Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем със скоростта на нета на blizoo

Започната от Марк, Юни 17, 2011, 05:33:00 AM

« назад - напред »

Марк

От 2 дни при мен нета е  смного ниска скорост.Обадих се снощи и ги попитах защо е така и ми казаха, че имат централен проблем със скоростта на нета.А при мен е още по-зле, защото не съм си платил на време, т.е забавил съм се само 2 дни и затова системата ме е ограничила!!!А за не изпълнената от тях услуга, подаване на нет 24Mbits, кой ще ни компенсира?!!!!Това се случва в Лом.Моля, ви за коментари от други градове на България, относно предлаганите услуги на оператора.

alexteam

ами нали предлагат безплатен интернет, трябва да се компенсира отнякъде;;650

Veskop

Цитат на: Марк;104588От 2 дни при мен нета е  смного ниска скорост.Обадих се снощи и ги попитах защо е така и ми казаха, че имат централен проблем със скоростта на нета.А при мен е още по-зле, защото не съм си платил на време, т.е забавил съм се само 2 дни и затова системата ме е ограничила!!!А за не изпълнената от тях услуга, подаване на нет 24Mbits, кой ще ни компенсира?!!!!Това се случва в Лом.Моля, ви за коментари от други градове на България, относно предлаганите услуги на оператора.
ами плати си де :) само 2 дена бил закъснял!ебати пича си,представям си какъв вой ще нададеш ако шефа ти ти забави заплатата "само" с 2 дена :lol15:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

dman

Цитат на: Гърга Питич;104593ами плати си де :) само 2 дена бил закъснял!ебати пича си,представям си какъв вой ще нададеш ако шефа ти ти забави заплатата "само" с 2 дена :lol15:

А откъде си сигурен че наистина шефа не му е забавил заплатата "само" с 2 дена или "само" с 2 месеца?  Не знаеш ли в каква държава живеем?
 Нали се сещаш че закона защитава големите и силните а обикновенните хора - майната им!
  А по въпроса за "близу", интернета им никога не го е бивало - платен, неплатен или безплатен. Като се замисля същото важи за телефонията им и телевизията им. Те са от компаниите които искат да вземат пари - по възможност без да осигурят качествена услуга, а понякога изобщо и без такава.
  Затова пък договорите им са със сериозно обвързващи клаузи и гласят че си задължен да плащаш - а те за нищо не поемат отговорност. ..

mitkobs

Цитат на: Марк;104588От 2 дни при мен нета е смного ниска скорост.Обадих се снощи и ги попитах защо е така и ми казаха, че имат централен проблем със скоростта на нета.А при мен е още по-зле, защото не съм си платил на време, т.е забавил съм се само 2 дни и затова системата ме е ограничила!!!А за не изпълнената от тях услуга, подаване на нет 24Mbits, кой ще ни компенсира?!!!!Това се случва в Лом.Моля, ви за коментари от други градове на България, относно предлаганите услуги на оператора.
Същата работа е в Бургас от два дена сайтовете се влачат едвам ,пийнга е двоен без да съм пуснал нещо!Ако си мислят да им плащам и да доставят нет като тия дето ги пуснаха без пари - е няма да стане!:hammer::hammer:

д.е.м.т

Цитат на: Гърга Питич;104593ами плати си де :) само 2 дена бил закъснял!ебати пича си,представям си какъв вой ще нададеш ако шефа ти ти забави заплатата "само" с 2 дена :lol15:
Ами ,много си умен!Работникът ,трябва да идва всеки работен ден на работа,а шефа да забави пари те :)
Beat me, hate me
You can never break me

ДЦЦЮзър

Tiesto

Трагична история, добре че си останах на Спектър Нет и не се вързах на тия ! По последна информация прехвърлянето към Мобилтел не е задължително за всички стари клиенти след нова година отново са в сила старите тарифни планове с високия Upload :) с опция без женене за оператора с договори ! Общо взето при LAN тарифите са следните (важи за всички стари, но не и нови абонати)

19лв 15Mbps/15Mbps/2Mbps
27лв 35Mbps/35Mbps/10Mbps
35лв 50Mbps/50Mbps/20Mbps
55лв 70Mbps/70Mbps/40Mbps

Цена - Download International/Upload BG PEER/Upload International

Това е за София и Варна - Спектър Нет през LAN.

(ако се пише обвързващ договор, съответно таксата пада с 5лв).

Реални Динамични IP адреси, скоростите са такива в 100% от 100% от времето ! Международния канал минава през оптика на LEVEL 3 през Frankfurt. Латентностите са максимално ниски ! Като за LAN е перфектно, никога не спира и скоростите в 100% от времето са максималните обявени !

След нова година ще направя вече втора година към Спектър !

вассил46

Порових се тук там и не мога да си обясня как моите 5 лаптопа дават при спеедтест от 100мбс показва 28-30 а при тест от служители на близоо достига 90-95 и заключението им е моите лаптопи нещо има, да ама не имам нет от виваком  12-13 и винаги  си ги показва. Та ако някой има идея моля да помага.

yavor1

Цитат на: вассил46;485343Порових се тук там и не мога да си обясня как моите 5 лаптопа дават при спеедтест от 100мбс показва 28-30 а при тест от служители на близоо достига 90-95 и заключението им е моите лаптопи нещо има, да ама не имам нет от виваком  12-13 и винаги  си ги показва. Та ако някой има идея моля да помага.
Свържи ги с лан кабел и тогава провери каква е скоростта!

вассил46

кокович

Я свържи единия по лан директно с модема на близу и пробвай дали няма да покаже 95-100мбит , тоест проблема е явно в рутера.
Ето при мен след модем--суич--рутер:

вассил46

slaitt

Ето и при мен как е положението на Wi-Fi и плащам за 75 Mbps.

[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Златанов

Цитат на: вассил46;485348Те директно от модема.

Виж си нивата на сигнал в модема. Ако са ок, вземи лаптоп от приятел и тествай, ако са лоши, ги викай да си оправят мрежата. Сега в дъждовете стига 2-3 накиснати елемента и това е резултатът. Имаш ли аналогова? Как е дециметъра там?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания