Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, Октомври 11, 2010, 02:05:00 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

slaitt

Цитат на: TPOTOAP;304843

Приличен е битрейта като за български оператор.;;513
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Радионов

Цитат на: slaitt;304715От виваком казаха че канала е наличен за всички пакети.

С малката подробност,не може да се гледа на много места.

slaitt

Тия от виваком каква са я свършили всяка вечер БНТ HD ми сече и губи сигнал.:s103
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

мнн

за DTH ли говориш? Ако е така, сигналът е малко по слабичък, може да не е настроена добре антената.

slaitt

Цитат на: мнн;305527за DTH ли говориш? Ако е така, сигналът е малко по слабичък, може да не е настроена добре антената.
Антена ми е добре настроена просто има малко облаци вънка. Вече всичко е наред.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

bu12tras

Значи проблема не е във Виваком а в настройката на чинията ти ;;573

slaitt

Цитат на: hitman;305536Значи проблема не е във Виваком а в настройката на чинията ти ;;573
Преди седмица имах проблеми с приемника и от техническия екип ми измериха сигнала с уред и казаха че е добре.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

bu12tras

Рисковете на сателитното приемане , лошо време ,тъмни облаци пада сигнала или няма никой

slaitt

Цитат на: hitman;305538Рисковете на сателитното приемане , лошо време ,тъмни облаци пада сигнала или няма никой

Да но в този случай просто сигнала е слаб на транспондера с БНТ HD и при малко облаци и гасне. С другите канали нямам проблем те ми изчезват само при порой. Като гледам картата на покритието колкото по-близо си до морето толкова повече отслабва сигнала а аз съм на час- два път от морето.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

wlad_69

Мега мизеници са тея от Виваком! Как може на подобен транспондер да качат БНТ HD. Като някоя държава от близкия Изток сме - двуметрова чиния ще ти е нужна, за да гледаш родната телевизия извън граница в днешно време.:s104

Veskop

Цитат на: wlad_69;305693Мега мизеници са тея от Виваком! Как може на подобен транспондер да качат БНТ HD. Като някоя държава от близкия Изток сме - двуметрова чиния ще ти е нужна, за да гледаш родната телевизия извън граница в днешно време.:s104
Я питай freesat шо само на острова се хваща!ти че си отишъл на франкфурт на майната си тех ги боли курац!оператора излъчва за България!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

мнн

Какви са ти нивата във Франкфурт на другите (основните 4) транспондери и с каква антена? Там не би трябвало и с 60 см-ова да има проблем.

slaitt

Цитат на: Veskop;305696Я питай freesat шо само на острова се хваща!ти че си отишъл на франкфурт на майната си тех ги боли курац!оператора излъчва за България!

То и в България не се приема като хората.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

TUISTERa

Цитат на: wlad_69;305693Мега мизеници са тея от Виваком! Как може на подобен транспондер да качат БНТ HD. Като някоя държава от близкия Изток сме - двуметрова чиния ще ти е нужна, за да гледаш родната телевизия извън граница в днешно време.:s104

Незнам дали си наясно ама във Франкфурт олимпиада се гледа на АРД и ЗДФ + Спорт1!!! Нищо общо с виваком?! И трябва да си голям мизерник за да се оплакваш от това

wlad_69

Цитат на: TUISTERa;305728Незнам дали си наясно ама във Франкфурт олимпиада се гледа на АРД и ЗДФ + Спорт1!!! Нищо общо с виваком?! И трябва да си голям мизерник за да се оплакваш от това

TUISTERa, аре по-полеко с епитетите, а!:worry:А къде ще си гледам Олимпиадата си е моя работа.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания