Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

GeorgiD

Дебилна работа.

Булсатком е едно от малкото български неща, с които трябва да се гордеем, че ги има.

Останалите наистина са нищожни в сравнение с тях.

панорамна

Нещо се мъдри за каналите на Дискавъри, Анимал Планет, Дива и ТЛС. Звънят на абонатите си и питат харесват ли дадените канали и биха ли ги заменили с други подобни канали.

bokarium

На мен вече два пъти под ред , ми звънят да ми предлагат , 2 годишен договор за цифрова телевизия. те от един път не разбират ли , след като им откажеш да не ти звънят пак ? става дума за Виваком тв .
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

Дедал

20 поста самонавиване - нахендрих се ама съм доволен ... Всеки е избрал съответния оператор по критерии ,които са му важни .

slaitt

Цитат на: панорамна;238165Нещо се мъдри за каналите на Дискавъри, Анимал Планет, Дива и ТЛС. Звънят на абонатите си и питат харесват ли дадените канали и биха ли ги заменили с други подобни канали.

Дивата да я махат ама другите да не ги пипат щото много не доволни ще има.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Morgatastz81

да махат чалга каналите

Дато

Цитат на: Morgatastz81;238176да махат чалга каналите
Особено Планета HD.

slaitt

Цитат на: Дато;238178Особено Планета HD.

Фен тв и двете планети са най големите чалга канали ако ги махнат ще е добре
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

сарандов

Цитат на: slaitt;238179Фен тв и двете планети са най големите чалга канали ако ги махнат ще е добре
Защо така си мислите,никога няма да ги махнат.Мечтите са големи!

Morgatastz81

БЪЛГАРИЯ  е чалга държава

панорамна

Забравих че и ESPN Clasic също е сред каналите за които има допитване до абонатите дали се гледа или да бъде заменен с друг. Също се събират мнения кои канали да бъдат добавени. На въпрос дали имам предложения попитах ще има ли опция за подреждане на каналите. Отговора беше, че това е едно от най-често споменаваните предложения и се работело по въпроса.

slaitt

Цитат на: панорамна;238186Забравих че и ESPN Clasic също е сред каналите за които има допитване до абонатите дали се гледа или да бъде заменен с друг. Също се събират мнения кои канали да бъдат добавени. На въпрос дали имам предложения попитах ще има ли опция за подреждане на каналите. Отговора беше, че това е едно от най-често споменаваните предложения и се работело по въпроса.

Това е доста добре че почват да се допитват до хората а не пускат каквото им падне и ако добавят Motors tv ще е супер на мястото на ESPN Classic. ESPN Classic изглежда интересен канал но за феновете на класическите спортни събития но има доста малък брой хора които  биха го гледали.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Morgatastz81

vh1 classic comedy central  disney cinemagic

Дато

Цитат на: Morgatastz81;238193vh1 classic comedy central  disney cinemagic
Последните два канала не се предлагат на българския пазар.

GeorgiD

Цитат на: slaitt;238187Това е доста добре че почват да се допитват до хората а не пускат каквото им падне и ако добавят Motors tv ще е супер на мястото на ESPN Classic. ESPN Classic изглежда интересен канал но за феновете на класическите спортни събития но има доста малък брой хора които  биха го гледали.

Уникален канал е, бих го препоръчал на Булсатком да го добавят. Мани ги тея хорица, дали го гледали или не. Нали знаете, че наистина качествените канали се гледат от малко хора...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания