Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Въпроси за операторските приемници на ВиваКом

Започната от Паоло Гети, Септември 01, 2010, 12:31:06 PM

« назад - напред »

Morgatastz81

защо няма часовник  като булсат на екрана  :s103

Боксер

Цитат на: Morgatastz81;79553защо няма часовник като булсат на екрана :s103
Защото за тях времето е спряло...;;573
Dreambox DM 500-S, Opticum MultiRoom Satellite, TRIAX TD-110 OFF SET,Invacom NF 0.3 db., TRIMAX SM-2500, Ariva 100E, NEXT YE-18500 HD, ZHD-100(няма по-смотан приемник от този)

roro91

Цитат на: Morgatastz81;79553защо няма часовник  като булсат на екрана  :s103

Защотото времето е пари ;) явно искат допълнителна такса часовник :)
Подпис : [SIGPIC][/SIGPIC]

system

Цитат на: Morgatastz81;79553защо няма часовник  като булсат на екрана  :s103

Къде точно ти липсва часовник?:lol15:
120cm Offset dish 1xLNB Inverto 0.2db,motor Strong H-H, 80cm Offset dish 2xLNB Alps and Inverto, Dreambox 500s, Philips 2101, Strong 6355, QBOX S2 USB, Optibox Koala + Neutrino, Ubuntu Server with CCcam 2.1.4, TX-P42G20
а.k.а LZ1MMH

[SIGPIC][/SIGPIC]

DIMCHO

Цитат на: system;79579Къде точно ти липсва часовник?:lol15:
Е как къде,на булсата имат будилник със стрелки и камбанки:worry:
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

system

Цитат на: DIMCHO;79594Е как къде,на булсата имат будилник със стрелки и камбанки:worry:

Веднага ще предложа на колегите да сложат часовник с кукувица.:hammer:
120cm Offset dish 1xLNB Inverto 0.2db,motor Strong H-H, 80cm Offset dish 2xLNB Alps and Inverto, Dreambox 500s, Philips 2101, Strong 6355, QBOX S2 USB, Optibox Koala + Neutrino, Ubuntu Server with CCcam 2.1.4, TX-P42G20
а.k.а LZ1MMH

[SIGPIC][/SIGPIC]

bmvtooo

Цитат на: system;79705Веднага ще предложа на колегите да сложат часовник с кукувица.:hammer:

Все си мисля, че първоначално както беше приемника т.е. това с часовника беше много добре направено, но сега заради премахването му хората ще питат защо няма такъв!
Някой може и да не знаят, други да не помнят но на дисплея на приемника си стоеше постоянно часовника, а само при превключване на канал се показваше цифрата на канала, и след няколко секунди ако оставиш приемника на канала който си си избрал отново се появяваше часовника!
Това определено беше добро, но защо го махнаха не знам!
А и нямам намерение да ги питам тия от Виваком понеже тотално са се ошашавили! Ще питате защо - ами защото според тях съм вече без оборудване за сат тв и имам само нет, а всичко си е при мен и си баци!
Как въобще отчитат коя карта е активна или не е - не знам!
Дано скоро си оправят нещата, че май са тръгнали на никъде!;;573
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

Morgatastz81

виваком развалят нещата  вместо да ги оправят

мнн

Цитат на: bmvtooo;80437ами защото според тях съм вече без оборудване за сат тв и имам само нет, а всичко си е при мен и си баци!
;;573
ако не ти искат пари, а си работи, защо ги питаш? гледай си докато спре и това е.
;)
а часовника и на мен ми липсваше в началото, но с бутон info тази загуба съм я прежалил.

Нервен потребител

Цитат на: Крал Артур;76675Приемника на Виваком(KAON KSF-B275NSV) го няма на сайта на КAON?

http://kaonmedia.com/eng/product/view_feature.php?org_num=241

Срам ли ги е? :D:D:D

На модел 275 има HDMI,докато на този дето ми сложиха днес-няма!
Няма и оптичен аудио изход и....трябва да ги загледам още

д.е.м.т

Цитат на: Нервен потребител;80486На модел 275 има HDMI,докато на този дето ми сложиха днес-няма!
Няма и оптичен аудио изход и....трябва да ги загледам още

защо се набута с тез тъпанари
Beat me, hate me
You can never break me

Нервен потребител

Цитат на: д.е.м.т;80489защо се набута с тез тъпанари
Защото ми писна да ме лъжат от ITV-Total TV защо на пълен пакет нямам достъп до много програми!Пък и договора ми изтича след ден-два и изчезнаха много програми!

д.е.м.т

Цитат на: Нервен потребител;80494Защото ми писна да ме лъжат от ITV-Total TV защо на пълен пакет нямам достъп до много програми!Пък и договора ми изтича след ден-два и изчезнаха много програми!

абе пич,булсат са по добре,предлагат хд приемник,които е скопен,но върши работа само за техните канали
Beat me, hate me
You can never break me

Нервен потребител

Цитат на: д.е.м.т;80495абе пич,булсат са по добре,предлагат хд приемник,които е скопен,но върши работа само за техните канали

Булсат не моа ги дишам!Обикновена антена ша си тура ма при тех и трупа ми нема да иде!!! :;803

пешко 406

здравеите ,аз съм от бургас намен за сила ми показва 40 10db и качеството въобще не ми харесва(все едно гледам през перде) но техниците ми казват ,че това били оптималните показатели и че най вероятно било от настроиките на телевизора и че трябва да гледам по отдалече защото бил много голям(42 плазма)аз сега гледам от почти 4 метра и не мисля че е от това .явно нещо не са настроили чинията правилно ако някои може да ми помогне :c040:защото те явно толкова разбират:c040:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания