Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Трафик инфо за България

Започната от plmko, Април 30, 2011, 07:53:38 AM

« назад - напред »

plmko

От няколко дни работи трафик информацията за България.Тествано в София с Гармин 760. За другите градове на някой ако му се занимава да казва....

Vesko_B

Според информацията, която можах да изкопча от интернет засега услугата е тестова за София и само за Гармин.
-

Николай1

И за Пловдив върви  трафик информацията.Знам 4е има и за Бургас и Варна .

bu12tras

Николай1

Ами имам Гармин с Fm трансмитер и съм сигурен ,за другите модели не знам.Трябва  да си направиш абонамент за трфик инфото.

ТИНТИН

Ами време беше досега след Унгария насам нямаше никой. Инфото е от преди 3 седмици и  доколкото знам е само за гармин засега. Дано тръгне и за останалите.
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis M. Ritchie

plmko

Трафик инфото е все още тестово ,онзи ден Гармина ,след като ме попита да избегна ли задръстване,след отговор да в такова задръстване ме наби че отнесе и някоя псувня......:lol15:

Ooo_Pepi

Явно гармина те е тествал тебе и ти си се вързал :lol15:
Щом е тестова услуга е нормално да има грешки и бъгове ;) дано пуснат и за други навигации.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания