Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

ВИЦОВЕ

Започната от dsc, Декември 16, 2010, 07:18:57 AM

« назад - напред »

dolby

Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били доволни. На третия ден направил 100 метра осеви линии и началниците му си казали, че щом първите дни се е справял добре, пак ще може. Но на четвъртия ден чукчата направил само 50 метра осеви линии и шефовете го повикали в офиса:
- Какво става с теб - казали - преди работеше толкова бързо и толкова много - първия ден 200 метра, втория 150, после 100, а сега...
А той отговорил:
- Сега чукча също работи добре, но кофа далече!

BOBIKAT

Цитат на: dolby;67781Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били доволни. На третия ден направил 100 метра осеви линии и началниците му си казали, че щом първите дни се е справял добре, пак ще може. Но на четвъртия ден чукчата направил само 50 метра осеви линии и шефовете го повикали в офиса:
- Какво става с теб - казали - преди работеше толкова бързо и толкова много - първия ден 200 метра, втория 150, после 100, а сега...
А той отговорил:
- Сега чукча също работи добре, но кофа далече!

Хахахаха, това ми напомня за следния виц:
Купува си чукчата моторна резачка, и продавача ми вика, че на ден се реже по 200 декара гора. Отива в тайгата, и почва да реже. 1-ви ден -50 декара. 2-ри ден 100. 3-ти ден 150. Отива да праи рекламация и му вика на продавача. така и така, ти ми каза 200, а аз не можах да нарежа толкова. Така... рекъл продавача на чукчата, и като я запалиш, как режеш с нея?
И чукчата му рекъл: " Е тя пали ли се?"
In the beginning was dark, and then bang...

BOBIKAT

И още един и да си лягам.
Отива чукчата в Москеа да купува лека кола, и му казали като пристигне да прати телеграма. Минала се 1 година, и чукчата пратил телеграма "Купих ВОЛГА, идвам си. Минава година, две, три, чукчата го няма. На четвъртата година си пристига, и чукчите го питат, как така за 1 година отишъл в москва, а за 4 си идва, и той им отговорил:
" Тва руските коли, гола вода, четири скорости имат за напред, и една за назад."

------------
Отива чукчата в москва, обаче го предупредили, че такситата там много лъжат. Качил се от автогарата и еди къде си, и бакшиша му вика: "дължиш ми три, двайсет и пет". Аааааааааа, чукча не дурак(казал чукчата) Ето ти раз двайсе и пет, два двайсе и пет, три двайсе и пет. (за тия дет не знаят, навремето имаше цели 25 рубли).
In the beginning was dark, and then bang...

бебезавър

некьв отишьл на интервю за работа в държавно предприятие..
мноо голем специалист сьм по еди кво си,вика,ама имам един проблем-неам си уй и ташаци!!дали ще ми пречи на работата?
няма проблем,казал трз-ето(или чов ресирси по модерному),ела утре в 11,30 часа и почваш работа..
отишьл пича на другия ден в 11,30 и що да види-всички вече са на работа!!!
отишьл при чов ресурси и обидено попитал-за кво ми се подиграваш?да ме преебеш ли искаш,като нищо не сьм ти направил-каза ми 11.30,а всички са тук на работа от ДЕВЕТ!!!
спокойно бе пич,казал ресурса,ние цялата фирма до сега пихме кафе и си драпахме патките и ташаците-сега почваме истинска работа.....
Знанието не ни прави нито по-добри, нито - по-щастливи. Мъдростта е свобода!
vdr: tbs QBOX S2 on Asrock ION 330 vdr, Dreambox 500s, DL-STB-S200 --> Bulsat antena 75E, Triax TD 78 - 39E,42E, Tecatel 100 - 4.8E, 9E, 13E, 16E, 19.2E, 23.5E, 28.2E.

Ooo_Pepi

Мъж пазарува в магазин:
- Бутилка шампанско, кутия бонбони.
Продавачът слага нещата в плик.
- И презервативи!
- Нямаме презерветиви!
- Тогава нищо няма да взема.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Ooo_Pepi

Двама полицаи ходят по улиците и виждат табела: "Педикюр, маникюр".
- Кире, какво е това, бе?
- Абе не знам, ама влизам да пробвам.
Пешо продължил да обикаля. Момичето в салона, като видяло младо, хубаво момче, сложила го да легне и го изчукала.
После му направила маникюр. След няколко дни двамата полицаи пак са патрул. Пешо пита:
- Кире, и какво е това "педикюр, маникюр"?
- Абе к*рвенски работи. Първо ти насажда срамни буби, после ти изрязва ноктите дълбоко да не можеш да се почешеш.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

dolby

Вървели двама полярни изследователи из ледовете на северния полюс и спорели оживено. По едно време видели някакъв ескимос и се завтекли към него.
- Чакай да ти зададем въпрос. Ти бял човек виждал ли си?
- Да, нали вие сте бели.
- А черен човек виждал ли си?
- Да, само веднъж но съм виждал.
- А бял отпред и черен отзад виждал ли си?
Ескимоса се замислил малко и отговорил отрицателно.
- Видя ли, бе? Аз като ти разправям, че сме чукали пингвин ти не ми вярваш.

Васил

Отишъл един англичанин на лов за бели мечки при чукчите.Водачът чукча го попитал дали може да бяга бързо.Англичанинът потвърдил и тръгнали.Дълго вървели, търсейки бяла мечка и най накрая видяли една ,ама много голяма.Мечката като ги видяла и ги погнала.Англичанина искал да стреля ,но чукчата не му разрешил.Бягали дълго и англичанина се уморил много ,обърнал се и застрелял мечката.Чукчата тогава му казал: -Сега ти ще носиш мечка до село!
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

dolby

Тактичната блондинка
Група колеги са на новогодишно тържество. Единият от тях много говори, но за ужас на останалите от устата му излиза ужасна миризма. Помолили колежката си блондинка да му каже, по тактичен начин че много му мирише устата.
Тя помислила помислила и го поканила на следващия танц:
- Ах, колега нещо ме заболя зъб....
- Съчувствам ти...
- Ти как си със зъбите?
- Ами скоро ходих да ми правят един мост.....
- Да знаеш, че някой ти се е изходил под моста...

dsc

Братче и сестриче правят снежен човек на двора. По едно време момченцето тръгва към къщата:
- Ще ида до кухнята да вземе един морков да му сложим.
- По-добре вземи два - казва момиченцето - да му направим и нос.
Triax 110 - GiGaBlue HD Quad

dsc

Защо във всяка патрулка има по 3 ченгета?
Защото едното може да чете, другото да пише, а третото обича интeлигентната компания.:worry:

kabel

какво е пернишка сурвачка....?

винкел с пуканки:s104

dsc

Космическият спътник, изстрелян миналата седмица от Северна Корея, продължава успешно да функционира като подводница.;;602

lz1jer

- Как се чувствахте при първият ви скок с парашут ?
- Като птица... летя и се*а , летя и се*а...

:s030:
Vu+Solo,H-H,Triax 110

Петио77

Хитлер е събрал висшите си офицери и обсъжда нови инвазии на своите войски.
В кабинета наперено влиза Щирлиц, отключва с шперц сейфа в дъното, изважда две секретни папки, заключва го и излиза.
Настъпва тишина.
- Кой е този? Какво прави? - пита Хитлер
- Щирлиц - съветски шпионин. - отвръща Мюлер
- А защо не го арестувате? - пита Хитлер
- Винаги има алиби. - отвръща Мюлер

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания