Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Телевизията на Виваком спря......

Започната от alexi, Ноември 06, 2010, 04:49:59 PM

« назад - напред »

Боксер

Цитат на: bmvtooo;60541От доста време изобщо не го гледам, а и не виждам нищо интересно за да го гледам!
Спорта по прицип не ми е интересен, а и ако трябва да го гледам си го има на други спътници - та при толкова слънчоглед не ми е проблем, но за сега не ме интересува Евроспорта!;)

Явно си гооолям фактор, щом, като си мерило , кво да пуснат и какво - не!;;650
Dreambox DM 500-S, Opticum MultiRoom Satellite, TRIAX TD-110 OFF SET,Invacom NF 0.3 db., TRIMAX SM-2500, Ariva 100E, NEXT YE-18500 HD, ZHD-100(няма по-смотан приемник от този)

Цец0

Цитат на: bmvtooo;60541От доста време изобщо не го гледам, а и не виждам нищо интересно за да го гледам!
Гроздето май е кисело ми се струва :worry:

krasivn

На приемника имах съобщение че на 19.11,2010 от 02:00 часа до 06:00 ще има прекъсвания на програмите.Някои да знае нещо повче да не би да палят и другия транспондер ако е така значи поне още 20 канала ще има.

Въйко

Ако на всяка профилактика пускат по един транспондер не ми се мисли  за три години къде ще са ;;602

Пуууу голям мерак за още канали.Явно Виваком имат добра стратегия-наблягат на количеството и хората се кефят без да осъзнават какво получават.
aatns
gmkd

alexi

Цитат на: krasivn;60655На приемника имах съобщение че на 19.11,2010 от 02:00 часа до 06:00 ще има прекъсвания на програмите.Някои да знае нещо повче да не би да палят и другия транспондер ако е така значи поне още 20 канала ще има.

Аз нищо различно не видях тази сутрин, дори ъпдейт на приемниците не са пуснали.

bmvtooo

Цитат на: Боксер;60580Явно си гооолям фактор, щом, като си мерило , кво да пуснат и какво - не!;;650

Объркал си рейса;;573
Казах го защото наистина не ме интересува какво ще пускат и какво не!
Пък на вас какво ви се иска е едно, а те какво ще пуснат е съвсем друго!;)

п.с.Въйко ти случайно да гледкаш програмите на Виваком, че говориш за качество;;573
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

Цец0

Цитат на: bmvtooo;60770п.с.Въйко ти случайно да гледкаш програмите на Виваком, че говориш за качество;;573
Не знам за Въйко, но аз докато ги гледах качеството си беше кенеф! Едва ли са се променили. А и чета, че на баща ти си пуснал Вивакомската телевизия? Тц, тц, тц.. Какво ти е направил този човечец? Да не би като си бил малък да те е изпуснал с главата надолу, че така му отмъщаваш сега?  :lol15:

bmvtooo

Цитат на: Цецо;60773... Какво ти е направил този човечец? Да не би като си бил малък да те е изпуснал с главата надолу, че така му отмъщаваш сега?

Ако си ги гледал на неоператорски може, но операторския си се справя доста добре!;)

Всъщност баща ми се кефи за това, че ги гледа най-вече заради любимите му телевизии, които ги няма при БСК и Тоталитарните!;)
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

Цец0

Стига. И кои са тези телевизии?
Военния канал, Тянков, Родина или БГТВ? ;;573

И разбира се, че говоря за неоператорски приемник. На операторски всички се справят що-годе добре.

Въйко

Цитат на: bmvtooo;60770... п.с.Въйко ти случайно да гледкаш програмите на Виваком, че говориш за качество;;573
Въйко не ти говори за качество а за това:
Цитат на: bmvtooo;60775... баща ми се кефи за това, че ги гледа най-вече заради любимите му телевизии, които ги няма при БСК и Тоталитарните!;)
Моите любими телевизии и тези на повечето хора си личат къде са по антените на Булсат.На огромна част от абонатите на Булсат договорите са изтекли и без никакъв проблем могат да се преместят към Виваком без дори да се дупчи нещо,ще се използва инсталацията на Булсат.Аз лично такива познати които да са направили това нямам.
Също така  нямам намерение да имам всички операторски приемници на света и целия Техномаркет като телевизори вкъщи,за това отивам на гости на някого и гледам там каквото ме интересува.
Нямал съм уникалния шанс да гледам на операторски приемник на Виваком понеже в целия град има три антени на Виваком ама не познавам абонатите.Предвид това че Виваком "убиха" всички на пазара ми е странно как новите черни антени на Тотал са десетки пъти повече по прозорците от колкото Вивакомските а монтажниците монтирали хиляди,не хиляди,десетки хиляди на ден;;602
Нека хората да си мислят на каква огромна далавера са с домашния си телефон и телевизия и нет и отстъпките които ползват за пакетни услуги и т.н.Не е нужно да се опаря за да разбера че червеното желязо е горещо.Както е казал народа "Умния се учи от грешките си,мъдрия от грешките на другите".
aatns
gmkd

bmvtooo

Цитат на: Цецо;60778Стига. И кои са тези телевизии?
Военния канал, Тянков, Родина или БГТВ? ;;573

Защо трябва да са точно тези? Макар, че и тях гледа!
Ние може и да не ги харесваме, но това не значи, че няма да се гледат!
Все си мисля, че ако се пусне от сателит BHTV даже няма да си направите и труда да я погледнете, а какво остава да бъде в пакетите на някой от Българските DTH оператори (въпреки, че това е Българска телевизия)!

Въйко при теб в твоя град може и да е така, но не само в моя град виждам доста хора хвърлили антенките си от БСК на тавана и вече са с Вивакомски!
Това е факт и да не ни харесва - това е! А само времето ще покаже на къде ще вървят нещата и за трите DTH оператора!;)
А и това с телефона отдавна отпадна като условие да ползваш интернет и/или телевизия от Виваком!

hacked

Цитат на: gentu;60394-а бре новобранци ,вие до сега имали ли сте друг сат приемник???
пояснявам статуса при мен какъв е и с какъв приемник съм, а ти САМО се въздържай от квалификации.

tedo

С новия софт от днес приемника показва реалните параметри.
И бутон "OK" ви праща в листата с каналите.

alexi

Цитат на: tedo;62092С новия софт от днес приемника показва реалните параметри.
И бутон "OK" ви праща в листата с каналите.
....и са отключили официалон дайсека, но пак има простотия като спътници има въведени 45Е,42Е,19Е и 13Е, ако искаш друг спътник трябва да въвеждаш трансподерите ръчно :s104Освен това няма как да си настроиш с техния приемник антена за 13Е примерно,защото ниво на сигнала има само за техния си спътник.....:lol15:

Morgatastz81

защо децибелите ми изведнаж паднана от 13 на 10  без дасам пипал антената

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания