Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нямам сигнал !!!?!

Започната от асгард, Май 03, 2011, 05:46:33 PM

« назад - напред »

асгард

Вече близо 44 минути нямам картина !!! @: На нито един канал !!!

hacked

Цитат на: асгард;97648Вече близо 44 минути нямам картина !!! @: На нито един канал !!!
откъде си?

Боксер

Цитат на: асгард;97648Вече близо 44 минути нямам картина !!! @: На нито един канал !!!
Споко! Спътника нали е на 45, т.е след минута ще имаш сигнал.;;573 А дъжд вали ли в момента при теб?;)
Dreambox DM 500-S, Opticum MultiRoom Satellite, TRIAX TD-110 OFF SET,Invacom NF 0.3 db., TRIMAX SM-2500, Ariva 100E, NEXT YE-18500 HD, ZHD-100(няма по-смотан приемник от този)

асгард

От Кранево съм !! Вали вече 1 час нямам тВ

Въйко

Явно монтажниците на Булсат и на Виваком в Кранево са решили да си правят състезание на кой по-бързо ще му изчезне сигнала при дъжд.За сега Вива печелят ;;602
aatns
gmkd

Хиена

Лоша настройка на антената + лоши метеорологични условия =  няма сигнал.Или си я до настрой или телефончето и да си я изцедят.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

hacked

Цитат на: асгард;97654От Кранево съм !! Вали вече 1 час нямам тВ
пиши им на мейла като си напиши ЕГН за да те намерят като клиент. ще ти пратят заявка за техници за донастройка на антената или подмяна с по голяма.

евросат

Споко. При всеки дъжд ще е така.Сигналът е силен, но водата пада върху облъчвателя на конвертора. Така е с офсет антена. :D

bmvtooo

Цитат на: евросат;97721Споко. При всеки дъжд ще е така.Сигналът е силен, но водата пада върху облъчвателя на конвертора. Така е с офсет антена. :D

Странно - защо при мене не се губи сигнала при дъжд;;601 Ааа верно - щото аз съм си я слагал;) Тия техници не се научиха как да си слагат тенекиите;;573
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

кокото

Цитат на: евросат;97721Споко. При всеки дъжд ще е така.Сигналът е силен, но водата пада върху облъчвателя на конвертора. Така е с офсет антена.
ХА ха това не го знаех.

Пич взънни ако могат да ти донастроят антената да нямаш ядове.Виж ако не могат тогава проблема е голям.

евросат

Не е от техниците. Имаш късмет с антената или мястото на монтажа.При офсет облъчвателят гледа нагоре при тая позиция и всеки дъжд пада върху него. И никакво ниво не може да те спаси.

yavor1

Цитат на: евросат;97721Споко. При всеки дъжд ще е така.Сигналът е силен, но водата пада върху облъчвателя на конвертора. Така е с офсет антена. :D
говориш само да не заспиш, не те знам с каква антена си, ако е булсатска може и да имаш проблеми:lol15:, ама не вкарвай в заблуждение колегите

tedo

Цитат на: bmvtooo;97725Странно - защо при мене не се губи сигнала при дъжд;;601 Ааа верно - щото аз съм си я слагал;) Тия техници не се научиха как да си слагат тенекиите;;573

Пич вземи виж покритието на сателите после говори .
Колегата ако е с антена 65см е  нормално да има проблеми при дъждовно време.

Поздрави.

Боксер

Не думай! Явно имаш някъкъв странен модел офсет антена!?:worry:
Dreambox DM 500-S, Opticum MultiRoom Satellite, TRIAX TD-110 OFF SET,Invacom NF 0.3 db., TRIMAX SM-2500, Ariva 100E, NEXT YE-18500 HD, ZHD-100(няма по-смотан приемник от този)

Walter

Цитат на: tedo;97737Пич вземи виж покритието на сателите после говори .
Колегата ако е с антена 65см е нормално да има проблеми при дъждовно време.

Поздрави.
Като е нормално да има проблеми що не сте му отказали монтажа или да сте му монтирали антена с която да няма проблеми?! Човека си плаща да гледа, а не да слуша обяснения за покритие на спътник и тем подобни.;;601

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания