни хора.
...
Показаха те едни бивши колко са си направили сметката. Имам приятели и в бившия мобилен монопол. Мога само да кажа, че вече совите не са това, което са били някога. Молят се като да не казвам кой за какво... за някой мизерен клиентец. А помните как да имаш GSM беше гъзария и 2 лв/мин. + такса. Клиентите вече не ядат с колците. Който е подценявал кой му плаща заплатата - почти винаги се е оказвал безработен.

ско

Цитат на: DON Джолан;108287Добре дошъл на Лорд оф дъ Денс (Lord Sith) с новите дрешки.
При това бутикови от Илиенци!:lol15:

yavoor

4D
Цитат на: Златанов;108269За 38лв. колко концерта може да се чуят, просто не е истина...
2000лв за качествени приемници /2 бр/, 300лв антена, конвертор, кабели, ключове и т.н, 38лв/месец за шер,  поне 20лв/месец за интернет. За период от две години излиза направо без пари - 153лв/месец. И дори не можеш да гледаш Планета HD.

Sisyphus

На няколко пъти чета мнения на хора с големи телевизори, че не могат да правят компромис с качеството. И на мен ми се ще да не правя компромиси с качеството, но искам съвет кой филм, футболен мач (или някакъв друг спорт) мога да гледам с този оператор, за да дам 38 лева на месец. Мен тези неща ме интересуват и не бих платил 38 лева на месец,защото има и някакви други програми с добро качество.

Златанов

данаил

За гледане на качество на телевизия най-определящите за мен са спортните събития и то основно на живо.Всички теглим филмите от торенти, както и сериалите и си ги гледаме в удобно от нас време и ги дърпаме в каквото качество желаем.Така че Саталайта с един евроспорт за никъв х.й нестават.За мен телевизията е главно спорт и общообразувателни  канали (Дискавъри,Нат.Географ и т.н) и добри музикални с ХД качество.Според мен була за момента са на много по виско ниво на качественни канали от саталайта.Саталайта имат добри образователенни канали ама как може да нямат Дискавъри.
Vu+Duo,Zehnder-105см, OptiboxDM-3800,Panasonic TX-P50VT20E,Imac 27\' i5 2.8GHz,MacBook Pro 17\'\' i5 2.53GHz,Xiaomi Mi Max 2 , Fusion tv.

Rabin

Често се случва да превъртя 70 канала и да няма какво да си харесам да гледам. Поне за мен качеството на една ТВ е различно от качеството на картината.
Почти всеки има високоскоростен нет в къщи. И по селата вече има 2 мегабитов ADSL за смешни пари. И сега има читава IP TV. Въпрос на време просто да ти отварят акаунт и да гледаш хиляди канали на broadcast. Без инвестиции за чинии, монтиране, HD оборудване и кабели до няколко конвертора. Един съвременен комп може да търкаля ХД телевизия без грам допълнителен хардуер.
А тия бутиковите оператори с високата летва за клиенти - ще си гледат за Бихлю на ефирна... щото наем на един транспондер беше колко там десетки хил. долара месечно.

dzumba

Цитат на: Iliyan N;108288Относно цените само ще споделя,че в момента SKY Italia e 39 евро,като предполагам и за Германия са подобни цените.
Няма такъв филм!

Iliyan N

koscom

Мисля си,че на прицел са им сънародниците ни в Европа/могат да отделят 20 евро/.В нашата мила Татковина 38 кинта на месец си е цифра отвсякъде,дори и да имаш хубав телевизор и приемник.Колцина имат подобаващо оборудване,гледат непреведени HD/SD канали заради чи**я на окото,щото имало качество.Е...баба Гина и дядо Кольо им е през к**а дали могат да го гледат на CRT 21 инча в идеалния случай,на морето някой от хотелиерите ако каже ,че има HD канали на Сателайта,дали ще спечели?
Схемата е -беден народ ,много потребители,дето си плащат 14,80 и гледат всичко,което ги интересува-БУЛСАТКОМ.На морето доминатора е СКАТ с тяхната мрежа,е и кво праим....;)

п.с.Дори и да имам необходимото скъпо/безмислено/оборудване,като не гледам това дето ме интересува свободно, а С МАЛКО ПАРИ ЗА МЕСЕЦ всичко на БГ език от що-годе евтин оператор-това е избора на българина за момента.След години може и да се промени,но "филии" дето гледали еди-кво си на еди-кой си HD канал като картинки не ме впечатляват,нека си шерват,да си мерят пи***те,да се хвалят!Цяля нощ въртят антени и канали-и какво накрая разбраха???

Rabin

Цитат на: koscom;108319...нека си шерват,да си мерят пи***те,да се хвалят!Зяля нощ въртят антени и канали-и кво накрая разбраха???
А, тука няма да се разберем, това е друга краста и отърване няма! Но в тая тема не говорим за хоби.

dzumba

Цитат на: Iliyan N;108316Има но не си го гледалhttp://www.sky.it/offerta-sky/prezzi-promozioni/promo-prospect.html
Има нещо, но не си вникнал!Само синема и калчо,без спорт,половината хашдета и доста други неща!,Което е по зле от булсатком в момента!

Iliyan N

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания