Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

DVB-T Бургас

Започната от Ламерът, 02-03-2011, 12:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

дотгх

Най-добре е ако има някой от Малко Търново да каже дали хваща нещо цифрово.
За покритието и антените - ами то и досега с аналоговата тв си беше така - в отдалечените от предавателите населени места се използва външна антена.

SatBox EOOD

В Царево положението е трагично,при пряка видимост с предателя на покрива на 4 етажна сграда на к-г Арапя (на 2 км от Царево е) на 42 канал България он еър работи,на 49 и 55 няма никой,Интересното е че на спектър анализатора сигнала на 49 и 55 е 5-6 дб по силен от 42 но не работят,явно нивото е високо но качеството го няма.
А сигнал преди 01.03 имаше със същата антена,монтирана на същото място.
Няма ли някой който да работи към фирмите изграждащи предавателите и да каже какво е положението,че ние тука само гадаем,ще се случва ли нещо,ще се пооправят ли нещата или всичко е празни приказки,а за рекламите които се плащат нагушиха телевизиите със солидни суми.

petar258

Вероятно ги държат само на носеща без модулация, затова ти излизат на спектър анализатор.
И не знам защо не ги пускат но подозирам че трябва да оправдаят милионите които са взели и нищо чудно да ги пуснат чак септември.

дотгх

Цитат на: SatBox EOOD;234232В Царево положението е трагично,при пряка видимост с предателя на покрива на 4 етажна сграда на к-г Арапя (на 2 км от Царево е) на 42 канал България он еър работи,на 49 и 55 няма никой,Интересното е че на спектър анализатора сигнала на 49 и 55 е 5-6 дб по силен от 42 но не работят,явно нивото е високо но качеството го няма.
А сигнал преди 01.03 имаше със същата антена,монтирана на същото място.
Няма ли някой който да работи към фирмите изграждащи предавателите и да каже какво е положението,че ние тука само гадаем,ще се случва ли нещо,ще се пооправят ли нещата или всичко е празни приказки,а за рекламите които се плащат нагушиха телевизиите със солидни суми.

Ето данни и координати на фирмите, отговарящи за цифровата телевизия: цък

SatBox EOOD

Цитат на: дотгх;234308Ето данни и координати на фирмите, отговарящи за цифровата телевизия: цък
Аз координатите ги знам,но надали ще ми обърнат внимание

дотгх

Трябва да се пробва и да се пише за проблемите директно в София - всичко се командва оттам. Аз си мисля, че до 01.09. ще се оправят проблемите.

SatBox EOOD

Цитат на: дотгх;234600Трябва да се пробва и да се пише за проблемите директно в София - всичко се командва оттам. Аз си мисля, че до 01.09. ще се оправят проблемите.
Аз им писах,но както и предполагах...даже не си направиха труда да ми отговорят,това ако е сериозна фирма здраве му кажи.
Дори и на най безхаберното или смешно запитване които получаваме от клиенти,а те са много винаги отговаряме.
Днес от колега от Бургас разбрах,че нарочно ще мотат нещата с пускането до 01.09,заради нечий интерес,познайте на кой,дано не е вярно но има логика да се бавят нарочно.
Също разбрах че предавателя в Приморско изгорял при пожар.

Дедал

Значи за съжаление се връщаме на :

Цитат на: Дедал;219370Нали ви казах - септември , след края на сезона .;;573

Лозев

49 канал в момента върви на 100%

megara

Днес от 16:30 работят и трите канала. Въпросът е докога. ;;601

megara

...и преди две минути пак ги разбутаха и всички накъсват. За какво си играят така.

Дензел

Цитат на: megara;235073...и преди две минути пак ги разбутаха и всички накъсват. За какво си играят така.
На рибарското селище монтирах едно комбо, като за ефирните насочих антената към М.рудник!Вече има 10 дни от както съм я монтирал и човека ми сподели че ефирните канали до сега не са му прекъсвали. Явно тези тука от кулата до Тох-а ги правят тези магарии:lol15:

П.С Ей сега пак му звъннах и потвърди че всичко е ок.
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

мирокостов

Ония, пич по телевизията каза....... септември ша тръгни работата.........по-ранууууууу   нннннееееееее.
Спрете с коментарите  ту работи ту не.

petar258

Цитат на: мирокостов;235076Ония, пич по телевизията каза....... септември ша тръгни работата.........по-ранууууууу   нннннееееееее.

майтапа ще е да дойде септември и все така да прекъсва ;;602

Дензел

Цитат на: мирокостов;235076Ония, пич по телевизията каза....... септември ша тръгни работата.........по-ранууууууу   нннннееееееее.
Който има видимост към Шилото да насочва натам. За това си споделяме;;513
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания