Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

DVB-T Бургас

Започната от Ламерът, 02-03-2011, 12:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

petar258

при мен и преди да ги осерат за кой ли път бяха на ръба, 49-ти в другата стая не се хващаше, а 55-ти едва захапва само в едната стая

ПоповП

Здравейте бургазлии,
ок.12:30ч на 49к ми излезе кратковременно сигнал ок.45%, качество 100%, но не успях да сканирам. Излъчва ли се от кулата "Еделвайс"?
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

дотгх

Излъчва, но антените са насочени на юг и на запад, следователно си хванал нещо от друг предавател.

SatBox EOOD

Колеги днес някой да е забелязал спад в нивото на сигнала на 42 канал,от днес е много слаб и само накъсва,това с външна антена работеща до вчера без проблем,49 и 55 на същото място все още никакви не излизат,макар и на уреда нивата им да са перфектни.

petar258

При мен няколко дни нямаше сигнал никъде, днес гледам че работи 49-ти канал. Бях със самоделна вътрешна антена двоен квадрат, сложих активна антена и с нея сигнала е по-силен. Като цяло излъчването според мен е на ниво експерименти и пускат сигнал на някой от трите мултиплекса за по няколко часа.

megara

Цитат на: petar258;235975При мен няколко дни нямаше сигнал никъде, днес гледам че работи 49-ти канал. Бях със самоделна вътрешна антена двоен квадрат, сложих активна антена и с нея сигнала е по-силен. Като цяло излъчването според мен е на ниво експерименти и пускат сигнал на някой от трите мултиплекса за по няколко часа.

То понякога пускат и трите канала, например в петък ги пуснаха за близо 20 часа, след което пак стана нещо. За съжаление не е ясно какво точно става с тази кула.

megara

Положението е доста по-добре вече. Пак има прекъсвания, но от седмица-две насам вече не оставят да се излъчва развален цифров поток, а от няколко дни все по-често работят и трите мултиплекса заедно. :)

радославгн

Да да наистина се хваща добре дори и с обикновена антена

радославгн

Бреййййй какво стана та всички спряха да пишат

avalon4o

От снощи цифровите ми изчезнаха! Излиза само Bulgaria On Air.

megara

Цитат на: avalon4o;243225От снощи цифровите ми изчезнаха! Излиза само Bulgaria On Air.

Като обикалях вчера града сигналът ми се видя по-слаб и се губеше в движение. Иначе обаче кулата си излъчва и в момента. ;;601

avalon4o

Преди малко сканирах пак, и резултата е същия! Само Bulgaria on Air!
Тъкмо махнах всякакви приемници от спалнята с идеята да гледам само цифрова ефирна. Те верно казаха, че ще има смущения и е тестов период, ама хич да ги няма каналите.......

радославгн

днес следобяд всички програми си бяха налице, но наистина по време на движение с абтомобила сигналът се губеше- нещо което преди 1-ви март не се случваше. да не би случаайно да спират програмите от определен предавател? Напр. РРТС Бургас

мирокостов

Някои от Бургас може ли да ми каже ,дали има сигнал на сифровата телевизия в момента и кои канали по точно се излъчват:;810:;810:;810

petar258

Бнт-тата от няколко дни ги няма,другите работят.

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания