Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

slaitt

Цитат на: plevel;466686Нещо още не се гледат с модул на Виваком пълен пакет новите канали.
Другите си вървят , тези нямат достъп, явно не са активирани за абонамента.

При мен с модул не ми пише че е  са заключени каналите а че няма видео.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

сарандов

Цитат на: slaitt;466694При мен с модул не ми пише че е  са заключени каналите а че няма видео.

И при мен е така.

Дато

Причината вероятно е,  че от другия месец ще са официално излъчващи и тогава ще бъдат отключени. Сега просто се подготвят да стартират през декември

kom6ito

Само разхищават пари за наем на честоти за тая помия. С и без тях все тая. Е, поне VH1 Classic си е някаква  придобивка.

Хоризонт

:s101Защо изчезна и тв скат от 13 позиция? На близалката по кабела върви а на вивата е тъмен екрана!
;;513

Vboxk

Цитат на: Хоризонт;467123:s101Защо изчезна и тв скат от 13 позиция? На близалката по кабела върви а на вивата е тъмен екрана!

А защо не е отразено че има и MTV dance и MTV classic или тези канали  не за Виваком абонати

kom6ito

Цитат на: Хоризонт;467123:s101Защо изчезна и тв скат от 13 позиция? На близалката по кабела върви а на вивата е тъмен екрана!

https://www.vivacom.bg/bg/tv/satelitna-televizija/tv-l
 Пета точка може би се отнася за теб?

pavelg

На сателита е с черен екран - 11595V

Дато

Цитат на: Vboxk;467125А защо не е отразено че има и MTV dance и MTV classic или тези канали  не за Виваком абонати

Къде да е отразено? Нали в линка,  който постнах пише Vh -1 Classic? MTV Dance няма да стартира от 1-ви декември. Новите канали от утре ще са 8 броя,  описани в линка. Другите канали от 11477 са с надписи Placeholder, вместо име вече.
Явно ще пускат Fox HD,  Food Network HD и Eurosport HD скоро.

сарандов

Каналите тръгнаха но качеството е ужасно поне при мен де. При Вас как е?

slaitt

Немога да разбера защо пускат тоя пълнеж след като има канали които от доста време хората чакат да ги добавят на сателита.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Дато

Цитат на: slaitt;467152Немога да разбера защо пускат тоя пълнеж след като има канали които от доста време хората чакат да ги добавят на сателита.
Да. И качеството е прекомпресирано на новите канали.
Колкото до качествени канали Виваком имат договор за разпространение на Eurosport HD,  EUROSPORT 2 HD, FOX HD, TRAVEL CHANNEL HD , Food Network HD, HBO HD и BNT 1 HD в сателита,  но не го спазват.
Справката е от сайта на СЕМ

Gena_Bs

Това да не е като да наливат милиони в "Левски". При толкова умни меринджеи това се получава - пълнеж и талаш.

георгиеф

срамота да плащаш допълнително за буклуци канали срам и позор за виваком

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания