Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom сигнал

Започната от saint_, 02-04-2011, 00:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

д.е.м.т

Цитат на: Калин72;124570За неоператорски приемник ми говориха двама независими един от друг служители на Виваком, не казвам, че ще се случи скоро, но силно се надявам :)
Инак за HD съм съгласен да плащам повече, стига да е наистина HD качеството, пък и дори и само заради HDMI изхода на приемника им, който и да е :) Че сега с тоя "цифров" сигнал и аналогов изход не е много приятно да гледаш на модерен телевизор :)
набута ли се пич,защо не взе зхд на булсата,за под 200 лева щеше да ти излезе монтажа,антената,приемника и таксите за премиум +хд за цяла година.Приятно гледане на мацаница:lol15:
Beat me, hate me
You can never break me

Калин72

Не виждам да съм се набутал, защото HD при Булсатком също не е това, което аз знам като HD качество, а и факта, че "нямаме приемници, а и монтаж по-рано от след 2 седмици няма да стане" ме отказа. Не че Виваком блестят с нещо, просто имат повече капацитет, а и нета ми държа да е от тях.

д.е.м.т

Цитат на: Калин72;124573Не виждам да съм се набутал, защото HD при Булсатком също не е това, което аз знам като HD качество, а и факта, че "нямаме приемници, а и монтаж по-рано от след 2 седмици няма да стане" ме отказа. Не че Виваком блестят с нещо, просто имат повече капацитет, а и нета ми държа да е от тях.
хубавите работи стават бавно
Beat me, hate me
You can never break me

тракиец

Няма по тъпи от техните монтажници (на виваком), смотани ама смотани ... оня ден слагали на комшийката пода нас антена и понеже не е удобно качили антената на покрива ... да не говорим, че си я закачили на моята мачта, на която имам две булсатски паници и като излезе вятър има вероятност мачтата да и се случи полет над блока ... опънали си кабела и и го законтрили на едната стойка на булсатската ми антена и не на последно място наслагали камъни върху кабела за да не се вее ... еми вече се вее и яко виси от 8-ия до първия етаж ... вероятно жената няма да гледа много дълго с тях ... тъй че.... Виваком ли?... бягайте далече, ако имате други алтернативи.... Приятен Ден и на Вас Вивакомаджиии!

dman

Ами не знам какво са ти казали служителите виваком (не бих им вярвал много) ама в началото се гледаха без проблем на неоператорски приемник. После си дадоха зор и направиха така че да не се гледа. Именно поради тази причина хич не ми се вярва да си променят политиката.
  Ама нищо не се знае де! :) Все пак струва ми се на виваком гъвкавостта не им е най-силната черта.

pepita

Абонат съм от3 месеца за сега няма нарекания.Проблема ми е че живея извън България. На транспордер 11550 сигнала е стабилен на операторския приемник не знам какъв е а на VU+DUO е 82% на 11468 и 11632 през деня сигнала е 78% а вечер и нощем се губи.Някой има ли идея как може да се оправи.

Пламен Пл

Цитат на: erdinerdin872;124478и на каде мислиш да се отправиш ?
сега съм към Спииди - ТВ+нет,до момента нямам забележки! А за Виваком не знам дали проблема беше при монтажа на антената,но са идвали техници многократно след това и всичко се оправя до време,после пак проблеми със сигнала! Да не говорим,че като се обадиш да заявиш някаква неизправност ти изпращат съпорта най-рано след 48ч.(през това време не гледаш ТВ!) и те идват само в часовете между 9 и 17 в делнични дни... нямам думи! Трябва специално да осигуриш някой неработещ да чака техниците у вас!

Дато

Кои са текущите канали,които се приемат към този момент в пакет "Старт"  на Vivacom?Има ли възможност освен тези канали,които са в този пакет да  се ловят и чуждестранни свободни канали и как е положението с качеството  като цяло в последните месеци на телевизиите?Благодаря!

uscxeu

колега калин72

как го метна това изречение : информацията я имаш " от двама независими служители на виваком "

направи разбор на изречението си ...

никъде по света няма как да има "НЕЗАВИСИМИ СЛУЖИТЕЛИ "

особенно у нас и на виваком ако единият знае това което ти е казал то и другият знае същото поради причина че са я научили или от виваком или един от друг а предният пак от виваком което какво значи че са зависими иначе първият служител споделил  информацията на вторият  не би я научил от друг освен от работодателят си

:worry:
;;602

butch_bs

Цитат на: uscxeu;130770колега калин72

как го метна това изречение : информацията я имаш " от двама независими служители на виваком "

направи разбор на изречението си ...

никъде по света няма как да има "НЕЗАВИСИМИ СЛУЖИТЕЛИ "

особенно у нас и на виваком ако единият знае това което ти е казал то и другият знае същото поради причина че са я научили или от виваком или един от друг а предният пак от виваком което какво значи че са зависими иначе първият служител споделил  информацията на вторият  не би я научил от друг освен от работодателят си

:worry:

сигурно не си разбрал, че има предвид, че двамата нямат общи точки и предполага, че не са си казали един на друг

uscxeu

в наши дни когато има телефон и интернет как да не са си казали ?
;;601
;;602

ИВКОТО7

Аз изкарах 1  година на Виваком и проблеми  със сигнала и прекъсвеания сам нямал но от една седмица вече не сам техен абонат(кофти нет и ТВ с малко канали),та могали  да  си завартя антената кам друг спътник и да гледам от него с вивакомското оборудване?

erdinerdin872

днес нета на виваком е скапан. :s104 :s103

Веско

Днес на Виваком всикчо е скапано. АДСЛ,3Г ,стационарни телефони!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

черните ягуари

Да така е от 2 часа нямам нет очаквали към 18.00 да бъде отстранена повредата .
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания