Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

плащане на сървър

Започната от themaster301, Октомври 18, 2010, 11:22:10 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BOBIKAT

Цитат на: НЕРОДЕН;113765Платих си акаунт в руския сървар. Но ако някои може да ми каже как да се логна ще съм много благодарен.

Bulsatcom (39 E) Активирован 10 Авг 2011, 17:41
Закончится 10 Сен 2011, 17:41 (приостановить [1])

Натискаш на заграденото.
In the beginning was dark, and then bang...

НЕРОДЕН

Цитат на: BOBIKAT;113814Натискаш на заграденото.

Аз съм си свързал приемника платилсъм си акаун проблемае че немога да гледам кодираните програми. Незнам какво трябва да правя. Необходими ли са още настроики на приемника. Приемника ми е Ariva Ferguson 120 combo;;601
Bulsatcom  (39 E)         Активирован 10 Авг 2011, 17:41
        3 usd

failure

Tи добре си си купил пакет, но не прочете ли първо - CAID=0604, демек ирдето а и пакета е тестов!!
Ixuss One - PBNigma 4.2
OS2+ - ATV 5.1

НЕРОДЕН

Цитат на: failure;113934Tи добре си си купил пакет, но не прочете ли първо - CAID=0604, демек ирдето а и пакета е тестов!!
човек нямам представа каде да чета и какво трябва да правя

BOBIKAT

А антената на 39 градуса ли е насочена? Щото не разбрах въпроса на лични?

themaster301

Преди много години в училището имаше предмет за изучаване - Руски език.Сега помага.;)
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

лтрифонов

Цитат на: НЕРОДЕН;113896Аз съм си свързал приемника платилсъм си акаун проблемае че немога да гледам кодираните програми. Незнам какво трябва да правя. Необходими ли са още настроики на приемника. Приемника ми е Ariva Ferguson 120 combo;;601
Bulsatcom  (39 E)         Активирован 10 Авг 2011, 17:41
        3 usd

трябва да въведеш клиентските данни във аривата.
данните са: serverIP, port, username, password, ключ.
ако не знаеш как се прави - тук пише.

обаче както са споменали и другите... 3$ за 0604 ?!
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

НЕРОДЕН

Доступные каналы:
http://www.flysat.com/bulsatcom.php

Настройки:

Порт: 3031
CAID: 0604
IDENT: 000000
Для проверки наполнения пакета рекомендуем купить тест, так как не  все каналы представленные на сайте flysat могут входить в состав пакета

куплен до 10 Сен 2011, 17:41         3 usd         0.1 usd

gentu

Цитат на: НЕРОДЕН;114001Доступные каналы:
http://www.flysat.com/bulsatcom.php

Настройки:

Порт: 3031
CAID: 0604
IDENT: 000000
Для проверки наполнения пакета рекомендуем купить тест, так как не  все каналы представленные на сайте flysat могут входить в состав пакета

куплен до 10 Сен 2011, 17:41         3 usd         0.1 usd
-ами основното е това в червено дет е!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

BOBIKAT

Не е за л*згане тоя който яде баницата, ами тоя, дет му я дава. Аджеба, като взе аривата, не ти ли казаха че ще гледаш 39 градуса?
Опитай да се направиш на ударен, пиши един майл на сайта и им кажи че си се заблудил, и че нямаш видимост към 39, да ти прехвърлят акаунта към друг провайдър. Това в случай, че наистина става въпрос за 0604!!!!!!!! Виж, ако сателайта са същите пари, по добре към него.

НЕРОДЕН

Цитат на: BOBIKAT;114007Не е за л*згане тоя който яде баницата, ами тоя, дет му я дава. Аджеба, като взе аривата, не ти ли казаха че ще гледаш 39 градуса?
Опитай да се направиш на ударен, пиши един майл на сайта и им кажи че си се заблудил, и че нямаш видимост към 39, да ти прехвърлят акаунта към друг провайдър. Това в случай, че наистина става въпрос за 0604!!!!!!!! Виж, ако сателайта са същите пари, по добре към него.

ми ще пробвам да се прхвърля към сателит БГ

енерджи

Цитат на: НЕРОДЕН;114045ми ще пробвам да се прхвърля към сателит БГ

Пробвай SatelliteBG (23.5E)   CAID: 0B01а дали ще се гледат всички програми  да кажат колегите CAID: 0B01
Aз закупих 2 дена BULsatcom от посочения саит zargacum.net
въведох настройките и и всичко тръгна до 2 мин засече за около 10 сек. и пак тръгна за малко и така със засечки
направих пинг на всички сървари наи бърз беше този в германия 59ms(незнам това добре ли е но пак засичаше за по кратко но засичаше)
и се отвориха както казаха по горе  само  15 тин аканала които са останали на Irdeto2
И аз мисля да обърна към АСТРА 23 и да видим дали ще се отворят всички канали на SatelliteBG
но не ми остава време ако пробваш по скоро пиши как е

НЕРОДЕН

Цитат на: енерджи;114049Пробвай SatelliteBG (23.5E)    CAID: 0B01а дали ще се гледат всички програми  да кажат колегите CAID: 0B01
Aз закупих 2 дена BULsatcom от посочения саит zargacum.net
въведох настройките и и всичко тръгна до 2 мин засече за около 10 сек. и пак тръгна за малко и така със засечки
направих пинг на всички сървари наи бърз беше този в германия 59ms(незнам това добре ли е но пак засичаше за по кратко но засичаше)
и се отвориха както казаха по горе  само  15 тин аканала които са останали на Irdeto2
И аз мисля да обърна към АСТРА 23 и да видим дали ще се отворят всички канали на SatelliteBG
но не ми остава време ако пробваш по скоро пиши как е
ми ще пробвам само трябва да хвана някои да ми нагласи антената. акаунта е по евтин от булсат за сателитБГ е 2.5 доларчета аз имам 6.5 в сметката такаче ще ги харча

Чарли28

Цитат на: НЕРОДЕН;114057ми ще пробвам само трябва да хвана някои да ми нагласи антената. акаунта е по евтин от булсат за сателитБГ е 2.5 доларчета аз имам 6.5 в сметката такаче ще ги харча

Няма какво да пробваш - Satellite BG се отварят всички канали без засечки - работи перфектно + HD!

рйонков

Абе вий за 3 долара и дупе ша дадете ако ви поискат.. :s104
HONDA - The Power Of Dreams![SIGPIC][/SIGPIC]KATHREIN - The Power Of HD!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания