Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

плащане на сървър

Започната от themaster301, Октомври 18, 2010, 11:22:10 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

miros123

Цитат на: radionov;104274Колега с оскам отваряш ли PlatformaHD на 9Е. че аз така и не успях явно бъркам някъде и зарязах оскама. Ако го отваряш с оскам кажи как , че иначе оскама ми хареса като ЕМУ , ама сега МГкамд и е самолет.

Сложи това,

M: 4AE1 4AE1:000000

в oscam.dvbapi
и дай пълен рестарт на приемника.
Pasat Ф140, LNB Inverto 0,3db, Super PowerJack 12", NP-601, {DM500s, DM800PVR} - clone {Gemini - mbox 0.4}, {Vu+ solo2}, {4[FONT="]°[/FONT]W-57[FONT="]°[/FONT]E}

radionov

Цитат на: miros123;104276Сложи това,

в oscam.dvbapi
и дай пълен рестарт на приемника.
Благодаря за помоща , но и така не стана сякаш тези редове въобще не ги чете.

Хиена

Ако си с последните версии на оско няма да ти отваря определени канали на платформата само с "мап"!!!

Напиши това в oscam.dvbapi

P: 4AE1:000015
I: 4AE1:000014

и ресни кама!
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

radionov

Цитат на: Хиена;104342Ако си с последните версии на оско няма да ти отваря определени канали на платформата само с "мап"!!!

Напиши това в oscam.dvbapi

P: 4AE1:000015
I: 4AE1:000014

и ресни кама!
Благодаря , но и така не ще , сякаш този Мап го няма.

themaster301

Не бях ползвал услугите на Заргакум повече от година.Тия дни решх да видя как стоят нещата с него и останах приятно изненадан.Пуснах поръчка за VIP и от 2-3 дни не забелязвам замръзване на картината на всички пакети,които се гледат.Ползвам единствено MGCAMD.:sheep:
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Didko

мхм и Sky UK работят прилично, че и доста HD-та светят ;)

themaster301

Цитат на: Didko;110756мхм и Sky UK работят прилично, че и доста HD-та светят ;)

Sky UK работи без забележки вкл. и ESPN UK HD.Работят всички ХД програми на този оператор с изключение на FIVE.Sky Germani i Sky Itali също без забележки.UPC Direct на 1W имат прилична картина.Платформа СД и ХД заедно с Пентхауз също са без забележки.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

дан4ик

17 Июл 2011, Уважаемые пользователи нашего сервиса!  Запущен новый протокол CCcam ! Порт: ...... - на все пакеты! Това означава ли че може да използвам     CCcam като клиент

гопето

Много ясно, че можеш!
...................................................................

Didko

...но с mgcamd не работи :)

atl

Хубаво аз прочетох цялата тема.
Може ли някой на PM да ме насочи към български читав шейх.
Интересува ме предимно SKY UK.
Склонен съм и повече да плащам, само HD каналите да работят стабилно.

Използвам TBS6981 с оскам под линукс

themaster301

Заргакум отвори филмовите SD канали на 28Е , честота 11.838.

Didko

Уважаемые клиенты нашего сервиса! Рады сообщить Вам, о добавлении нового пакета SatelliteBG (23.5E)!
Цена на пакет VIP осталась прежней...Приятного просмотра!!

Васил

И още:  Уважаемые пользователи!
Через интеркассу доступны новые способы оплат  наших услуг! Для Европы добавлен Wire Transfer что дает возможность  делать переводы с любого банка!

С уважением Администрация Zargacum.net
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

Didko

Някой тества ли го дали работят HD-тата, че миналия ден ми изтече абонамента, пък в момента нямам интерес да подновявам?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания