Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Телевизията на Виваком спря......

Започната от alexi, Ноември 06, 2010, 04:49:59 PM

« назад - напред »

krasivn

Не е от антената сигнала е 13 ДБ според применика на виваком.явно нещо настройките са променяли в приемниците

Боксер

Цитат на: Хиена;60395Аз мисля, че трябва да си донастроите паничките!..................;;650
Всеки абонат на оператора - МОНТАЖНИК!:worry:(то май монтажниците е трябвало да ги настроят, ако не могат има един документ- "моля да бъда освободен от заеманата длъжност..................."):hammer:
Dreambox DM 500-S, Opticum MultiRoom Satellite, TRIAX TD-110 OFF SET,Invacom NF 0.3 db., TRIMAX SM-2500, Ariva 100E, NEXT YE-18500 HD, ZHD-100(няма по-смотан приемник от този)

Хиена

Ех, отдавна не съм давал на някой ми пипа паничките!
Затова и си гледам де...;)
Освободен си...сега върви ти знаеш къде...;;573
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

bmvtooo

Цитат на: krasivn;60400Не е от антената сигнала е 13 ДБ според применика на виваком.явно нещо настройките са променяли в приемниците
За да си сигурен в тези си твърдения влез в меню - настройки - системни настройки - пин код - диагностика и си виж от коя дата ти е софта на приемника!
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

krasivn

Цитат на: bmvtooo;60405За да си сигурен в тези си твърдения влез в меню - настройки - системни настройки - пин код - диагностика и си виж от коя дата ти е софта на приемника!
28,09,2010 Няма причина точно този транспондер да не се приема само,останалите транспондери имат показател 13 ДБ,нещо применика им не харесва този транспондер предполагам.

hacked

Цитат на: bmvtooo;60405За да си сигурен в тези си твърдения влез в меню - настройки - системни настройки - пин код - диагностика и си виж от коя дата ти е софта на приемника!
той не може да е по стара, автоматично се ъпдейтва в случай, че е бил изключен когато е бил часа на актуализация

bmvtooo

Софтуера си е от 28.09.2010 - и от тогава не е имало ъпдейт! За това го насочих да си провери за да е сигурен в твърденията си!;)
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

Morgatastz81

здравейте защо има дупки между каналите например от 65 отива на 70
нагоре също  има viasat nature  браво на виваком само така занапред  да ни радват с готини канали;;573

Хиена

Всички си имаме "дупки" ма си траем...:lol15:
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

gentu

Цитат на: Хиена;60429Всички си имаме "дупки" ма си траем...:lol15:
-не говори в множествено число ,а само за себе си!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

линеар

Viasat Nature  на 98ма позиция:) - екстра. Хитро е това с оставянето на свободни позиции - след това лесно добавят канали по теми
Gibertini 1.25m offset; Norsat PLL LNB; Belden RG-11 coax;

Хиена

Цитат на: gentu;60433-не говори в множествено число ,а само за себе си!
Що твоята пълна ли е вече ;;573
Така си и помислих, щото по-малко се изхождаш у темите.:worry:

gentu

Цитат на: Хиена;60435Що твоята пълна ли е вече ;;573
Така си и помислих, щото по малко се изхождаш у темите.:worry:
-е ти щото много се изхождаш ,значи твоите за празни и требе някой да ти ги запълни!!!(всите):worry::worry::worry:

Хиена

Цитат на: gentu;60436-е ти щото много се изхождаш ,значи твоите за празни и требе някой да ти ги запълни!!!(всите):worry::worry::worry:
Аааа, недей сега си го прехвърля, на кой квот му е "халал да му е " ;;650

gentu

Цитат на: Хиена;60437Аааа, недей сега си го прехвърля, на кой квот му е "халал да му е " ;;650
-а така де ,кефиш ме вече!
(още малко и ш`а дойда да ти
Цитатподкарване на "NDS4" 45Е
-ма после какво ще та правим ,не ми се говори!!!:D)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания