Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

slaitt

[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Дато

Оказва се, че вчерашната замяна на един от каналите не е свързана с обещаните нови програми. Така или иначе старата излъчваща се програма е прекратила излъчването си изненадващо на 8.07.12 и затова са заменили телевизията. Не поради други причини.

сарандов

Интересуваме като съм на пакет екстра дали може да се добавят други SD и HD канали? За сателитната тв става въпрос.

slaitt

[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Дато

Цитат на: сарандов;174139Интересуваме като съм на пакет екстра дали може да се добавят други SD и HD канали? За сателитната тв става въпрос.
Само пакет HBO.

aucislot

може и други sd i hd но трябва допълнителна антена към някой , от спътнице 42е , 13е и 19е .

slaitt

BNT HD се появи на мястото на Viasat HD :s103 можеха на мястото на Планета HD ама нали чалгата е по-важна.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Brian

То пък тоя канал въй-а-сат! кой го гледа? А БНТ ХД? Смешковци! Трябваше да пуснат Тянков ХД!
;;612

Дато

Цитат на: slaitt;175880BNT HD се появи на мястото на Viasat HD :s103 можеха на мястото на Планета HD ама нали чалгата е по-важна.
Жалко наистина.
По отношение на БНТ1 HD се оказва, че дори и българските студия от Лондон ще са във формат 16:9, а не само самата Олимпиада.
Има ли голяма разлика при Виваком в качеството на картината между Viasat HD и БНТ1 HD?

slaitt

Цитат на: Дато;175882Жалко наистина.
По отношение на БНТ1 HD се оказва, че дори и българските студия от Лондон ще са във формат 16:9, а не само самата Олимпиада.
Има ли голяма разлика при Виваком в качеството на картината между Viasat HD и БНТ1 HD?

Сега по BNT HD си върви  БНТ SD
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Brian

Цитат на: aucislot;174201може и други sd i hd но трябва допълнителна антена към някой , от спътнице 42е , 13е и 19е .

Може и 23.5 с карта на друг български оператор или на 28.5 ФТА ХД каналите на ББС Спорт Олимпик, ФТА СД стриймовете на ББС спорт за Формула 1 и други такива свободни канали
;;612

angelkkk

ОТ 01.09.2012.ТЯНКОВ ТВ ЩЕ СВЕТНЕ ОТНОВО ПРИ ВИВАКОМ.

d.ivanov

Цитат на: angelkkk;180164ОТ 01.09.2012.ТЯНКОВ ТВ ЩЕ СВЕТНЕ ОТНОВО ПРИ ВИВАКОМ.

От къде имаш инфото?

GeorgiD

Цитат на: didomh;180170От къде имаш инфото?

:lol15: Много ми е любопитно вас какво ви интересува кой е източник. Вероятно шефът лично му е подшушнал на ушенце. Ейййййй. :s103 :s104

d.ivanov

Цитат на: GeorgiD;180189:lol15: Много ми е любопитно вас какво ви интересува кой е източник. Вероятно шефът лично му е подшушнал на ушенце. Ейййййй. :s103 :s104

Когато не може да се посочи източника на информацията се приема за празни приказки, аз мога да твърдя, че утре Виваком качват 100HD канала в пакета си, ама дали е така... :lol15:  лоша работа е :;833

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания