Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

slaitt

Цитат на: AleksK;308606Да и на ИПТВ го няма вече.
Явно са видели програмата и че ще дават само повторения и затова го спряха а БНТ в последния момент я промениха.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

bmvtooo

БНТ HD за сега го гледам само ефирно! Даже и по време на олимпиадата си го гледах така, защото от вивакомския приемник не ми допадна как се вижда картината (пък и при мен беше с приглушен звук)!
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

krasivn

канала оства и в мрежата на Мтел

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 4030X using Tapatalk

slaitt

Цитат на: bmvtooo;308727БНТ HD за сега го гледам само ефирно! Даже и по време на олимпиадата си го гледах така, защото от вивакомския приемник не ми допадна как се вижда картината (пък и при мен беше с приглушен звук)!

Ами звука беше 192 не знам защо ти се е чувало заглушено при мене беше добре звука.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Пламен Тачев

Той и на 320 кбпс може да е тих! :)
А причината иначе е елементарна - единствено от БНТ спазват някакъв що-годе стандарт за нивото на звука. Всички други ТВ си пускат сигнала надут до безобразие. Информацията ми е от техническите лица в телевизията. ;;650

break

Възможно е и да е от избора на звук. Dolby канала се чува по-силно.

alexteam

Цитат на: TUISTERa;308585Едва ли имат платени права за ХД, ама що пък да не.... Както се казва - а дано, ама надали...

имат права, първия мач с лацио го даваха ХД

TUISTERa

Цитат на: alexteam;308787имат права, първия мач с лацио го даваха ХД

Знам, че го даваха, но това не значи че имат права :) А дали беше хд първия мач? Някой видя ли го, че аз го изтървах...

slaitt

Цитат на: TUISTERa;308811Знам, че го даваха, но това не значи че имат права :) А дали беше хд първия мач? Някой видя ли го, че аз го изтървах...

Да беше HD
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

krasivn

Всичко което получава като права за спортни предавания за Лудогорец е в HD както и за домакинските мачове тук се наема HD ПТС.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 4030X using Tapatalk

Дато

Някой знае ли какъв свободен канал се е появил днес на Intelsat 12, честота 11 509? Със SID 58.

жоркин29

Цитат на: Дато;312141Някой знае ли какъв свободен канал се е появил днес на Intelsat 12, честота 11 509? Със SID 58.
Fiesta TV-явно,ще я махат от 11 632.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

Дато

Цитат на: жоркин29;312142Fiesta TV-явно,ще я махат от 11 632.
Благодаря!

сарандов

Цитат на: жоркин29;312142Fiesta TV-явно,ще я махат от 11 632.

А нещо ново дали ще има някой знае ли?

Тодор Гарибов

Ползвателите на  DTH услуга вече  имат възможност да гледат
допълнителни свободни канали, излъчвани от спътник, съседен на спътника,
ползван от VIVACOM.

За да може да се  гледат свободните канали е необходимо да се направят
следните настройки на всички приемници:

Меню => Настройки => Системни настройки => Въведете ПИН (Вписвате пина Ви) => Свободни програми => Сателитно сканиране => Изберете спътник "Hotbird 13E" => Зелен бутон (Автоматично сканиране) => Зелен бутон (Избери всички) => Син бутон (Добавяне) => Каналите са добавени на позиция след 200.

Списък с каналите: Al Jazeera, РБК, Euronews, Europa Plus TV, BBC world, CNN International, Fashion TV, ANS TV, Rossiya 24, NTV Russia, Space TV, Kepez FM (радио)

P.S Каналите не са гарантирани !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания