Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

ГДС11

тия оранджеви джендъри ,да не са турнали и дискавъри и анимал планет хд в тоя пакет  :lol15:

Дато

Цитат на: ГДС11;472627тия оранджеви джендъри ,да не са турнали и дискавъри и анимал планет хд в тоя пакет  :lol15:

Да. В IPTV там са ги набутали .
Колкото до сателита цената на новия пакет TV 2L е 19, 99 за целия срок на договора. Ама с тези наблъскани,  италиански, френски, турски и испански новинарски канали нещо много тъпо става.

satuser

Обадих се на 123 и поисках да премина от TV L на TV 2L без да ми се удължава договора и без да ми отпадат досегашните отстъпки .
Стана . С 2 лв ще ми е ми е по-висока месечната такса .
Каналите вече се отварят.

ипбуров

Цитат на: satuser;472645Обадих се на 123 и поисках да премина от TV L на TV 2L без да ми се удължава договора и без да ми отпадат досегашните отстъпки .

На мен за преминаване от L+ на 2L+ ми сервираха 13лв отгоре ...

satmania

Цитат на: satuser;472645Обадих се на 123 и поисках да премина от TV L на TV 2L без да ми се удължава договора и без да ми отпадат досегашните отстъпки .

не е ли много рисково , по телефона да се абонираш , без да го имаш на документ написано, не че и тогава не е рисково ама все пак....

Цец0

Цитат на: ипбуров;472650На мен за преминаване от L+ на 2L+ ми сервираха 13лв отгоре ...
За такава голяма разлика 100% се опитват да ти нашият някаква допълнителна услуга или пакет. Няма друг начин ;)

ипбуров

Цитат на: Цец0;472653За такава голяма разлика 100% се опитват да ти нашият някаква допълнителна услуга или пакет. Няма друг начин ;)

Били ми отпадали отстъпките по сегашния договор . Утре ще пробвам пак да вида какво ще ми кажат .

Друга врътка е прекратяване на договора по чл. 231 от закона за електроните съобщения, заради отпадането на CBS Drama. След това сключване на нов и сдобиване с новите приемници .

satuser

Цитат на: satmania;472652не е ли много рисково , по телефона да се абонираш , без да го имаш на документ написано, не че и тогава не е рисково ама все пак....
Защо да е рисково, напротив, никъде не съм се подписвал .
Като излезе новата фактура , ако има нещо, с което не съм съгласен и за което са ме подвели - прекратявам договора .

Цец0

@ипбуров,
ако са ти отпаднали отстъпките значи текущия договор трябва да ти е вече безсрочен. Няма как да отпаднат отстъпки по време на договор. Вероятно си попаднал на някой "комбинатор"...или такъв, който не знае къде и какво да прави. Бол са вече подобни служители по всички оператори :)

abvg

Тея Вивата станаха по-зле от кабеларките. Незнам преди колко време ги пуснаха на сателита тези TRT, TVEi, Rai 1, а сега гледам по-сайтовете пише че са махнати. То това е добре за абонатите де ;)

Дато

Цитат на: abvg;472829Тея Вивата станаха по-зле от кабеларките. Незнам преди колко време ги пуснаха на сателита тези TRT, TVEi, Rai 1, а сега гледам по-сайтовете пише че са махнати. То това е добре за абонатите де ;)

Тогава защо коментираш изобщо? Много ясно,  че е добре за абонатите. Ей,  значи

abvg

Защо да не коментирам простотийте на сателитните оператори. Ако имаше повече хора да ги скастрят може и да нема такива пълнежи в пакетите, не че на мене ми пука де аз не съм нито на Вивата, нито на Була.

евчо78

Редно беше новите канали да се пуснат промо 1 месец и след това да се включат в пакет. Така ще се придобие представа дали тези канали заслужават парите си.

Хоризонт

Цитат на: евчо78;473202Редно беше новите канали да се пуснат промо 1 месец и след това да се включат в пакет. Така ще се придобие представа дали тези канали заслужават парите си.

А не е ли по-добре да си ъпгрейднат приемника за да може пълнежа , плявата и заключените да могат да се поставят последни в спикък листата?!
;;513

satmania

Цитат на: satuser;472655Защо да е рисково, напротив, никъде не съм се подписвал .
Като излезе новата фактура , ако има нещо, с което не съм съгласен и за което са ме подвели - прекратявам договора .

като не си подписал после ако ти трябва през кзп , документ че са те изпързаляли, налиси ги знаем виваком при тях е много опасно без документ насреща , днескаще ти кажат цената е 20 лева , утре като видят че нямаш документ и подпис може да кажат 40 лева .....

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания