Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

skyboy

Цитат на: Досев;189308Подписах 12 месечен договор днес за Екстра + Лайт + Телефон + Интернет  за 30 лв. на месец всичко общо :;810  
Изтрепаха рибата Виваком!
Защо се радваш;;601 ако прегледаш офертите внимателно се вижда много ясно,че за фиксиран телефон най добрата оферта е на мтел 10лв е таксата.
Нет от булсатком и ТВ е 20 лв,за скороста на нета няма кво да коментираме,каналите  на виваком с какво се отличават от тези на Булсат,аз разлика не виждам даже смея да твърдя че на булсат са по добри
общо взето 3-4 канала се различават
Хоби тв-охота и рибалка
филм и тв +-espn,clasic
Радваш се но май си си прецакал(лично мнение);;650

Досев

Трошат с цени на оборудване  М САТ.   Без хд приемник гледаш ЗДФ - М6 Суиз и прочие пълнеж.  
 За два телевизора излизат 225лв.
Ти ще дадеш ли 2х100лв. за приемник конкуренция на захарина?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Чушкопека

Ми то е депозит бе. Да обяснявам ли какви канали има МСАТ и какви Виваком? Със Скай Спорт ли да почна?

Досев

Цитат на: skyboy;189326Защо се радваш;;601 ако прегледаш офертите внимателно се вижда много ясно,че за фиксиран телефон най добрата оферта е на мтел 10лв е таксата.
Нет от булсатком и ТВ е 20 лв,за скороста на нета няма кво да коментираме,каналите  на виваком с какво се отличават от тези на Булсат,аз разлика не виждам даже смея да твърдя че на булсат са по добри
общо взето 3-4 канала се различават
Хоби тв-охота и рибалка
филм и тв +-espn,clasic
Радваш се но май си си прецакал(лично мнение);;650

Личното мнение си е и то изцяло такава защото не си запознат хич със ситуацията около мен.  

Две години и половина чаках до днес оптичния нет от булсатком или спектрум нет - мтел и разбрах че още поне 8-10 месеца няма да дойде такъв от тези две фирми в кварталът ми.
Ако имаше нет от тези две фирми в района ми отдавна щях да съм им абонат на пакетните услуги.

Стац.телефон с много безпл.мин. ми трябва само заради един калпав факт.   Гледам доста възрастен роднина с Алцхаймер - който забравя отворен телефона по 57 пъти на ден.

Ако всичко е толкова лесно както си мислите с коко - щях да съм свършил мъките с доставчиците оотдавна.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Чушкопека

Абе и аз се чудя като на небето са закичени десетки сателити, а за интернет - цялата махала е наблъскана с некодирани или кодорани с WEP кодировка безжични мрежи /все едно некодирани/, на кой ли му трябва доставчик на нещо, но явно четенето е трудно.

Досев

Цитат на: skyboy;189326Булсат,аз разлика не виждам

Btv ActionHD, Ring.bgHD, BTV HD, Dorsel HD, Viasat NatureHD, FOX, Discovery Krime, ESPN America, MTV,....списъка е доста дълъг!  

И тези канали в близките 10 месеца няма да се появят при булшита!
[SIGPIC][/SIGPIC]

ВалчоП

Досев, честита придобивка! :) С операторски приемник ли си, или си с модулче в ТВ-то? Или си с IPTV?
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

slaitt

Цитат на: Досев;189331Btv ActionHD, Ring.bgHD, BTV HD, Dorsel HD, Viasat NatureHD, FOX, Discovery Krime, ESPN America, MTV,....списъка е доста дълъг!  

Нямат Discovery Krime а е  Crime & Investigation Network който е собственост на History
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Досев

Цитат на: ВалчоП;189334Досев, честита придобивка! :) С операторски приемник ли си, или си с модулче в ТВ-то? Или си с IPTV?
Два приемника.  ИПТВ не се предлага в моя кв.
Ще реша на по-късен етап заслужава ли си да дам 49лв. за модул.
[SIGPIC][/SIGPIC]

strange

Btv ActionHD, Ring.bgHD, тръгнаха ли тези канали.
Ако да, какво е качеството, бива ли го.

slaitt

Цитат на: strange;189338Btv ActionHD, Ring.bgHD, тръгнаха ли тези канали.
Ако да, какво е качеството, бива ли го.

Те тръгнаха но да пише някой който си ги е поръчал но ме съмнява да са с  лошо качество щом Nat Geo HD е с доста добро качество а се излъчват от  една честота.

Само ми е чудно защо още не са добавили в списъка с канали Dorcel HD а го има качено на сателит явно са го заправили трябва да им се напомни във Facebook.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

auror

За Btv action HD Ring HD NG WILD HD History HD трябва да се плаща допълнително такса в размер на 3,90 на месец око искате да ги гледате това ми казаха в офис на Виваком днес

skyboy

Цитат на: Досев;189331Btv ActionHD, Ring.bgHD, BTV HD, Dorsel HD, Viasat NatureHD, FOX, Discovery Krime, ESPN America, MTV,....списъка е доста дълъг!  

Те и за Европейското и Олимпиадата в HD  така говореха....

slaitt

Писаха им че Dorcel HD не е добавен в списъка и веднага го добавиха на 113 позиция
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

ВалчоП

Цитат на: Досев;189336Два приемника.  Ще реша на по-късен етап заслужава ли си да дам 49лв. за модул.
А захарниците от подписа ти какво ще ги правиш?
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания