Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

мнн

След като не сте получили съобщение, че са добавени тези и тези канали, защо се оплаквате? Официално явно още ги няма.

Досев

На сателитната освен РТЛ има ли други подобни европейски програми за шоу - филми и спорт?    

Рай уно ...ТВЕ  за иптв ли са само?
[SIGPIC][/SIGPIC]

slaitt

Цитат на: Досев;189526На сателитната освен РТЛ има ли други подобни европейски програми за шоу - филми и спорт?    

Рай уно ...ТВЕ  за иптв ли са само?

http://vivacom.bg/tv/bg/OffersAndPrices/Offer/14

Ако гледаш от сателит само това което виждаш от него можеш да избираш + HD LIGHT всичко останало е за IPTV

По TV5 Monde Europe дават филми но говорят на френски
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Дато

Вече добавен ли е в действителност канал AXN към пакет Старт и отваря ли се при този пакет?

кисмет1974

готово обадих се на 123 казах че искам да се варва за пете канала и от утре ше ги гледам

сарандов

И аз си заявих хд пакета на 123.

Паоло Гети

Преди 2 дни 13:27
ЦитатПървоначално написано от Досев
Подписах 12 месечен договор днес за Екстра + Лайт + Телефон + Интернет за 30 лв. на месец всичко общо :;810
Изтрепаха рибата Виваком!

Преди 1 ден 08:47
Цитат на: СПАРТАК Плевен;189478Би ли споделил с нас с конкретни цифри как точно ти излиза 30лв. на месец всичко това?

Досев, може ли все пак да посочиш на какви пакети, планове и тарифи си за до го докараш на 30лв. месечно? Би ли споделил или си е някаква твоя секертна тайна и не желаеш да я споделиш? ;;573

Калин72

Цитат на: СПАРТАК Плевен;189988Преди 2 дни 13:27

Преди 1 ден 08:47

Досев, може ли все пак да посочиш на какви пакети, планове и тарифи си за до го докараш на 30лв. месечно? Би ли споделил или си е някаква твоя секертна тайна и не желаеш да я споделиш? ;;573

На сайта на Виваком го има този пакет, около 35 лева излиза.
http://vivacom.bg/tv/bg/OffersAndPrices/Offer/35

деимос

Нека някой който е с IPTV пакет екстра може ли да гледа NAT GEO HD, защото при мен все още не се отваря този канал. Званях на 123 сигурно 5 пъти, и до момента не са го оправили. :s103

slaitt

Цитат на: деимос;190004Нека някой който е с IPTV пакет екстра може ли да гледа NAT GEO HD, защото при мен все още не се отваря този канал. Званях на 123 сигурно 5 пъти, и до момента не са го оправили. :s103

Пиши им и във Facebook там ще ти помогнат
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

AleksK

Цитат на: деимос;190004Нека някой който е с IPTV пакет екстра може ли да гледа NAT GEO HD, защото при мен все още не се отваря този канал. Званях на 123 сигурно 5 пъти, и до момента не са го оправили. :s103

Аз съм на IPTV с пакет Extra + Smart + Smart HD и вече три дена се карам с операторите на 123 заради Dorcel HD който ми е заключен и ми изписва позвънете на 123 да се абонирате при положение, че канала влиза в пакет Smart HD та най накрая вчера с една кака от 123 стигнахме до консенсус, че въпросния канал влиза освен в пакета Light HD и в пакетите Smart HD, HD1, HD2 и HD3 но без резултат към момента още ми е заключен и чакам да видим кога ще го оправят. :hammer:

Моля някой който е на IPTV и има bTV Action HD i Ring.BG HD да сподели дали има проблем с картината при мен на моменти замръзва и тръгва след това докато аудиото си върви постоянно. ;;601

slaitt

Цитат на: AleksK;190012Аз съм на IPTV с пакет Extra + Smart + Smart HD и вече три дена се карам с операторите на 123 заради Dorcel HD който ми е заключен и ми изписва позвънете на 123 да се абонирате при положение, че канала влиза в пакет Smart HD та най накрая вчера с една кака от 123 стигнахме до консенсус, че въпросния канал влиза освен в пакета Light HD и в пакетите Smart HD, HD1, HD2 и HD3 но без резултат към момента още ми е заключен и чакам да видим кога ще го оправят. :hammer:

Моля някой който е на IPTV и има bTV Action HD i Ring.BG HD да сподели дали има проблем с картината при мен на моменти замръзва и тръгва след това докато аудиото си върви постоянно. ;;601

пишете им във вейса там от 123 нищо не правят
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

AleksK

Цитат на: slaitt;190014пишете им във вейса там от 123 нищо не правят

Писах и във фейса но към момента никакъв отговор и за HBO Comedy HD, Cinemax HD и Cinemax 2 HD ги питах дали имат намерение на ги предлагат но още нямам отговор и засега чакам ;;601

Дато

Цитат на: AleksK;190015Писах и във фейса но към момента никакъв отговор и за HBO Comedy HD, Cinemax HD и Cinemax 2 HD ги питах дали имат намерение на ги предлагат но още нямам отговор и засега чакам ;;601
Уточни ли им за HBO Comedy HD и Cinemax HD, че става въпрос за IPTV?

AleksK

Цитат на: Дато;190016Уточни ли им за HBO Comedy HD и Cinemax HD, че става въпрос за IPTV?
Ами те ако ги пуснат предполагам ще че е в HBO MAX пакета а той си е и без това само за IPTV.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания