Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom сигнал

Започната от saint_, Април 01, 2011, 09:23:11 PM

« назад - напред »

saint_

От половин час няма сигнал от vivacom. Някои да знае нещо по въпроса? Смотаняците не вдигат телефона.

uscxeu

не знам защо е така при теб но при мен работи виваком твто
;;602

Дънди Крокодила

Цитат на: uscxeu;92829не знам защо е така при теб но при мен работи виваком твто

Работи!;)

saint_

slivenlan

здравейте , искам да попитам относно FTA от intelsat 12 (45 e) Сканирах доста пъти освен каналите от 11663V и от 11685V друго не намира, въртях антенката но друго не излиза, пробвам с ръчно въвеждане но няма резултат....не съм с опрераторски приемници... Ще съм Ви благодарен ако решим проблема.

Алекссан

Цитат на: slivenlan;93615здравейте , искам да попитам относно FTA от intelsat 12 (45 e) Сканирах доста пъти освен каналите от 11663V и от 11685V друго не намира, въртях антенката но друго не излиза, пробвам с ръчно въвеждане но няма резултат....не съм с опрераторски приемници... Ще съм Ви благодарен ако решим проблема.

Да не би приемника да е DVB-S, щото за 11632.00 V ти трябва DVB-S2?
Много чета, ама нищо не разбирам.

амиго

Цитат на: slivenlan;93615здравейте , искам да попитам относно FTA от intelsat 12 (45 e) Сканирах доста пъти освен каналите от 11663V и от 11685V друго не намира, въртях антенката но друго не излиза, пробвам с ръчно въвеждане но няма резултат....не съм с опрераторски приемници... Ще съм Ви благодарен ако решим проблема.

Трябва ти приемник DVB-S2 или HD

slivenlan

мерси за бързите отговори:lol15:

Пламен Пл

Дано не сте се прецакали като мен с Виваком ТВ! Ужасно качество на услугата(при всеки повей на вятъра приемника търси сигнал и постоянно чакам техници,за да оправят!),ужасно отношение на съпорта- ще съм много щастлив като ми изтече договорът след 2 седмици,за да се отърва от тях!Не ви искам петте лева отстъпка,смешници!:s103

erdinerdin872

Цитат на: Пламен Пл;124473Дано не сте се прецакали като мен с Виваком ТВ! Ужасно качество на услугата(при всеки повей на вятъра приемника търси сигнал и постоянно чакам техници,за да оправят!),ужасно отношение на съпорта- ще съм много щастлив като ми изтече договорът след 2 седмици,за да се отърва от тях!Не ви искам петте лева отстъпка,смешници!:s103

и на каде мислиш да се отправиш ?

мип

Цитат на: Пламен Пл;124473Ужасно качество на услугата(при всеки повей на вятъра приемника търси сигнал

Според мен качеството на услугата се дължи от монтажа.
Да споделя при мен една и съща услуга на антена, монтирана от тяхните "специалисти" (11,5 Db; 4 SNR) насича посоянно. Докато антена от булсат, настроена от мен (10 Db; 9 SNR) няма проблеми по едно и също време

sleeper

Цитат на: мип;124487Според мен качеството на услугата се дължи от монтажа.
Да споделя при мен една и съща услуга на антена, монтирана от тяхните "специалисти" (11,5 Db; 4 SNR) насича посоянно. Докато антена от булсат, настроена от мен (10 Db; 9 SNR) няма проблеми по едно и също време
Ами защо не си настроиш ти,тяхната антена....

Калин72

Цитат на: Пламен Пл;124473Дано не сте се прецакали като мен с Виваком ТВ! Ужасно качество на услугата(при всеки повей на вятъра приемника търси сигнал и постоянно чакам техници,за да оправят!),ужасно отношение на съпорта- ще съм много щастлив като ми изтече договорът след 2 седмици,за да се отърва от тях!Не ви искам петте лева отстъпка,смешници!:s103

След месец чакане от седмица съм абонат на Виваком Сат ТВ. Доволен съм от монтажа, от качеството на картината, очаквам най-скоро да разрешат ползването на неоператорски приемник или CAM модул, както и да пуснат HD.

dman

Цитат на: Калин72;124548След месец чакане от седмица съм абонат на Виваком Сат ТВ. Доволен съм от монтажа, от качеството на картината, очаквам най-скоро да разрешат ползването на неоператорски приемник или CAM модул, както и да пуснат HD.
Нещо ме кара да си мисля че ще има доста да почакаш за " ползването на неоператорски приемник". Виж за HD може и да стане - ама със доплащане за каналите естествено.:)

Калин72

За неоператорски приемник ми говориха двама независими един от друг служители на Виваком, не казвам, че ще се случи скоро, но силно се надявам :)
Инак за HD съм съгласен да плащам повече, стига да е наистина HD качеството, пък и дори и само заради HDMI изхода на приемника им, който и да е :) Че сега с тоя "цифров" сигнал и аналогов изход не е много приятно да гледаш на модерен телевизор :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания