Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPBox 55hd

Започната от Онджичек, Март 21, 2011, 02:17:50 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

михоф33

Не казваш с какъв имидж си и дали е на USB Flash или е в паметта на приемника, но най-вероятно ако го флашнеш отново ще се оправи.
 Ако си ползвал имидж на флашката, може да опиташ със изключване отзад и като се появи 55HD да натиснеш меню и със стрелките да го дадеш на 1 за да се стартира от паметта на приемника (използват се бутоните на приемника, не на дистанционното).

;;650
Octagon SF4008
19E+23.5E + 39E+45E

samisam

Имиджа е оригинален, не е на флашка. На екрана не се вижда нищо.
Отворих приемника-кондензатора е надут и дори изглежда протекъл малко.
Явно болката е тази. Като се смени има ли нужда от префлаш или си пали все едно че е нищо не е станало?

boboturboto

Цитат на: samisam;315212Имиджа е оригинален, не е на флашка. На екрана не се вижда нищо.
Отворих приемника-кондензатора е надут и дори изглежда протекъл малко.
Явно болката е тази. Като се смени има ли нужда от префлаш или си пали все едно че е нищо не е станало?

Мисля,че си тръгваше,но не съм на 100%.Смени и ще видиш ,така или иначе трябва да го оперираш
;;573

zlosten

Hyperion се опитвам да кача с флашка, от един час приемника е на usb. Някой да е имал подобен проблем?

JovaniJo

Цитат на: zlosten;315463Hyperion се опитвам да кача с флашка, от един час приемника е на usb. Някой да е имал подобен проблем?
При мен се качи също бавно.Пробвай да качиш стоковия имидж последния официален и после пробвай Hyperion и имай търпение.Вече Hyperion има и ъпдейт през синьото меню.

zlosten

При теб за колко часа се качи?
В момента качвам официален!

JovaniJo

Цитат на: zlosten;315496При теб за колко часа се качи?
В момента качвам официален!
Не помня, оставих го вечерта и на сутринта беше инсталиран

zlosten

Цяла вечер мина, приемника седи на usb. Какво мога да направя оттук нататък?

михоф33

Качването на флашка се прави при включен приемник с работеща енигма. Няма как да ти пише USB... А ако го флашваш с имидж за флашка, с изключване на приемника и натискане на старта, нищо няма да стане, спокойно го гаси ;)

;;650
Octagon SF4008
19E+23.5E + 39E+45E

samisam

Да докладвам, че след смяната на кондензатора приемника си тръгна. Имаше някакви въртели, телевизора не усещаше. че му се подава сигнал, не знам какво стана, но се оправи.

JovaniJo

Цитат на: zlosten;315533Цяла вечер мина, приемника седи на usb. Какво мога да направя оттук нататък?

Изтегли това:ip55_GIT-5580_PKT-2860-NP_PLI_stm24-p0211-FLASH
http://www.share-byte.net/QUjsfm
Разархивирай на празна форматирана флашка fat32 двата файла
usb_rootfs.img и usb_kernel.img и нищо друго.
Изключи приемника от захранването, постави флашката, вкючи приемника във захранването /или бутона отзад/ и задръж бутона POWER на предния панел, като изпише USB Boot го пусни и изчакай зареждането на имиджа PKT

uplevel

Колеги , някой ако е качил въпросния имидж ip55_GIT-5580_PKT-2860-NP_PLI_stm24-p0211-FLASH, да каже с какъв имидж е бил преди това във флаша, че и при мен не става , дава usb и увисва, като при колегата.
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

dvelev

zlosten

Цитат на: plevel;315619Колеги , някой ако е качил въпросния имидж ip55_GIT-5580_PKT-2860-NP_PLI_stm24-p0211-FLASH, да каже с какъв имидж е бил преди това във флаша, че и при мен не става , дава usb и увисва, като при колегата.

Смени си флашката. А иначе имиджа за мен не струва.

Някой може ли да качи PKT Silver HD скина от Nebula v1 или v2?

zlosten

Цитат на: plevel;291575Ето малка сборка от имиджи за 55hd - официалните на ABCom, PKT, както и Sifteam, тестовите на HDMU, Neutrino и др.:

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=piG4BnsrgpKDJbqO1769427

Има ги повечето излязли досега.

Може ли да ги качиш пак, настоящият линк не е активен?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания