Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Новите цени на Satellite BG

Започната от xeronmud, Април 29, 2011, 07:03:09 AM

« назад - напред »

амиго

Цитат на: kanzas;97380аз пък мисля че не са чак толко много парите....колко е фулл пакета на булсат...25 лева....с техен приемник за ХД....с договор...с точно 4 хд канала ,които стават за гледане....аз се кефя на музикалните канали и за три кутии цигари в повече....идеални са...казаха ми че ще пускат и още ХД...тъй яе аз съм доволен( единствения положителен пост май...)

Е .... имало и един доволен , значи могат да вдигат цената още.

ti6e81

Цитат на: амиго;97382Е .... имало и един доволен , значи могат да вдигат цената още.
то май само тои щеси остане. явное паралия и него бърка много.

БОБИ

Днес и мен ме издялкаха с хд каналите,тия леваци.

ХГХристов72

То за цената стана ясно, че малко ни прецакаха от днес, ама ако искам да гледам на две или три места у нас това дали означава, че трябва да плащам 114 лв. да гледам на три места? ;;601 ;;573

БатеГойко

Хора,как може да се нахвърляте и да си  давате парите за нещо,като че ли е за последно.Толкова хора се опариха от ИТВ и не разбрахте,че това са същите мошенници които ви пращат за зелен хайвер.Те трябва да ви плащат,че им тествате програмите и си хабите нервите.Не че и другите оператори са цвете за мирисане,но поне условията им са обявени и конкретизирани и що-годе ги спазват.

Зелен

На мен не ми е за 38-те лв. Мога да ги плащам,НО, при положение,че има предложение със сносен(вече) приемник, и не лош пакет за около 25лв.-защо да плащам 38. Винаги съм ги изчаквал и разбирал,като са имали проблеми,но тази година правят жестоки грешки. Все още съм им абонат и ще изчакам официалните им предложения. От тях зависи. Мисля,че не съм единствен с тези намерения.

gentu

Цитат на: БОБИ;97385Днес и мен ме издялкаха с хд каналите,тия леваци.
-и как по-точно те "издялкаха"?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

БОБИ

Цитат на: gentu;97395-и как по-точно те "издялкаха"?
Спряха ми ги, а платих преди десет дена.:s103

svetoslavsp

Аз също съм им абонат, но търпението ми вече свърши. Имах надежди за нещо по-добро - интересни нови програми и различни пакети, но уви. Картата ми е платена до 01.06.2011 г. и ако оператора не предложи реални цени за програмите, които  все още не са в обособени пакети... е, тогава Булсат от 01.06.2011 г. ще има още един нов абонат.

Хиена

Като се отказвате-отказвайте се и толкова.
Какво има да се умува толкова?
Оператори колкото искаш условия колкото искаш, всеки си решава какво ще прави дали ще гледа на каун, захарче, делта или където си поиска-право на избор!;;650
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

toricheli

Цитат на: Хиена;97401Като се отказвате-отказвайте се и толкова.
Какво има да се умува толкова?
Оператори колкото искаш условия колкото искаш, всеки си решава какво ще прави дали ще гледа на каун, захарче, делта или където си поиска-право на избор!;;650

Много си прав,всеки има право на избор това цялото писане е излишно.;;513
[SIGPIC][/SIGPIC] VU+SOLO 4K,Xtrend 8000,Парабола 2.2м,75E-30W

TurboGD

Ще ги гледаме, както и в момента, но от разни чехи, словаци, холандци и прочие..., то симулкрипта Убаво нещо... ;;573
"Зайчето" изскача от почти всяка по-сносна линия.
Пък като гледам, и онези другите "зайчета" (550/8*) започват все по-често да се мяркат, дори без специално да ги търсиш. :;803

Избор винаги има. :)
"Never hate your enemies. It affects your judgment."

roro91

Ами преди два месеца ги провъзгласихте за "модерния оператор на България"
Аз ви разправях да не им вдигате акциите на тия измекяри - ей ви на сега модерни 38 лв.!;) ;;650
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

Хиена

Цитат на: TurboGD;97404Ще ги гледаме, както и в момента, но от разни чехи,  словаци, холандци и прочие..., то симулкрипта Убаво нещо... ;;573
Съвсем скоро няма да има какво да им дадеш за да гледаш, естествено ако не закупиш карта на чужд провайдър, а те направо без парички ги дават....;;573
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

toricheli

Цитат на: TurboGD;97404Пък като гледам, и онези другите "зайчета" (550/8*) започват все по-често да се мяркат, дори без специално да ги търсиш. :;803

Избор винаги има. :)

Те както се мяркат така и ще си тръгнат без да ги гониш.:worry:
[SIGPIC][/SIGPIC] VU+SOLO 4K,Xtrend 8000,Парабола 2.2м,75E-30W

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания