Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Алтернатива на AZBox Premium

Започната от калчо, Март 20, 2011, 04:50:02 PM

« назад - напред »

калчо

Знам че веднага привържениците на drema веднага ще се проявят. Не знам кой приемник е по добър (защото нямам наблюдения над двата) аз съм си доволен от AzBox-са  но единственото което му липсва и е причината да търся алтернатива е че няма "сляпо сканиране"  Бих си купил "AzBox premium +" но никъде в БГ не продават вече. Ако може някой да ме насочи, към приемник който да има всички тези функции "OpenXCAS/MultiCAS" (и под друго име) в допълнение и сляпото сканиране. ;)
*BigSAT BS-S 67 CR
*AzBox Premium HD PVR
* ??Box ???? ????

Хиена

Цитат на: калчо;90801Знам че веднага привържениците на drema веднага ще се проявят.;)
И сега какво очакваш ?
Спрямо цената си "drema" както го наричаш няма алтернатива.;;650
Щом не щеш дрийм- не знам какви са ти впечатленията от него, огледай се за "двуцеФки", "кларкове", "цинтове", "IP-адреси";;573 и т.н.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

калчо

Цитат на: Хиена;90812И сега какво очакваш ?
Спрямо цената си "drema" както го наричаш няма алтернатива.;;650
Щом не щеш дрийм- не знам какви са ти впечатленията от него, огледай се за "двуцеФки", "кларкове", "цинтове", "IP-адреси";;573 и т.н.

Не е там въпроса дали ми харесва, а дали ще ми върши работа!
Ако може да чете MPEG-2 4:2:2 сигнал с удоволствие ще си го купя но на колкото магазина питам или не знаят какво е това или казват, не са информирани кой приемник може да ги отваря. Тествахме DreamBox 500, определено намери програмата но изкара само звук и черен екран. :( а аз на него се надявах:;810
*BigSAT BS-S 67 CR
*AzBox Premium HD PVR
* ??Box ???? ????

james_1

Цитат на: калчо;90801Знам че веднага привържениците на drema веднага ще се проявят. Не знам кой приемник е по добър (защото нямам наблюдения над двата) аз съм си доволен от AzBox-са  но единственото което му липсва и е причината да търся алтернатива е че няма "сляпо сканиране"  Бих си купил "AzBox premium +" но никъде в БГ не продават вече. Ако може някой да ме насочи, към приемник който да има всички тези функции "OpenXCAS/MultiCAS" (и под друго име) в допълнение и сляпото сканиране. ;)

Щом имаш Azbox и си доволен по добре си потърси premium+ дори и втора употреба.Ако имаш два различни на единия ще ти хареса меню работа на другия картината и ще се дразниш.

калчо

Цитат на: james_1;90869Щом имаш Azbox и си доволен по добре си потърси premium+ дори и втора употреба.Ако имаш два различни на единия ще ти хареса меню работа на другия картината и ще се дразниш.
Точно това искам и аз но е трудно да се намери някой да го продаде. Само дето пишат че го имат ама не пращат. И то от 2 м.
*BigSAT BS-S 67 CR
*AzBox Premium HD PVR
* ??Box ???? ????

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания