Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

Steven_LFC

Вече предлагат IPTV с друг доставчик
https://www.vivacom.bg/bg/tv/iptv-mobility

Vboxk

Колеги някой знае ли какво ще има на Viva test на иптелевизията а също има още 2 теста който са от три месеца турските бози ги пуснаха Дали ще пуснат нещо свястно като Love Natute HD TravelXP HD Viasat Nature HD Viasat History HD Viasat Explore HD Edge Sport HD Eurochanel HD.:s101

BULLET

Някой знае ли защо спряха хистори хд на сателитната?!

Изпратено от моят STK-LX1 с помощта на Tapatalk
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

klapana

Цитат на: BULLET;528956Някой знае ли защо спряха хистори хд на сателитната?!

На 12560 вертикал 30000 5/6 е преместен

Хоризонт

Боклуци са си отвсякъде! Като им четеш списанието се разбира че са огладняли и то много! А и нищо повече от другите не предлагат.
Преди карантината дойдоха в кооперацията ни и надупчиха подобно като и филма "топло."  Майсторите къртачи обаче бяха сливенски цигани. Сложиха каналите и казаха че ще ви се обадят и след 2 месеца въведоха карантината. Не че ни са притрябвали техните новости, но се скриха и ни лук ял ни лук мирисал. Всичкото това го правим заради съсед пожелал и подвел се да смени сателита си с други простотии -интерактивна телевизия.
;;513

солаков

Колеги, на позиция 523 се е появил канал Viva TV, но при мен е заключен въпреки, че съм на най-скъпият тв пакет. Някой отваря ли го? Това да не е музикалният канал Viva от близкото минало?

sppmaster

За iptv ли става дума или за сателита?
При мен на iptv на 522-524 позиции има три нови канала, но пише да позвъня, за да се абонирам.

солаков

За IPTV става въпрос. Последния канал в списъка е. Иначе и аз ги имам трите канала с имена: Tест, Тест1А1 и btv hd :)

sppmaster

При мен са TestA1, TV 8, TV Center Int.

Vboxk

Цитат на: солаков;529227Колеги, на позиция 523 се е появил канал Viva TV, но при мен е заключен въпреки, че съм на най-скъпият тв пакет. Някой отваря ли го? Това да не е музикалният канал Viva от близкото минало?

Колега  и  при  ментози канал Вива тв  не се отваряпредполагам че е някой техен канал но още се тества а също и btv HD който мисля  че ще бъде Btv International HD но и той още го тестват не знам кога ще тръгнат но сигурно няма да могат да се гледат като турските бози които пуснаха защото са в отделен пакет.

мнн

този канал е експериментален и по него беше излъчено представянето на iptv mobility.

Vboxk

Цитат на: мнн;529234този канал е експериментален и по него беше излъчено представянето на iptv mobility.

Това означава че не е за абонати ли защото са му сложили интерактивни функции:s101

mitkod

Достъп до канала имат само служителите на Виваком и се ползва за служебни цели.

Vboxk

Цитат на: mitkod;529236Достъп до канала имат само служителите на Виваком и се ползва за служебни цели.

А колега другите два канала тест и тест1А1 които са от 3 месеца и те ли са за служителите на Виваком.

Vboxk

Тръгна Btv HD на iptv сега го има два пъти по голяма глупост няма да пускаш дублиращи канали:s104

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания