Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

GeorgiD

Цитат на: didomh;180190Когато не може да се посочи източника на информацията се приема за празни приказки

Така е принципно, прав си. Но източникът на информацията не гарантира също достоверността. Може да фейк, пък и тук не става въпрос за кой знае каква новина, че да се правят драми вярно ли е или не. ;)

Дато

Цитат на: angelkkk;180164ОТ 01.09.2012.ТЯНКОВ ТВ ЩЕ СВЕТНЕ ОТНОВО ПРИ ВИВАКОМ.
На коя честота ще се излъчва Тянков ТВ? От самата телевизия ли са го изписали на екрана или от някой сайт научи?

angelkkk

ОТ САМАТА ТЕЛЕВИЗИЯ.ДОРИ ПРОЧЕТОХ ДОГОВОРА.ПУСКА СЕ ЗА КАБЕЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ ЗА ДА СЕ ГЛЕДА ОТ ПОВЕЧЕ АБОНАТИ.

Дато

Цитат на: angelkkk;180332ОТ САМАТА ТЕЛЕВИЗИЯ.ДОРИ ПРОЧЕТОХ ДОГОВОРА.ПУСКА СЕ ЗА КАБЕЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ ЗА ДА СЕ ГЛЕДА ОТ ПОВЕЧЕ АБОНАТИ.
Благодаря за подробностите. Последно да попитам на коя честота ще се разпространява и ще бъде ли свободна, не кодирана?

Milenrec

Голям канал голямо нещо ,да ходим вече да се включваме към тия мошенници,иначе като им бях абонат бяха два канала на Тянков сега само един ли е останал?

angelkkk

НА ЕДНА ОТ ДВЕТЕ,11632-11674 НЕ КОДИРАНА.ЗА ВСИЧКИ КАБЕЛНИ ОПЕРАТОРИ.

slaitt

Само да не пуснат и другата тянков със цигансикте песни
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Гепарда7472

;;650 Нека е пуснат и нея, а относно мангасарян,просто за момент минаваш на друг канал и после пак се връщаш, но песните за трапеза са си Супер!!! Така,че да пускат и двата, плюс в ХД формата!!

slaitt

Не по-добре да не са в HD че много място ще заемат вместо да се пуснат други два HD канала
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Дато

Цитат на: slaitt;180362Не по-добре да не са в HD че много място ще заемат вместо да се пуснат други два HD канала
Да. Само една Тянков ще има сигурно. Така ще е най-добре.

Дато

От днес има промяна при честотите на Вивкаом. Активирана е нова честота 11.673 Mhz. Там са вече БНТ 2 и Alfa TV. Информацията е от  http://www.satinfobox.com

За жалост няма "Тянков ТВ", както беше обявено тук във форума по-миналата седмица.:c040:

BMW320i

А накъде без Тянков ТВ? ;;650
Next&Next Star 1.00m with H-H motor Optibox,Bulsat 65 cm only for 13E;SKYBOX S 12 HD. :)

slaitt

Съсипаха хубавия звук на The Voice
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

дантебой

здравейте на всички.искам да попитам защо не ми излиза нищо от тая честота 11.673 V 30000 3/4 DVB-S2/8PSK.на 45 градуса.виваком.аз съм със операторски приемник на булсат.със ZHD 100 съм.на другата честота ми излизат програмите а на тая не.защо се получава така:s104

Дато

Цитат на: дантебой;182725здравейте на всички.искам да попитам защо не ми излиза нищо от тая честота 11.673 V 30000 3/4 DVB-S2/8PSK.на 45 градуса.виваком.аз съм със операторски приемник на булсат.със ZHD 100 съм.на другата честота ми излизат програмите а на тая не.защо се получава така:s104
Не знам защо нищо не откриваш. По принцип Алфа ТВ, БНТ 2 и The Voice са свободни.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания