Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

sppmaster

Сигурно има причина. Ако някой знае да разясни, защо е това.

калоянк

Цитат на: Vboxk;529309Тръгна Btv HD на iptv сега го има два пъти по голяма глупост няма да пускаш дублиращи канали:s104
Пич, нищо не ти се разбира. Къде и какво са пуснали? Какво изобщо те притеснява? Полазвайте ги малко тези запетайки, доста по-лесна става комуникация :)

Хоризонт

В момента HBO 3 e отключен .
;;513

dzumba

Някой, да не ти го е шернал?

пламен_2_1984

Наистина е отключен проверих току що

dzumba

А проверката ,на какво устройство я правиш?

Ридик

GigaBlue UHD UE 4K,Парабола 205см

Хоризонт

Цитат на: Ридик;529711Канала е кодиран
още върви на тяхната хуйня. Утре ще пробвам на другия приемник. Възможно е да са го включили към някой по-евтин план.
;;513

пламен_2_1984

Цитат на: dzumba;529707А проверката ,на какво устройство я правиш?

HD приемник

dzumba

Хоризонт

Вярно че е кодиран на друг приемник. На голден медията включих вивакомската чиния и нея нея пуснах сляпо сканиране по трансподери . Интересно освен вивакомски канали излезнаха и един куп руски и други руски говорящи канали. Че и не са кодирани! Това на азерския спътник ли са ? Или друг близък спътник ? Преди ги нямаше а сега с малка чиния много канали излезнаха.
На вивакомския приемник излизат само 5-6. След това го нулирах и като бе готов пуснах ново сканиране и пак ги няма. Обаче интересното е че цветовете малко му се подобриха на sagecoma след новата инсталация или съм в грешка?
;;513

dzumba

Цитат на: Хоризонт;529772Обаче интересното е че цветовете малко му се подобриха на sagecoma след новата инсталация или съм в грешка?

От пандемията е!

Elephant19871

А бе кога ще пуснат бтв и нова по тв го без да се плаща :) толкова много пари на месец :;808

mistor

Цитат на: Elephant19871;530131А бе кога ще пуснат бтв и нова по тв го без да се плаща :) толкова много пари на месец :;808

Вдругиден е краткия отговор . Верния отговор е никога .

Хоризонт

Цитат на: Elephant19871;530131А бе кога ще пуснат бтв и нова по тв го без да се плаща :) толкова много пари на месец :;808

И като ги пуснат и ще лъсне истината колко им са калпави приемниците, които раздават с заробващи договори. Телевизия и телефон и отстъпка! Обаче ако имаш 4 услуги и тези тарикати от офисите им ти показват среден пръст и ти предлагат да ти разделят договорите. Опазил ме господ до сега не съм им се подписвал. Приемниците им са произведени преди 2011 година с почти никакви функции и екстри .  Повечето им канали са на квадратчета при по-бързи сцени.  50 процента са чалга и спортни канали.
;;513

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания