Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

мнн

Нямам представа как са уредени правата, а и не ме интересува. С тунера на телевизора си се гледа. Няма и съобщение на приемника "на позиция...".

Дато

Някой може ли да потвърди, че на Intelsat 12 (НЕ в пакета на Виваком), честота 11.509 се тества "ТВ Пловдивска митрополия"?

http://en.kingofsat.net/tp.php?tp=868

черните ягуари

Цитат на: Дато;241775Някой може ли да потвърди, че на Intelsat 12 (НЕ в пакета на Виваком), честота 11.509 се тества "ТВ Пловдивска митрополия"?

http://en.kingofsat.net/tp.php?tp=868

Да излиза тази ТВ при мен под име PPTV
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

Дато

Цитат на: черните ягуари;241779Да излиза тази ТВ при мен под име PPTV
Благодаря!
С много по-нисък битрейт ли са вече NEWS7 HD и Алфа ТВ от същата честота?

plameni

Цитат на: черните ягуари;241779Да излиза тази ТВ при мен под име PPTV
Опитах да я изкарам от меню "свободни програми" на HD приемника на Vivacom, но не успявам.
При някой получава ли се?

сарандов

И при мен неизлиза.

plameni

От днес вече е на позиция 49.

bokarium

Страшен канал пуснаха Вивакомци , църковна поп музика хитовете от 80 и 90те години на църквата ,в изпълнение на поп музиканите поповете :)
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

Тв Сат

Арената на промоция една седмица.:D

bokarium

То хубаво Виваком арена е промоция , но кога ще има промоции на , HBO cinemax , и на хд пакета ?
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

сарандов

Какво става с  таза NEWS7 HD още я няма и при сканиране на честотата не излиза.А в сайта на ВИВАКОМ пише,че я има?

jenib

Финалът на Шампионската лига по bTV Action 3D от VIVACOM TV

Финала на Шампионската лига в 3D формат ще могат да гледат клиентите на VIVACOM TV по специалния канал bTV Action 3D на 25 май от 21 ч. Той ще бъде достъпен за абонатите на пакети Стандарт и Екстра, независимо дали ползват сателитна или оптична връзка. За потребителите на VIVACOM TV, чиито телевизори не поддържат 3D-формат, перфектна картина от големия финал на стадион Уембли ще бъде гарантирана от bTV Action HD, наличен в допълнителния пакет HD Light.
За да могат да гледат HD/3D канали, потребителите трябва да имат HD приемник. Новите абонати на VIVACOM TV получават такъв без допълнително заплащане, а за настоящите, които нямат такъв, замяната на SD с HD приемник е напълно безплатна и може да се заяви във всеки магазин на VIVACOM.

jenib

Цитат на: jenib;249909Финалът на Шампионската лига по bTV Action 3D от VIVACOM TV
Финала на Шампионската лига в 3D формат ще могат да гледат клиентите на VIVACOM TV по специалния канал bTV Action 3D на 25 май от 21 ч. Той ще бъде достъпен за абонатите на пакети Стандарт и Екстра, независимо дали ползват сателитна или оптична връзка. За потребителите на VIVACOM TV, чиито телевизори не поддържат 3D-формат, перфектна картина от големия финал на стадион Уембли ще бъде гарантирана от bTV Action HD, наличен в допълнителния пакет HD Light.
За да могат да гледат HD/3D канали, потребителите трябва да имат HD приемник. Новите абонати на VIVACOM TV получават такъв без допълнително заплащане, а за настоящите, които нямат такъв, замяната на SD с HD приемник е напълно безплатна и може да се заяви във всеки магазин на VIVACOM.

P.P.Това ще бъде отделен канал на bTV Media Group – bTV Action 3D, различен от останалите.

jenib

(22.05.13) Финалът на Шампионската лига по bTV Action 3D от VIVACOM TV
София, 22 май 2013 г. - Финала на Шампионската лига в 3D формат ще могат да гледат клиентите на VIVACOM TV по специалния канал bTV Action 3D на 25 май от 21 ч. Той ще бъде достъпен за абонатите на пакети Стандарт и Екстра, независимо дали ползват сателитна или оптична връзка. За потребителите на VIVACOM TV, чиито телевизори не поддържат 3D-формат, перфектна картина от големия финал на стадион Уембли ще бъде гарантирана от bTV Action HD, наличен в допълнителния пакет HD Light.  
Това ще бъде отделен канал на bTV Media Group – bTV Action 3D, различен от останалите.

jenib

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания