Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Въпроси за операторските приемници на ВиваКом

Започната от Паоло Гети, Септември 01, 2010, 12:31:06 PM

« назад - напред »

бакито

Извинявам се за въпроса,но може ли да ми кажете как да проверя качеството на сигнала чрез приемника?Пича който ми монтира оборудването като настройваше го виждаше,а сега не мога да намеря в настройките.Благодаря

hariss

Колеги, искам да попитам: с вивателския приемник и не активна карта, мога ли да слушам радиата на 11632 V 20000 ? По принцип този транспондер не е кодиран!

Боксер

Цитат на: hariss;91152Колеги, искам да попитам: с вивателския приемник и не активна карта, мога ли да слушам радиата на 11632 V 20000 ? По принцип този транспондер не е кодиран!
Пробвай и ще ни кажеш!;)
Dreambox DM 500-S, Opticum MultiRoom Satellite, TRIAX TD-110 OFF SET,Invacom NF 0.3 db., TRIMAX SM-2500, Ariva 100E, NEXT YE-18500 HD, ZHD-100(няма по-смотан приемник от този)

hariss

Цитат на: Боксер;91154Пробвай и ще ни кажеш!;)
Имам възможност да закупя вивателски приемник, заради това се интересувам. В момента нямам! Някой който има възмохност да провери, да ни информира?!

Боксер

Цитат на: hariss;91163Имам възможност да закупя вивателски приемник, заради това се интересувам. В момента нямам! Някой който има възмохност да провери, да ни информира?!
Цитат на: hariss;91152Колеги, искам да попитам: с вивателския приемник и не активна карта, мога ли да слушам радиата на 11632 V 20000 ? По принцип този транспондер не е кодиран!
Дaже и да вървят радията, това ще е най-тъпият радиоприемник, който си си купувал през живота!;;601
Dreambox DM 500-S, Opticum MultiRoom Satellite, TRIAX TD-110 OFF SET,Invacom NF 0.3 db., TRIMAX SM-2500, Ariva 100E, NEXT YE-18500 HD, ZHD-100(няма по-смотан приемник от този)

кокото

Цитат на: Боксер;91172Дaже и да вървят радията, това ще е най-тъпият радиоприемник, който си си купувал през живота!;;601

Дори радиоточката беше уникална и сигурно има и повече функции  :worry:

bmvtooo

Цитат на: бакито;91149Извинявам се за въпроса,но може ли да ми кажете как да проверя качеството на сигнала чрез приемника? Пича който ми монтира оборудването като настройваше го виждаше,а сега не мога да намеря в настройките.Благодаря

Много лесно: Меню - настройки - системни настройки - пин код - сателит - ОК - ОК - и се показва сигнал индикатора ;)
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

hariss

Цитат на: hariss;91163Имам възможност да закупя вивателски приемник, заради това се интересувам. В момента нямам! Някой който има възмохност да провери, да ни информира?!
Няма ли кой да си дръпне картата и да ми каже: може, не може!!!

Паоло Гети

Не може!
Още на първата секундата след като извадиш картата всичко заглъхва и умира и се появявя надпис на чер екран: "Моля, поставете картата в приемника (1)"

корсар

Цитат на: СПАРТАК Плевен;91238Не може!
Още на първата секундата след като извадиш картата всичко заглъхва и умира и се появявя надпис на чер екран: "Моля, поставете картата в приемника (1)"

да така е колега то и за това се казват  операторски приемници а тези пет радиа ги има ефирно:)

hariss

Цитат на: корсар;91295да така е колега то и за това се казват  операторски приемници а тези пет радиа ги има ефирно:)
Благодаря за отговора! В Северозападна Б-я има ефирно над 40 сръбски, 25 румънски и три български! Е те така е в Булгаристан!!!

бакито

Здравейте.Искам да попитам дали операторския приемник на виваком ви е със слаб звук?Като усилвам и от средата нататък нивото на звука си е същото.Интересува ме дали си е така или да го сменям?

Дънди Крокодила

Цитат на: бакито;95874Здравейте.Искам да попитам дали операторския приемник на виваком ви е със слаб звук?Като усилвам и от средата нататък нивото на звука си е същото.Интересува ме дали си е така или да го сменям?

Така е. И аз не намирам разлика след средата....

bmvtooo

Цитат на: бакито;95874Здравейте.Искам да попитам дали операторския приемник на виваком ви е със слаб звук?Като усилвам и от средата нататък нивото на звука си е същото.Интересува ме дали си е така или да го сменям?

При мен си се усилва звука ;)
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

sacma83

Цитат на: alexi;90842Потвърждавам!
Единствената подробност е, че преди това трябва да се настрои антената за желания спътник, с Вивакомския приемник не може да се настройва спътник различен от Intelsat 12!
Не съм съгласен с теб аз си гледам и Turksat(42.0) на горе споменатия приемник без проблем.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания