Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Честоти и параметри на цифровата телевизия на СКК

Започната от полплам, 05-08-2010, 18:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Радо1948

Цитат на: Underworld;141574Появи се нов транспондер на 450 с програмите: Discovery HD, MTV Live HD, NatGeo Wild HD и Auto Motor Sport HD.
+ Deluxw Lounge HD

А TVE е преместена на мястото на Discovery HD

Underworld

Мм да пропуснах го – както и ще пропускам да го гледам :)М/у другото беше много странно как ги хванах, че са пуснали новия транспондер – гледах си някакъв канал на аналога и включиха на картината сканиране на цифровата им:)
 А бихте ли потвърдили, че ЕПГ-то на MTV Live е с 1 час напред.

И 2-ри въпрос – имате ли субтитри на Discovery Science и Discovery Word. Аз за 1 година хванах само 1 предаване със субтитри, а при Булсата си вървят на пушка.

Радо1948

При мен обаче стана проблем след пускането на новите ХД канали.
538 ми се загуби, в смисъл като преизбера каналите се появява, но после като спра телевизора и след 10 мин го пусна пак и ги няма.
Преди отново имаше такъв проблем !

Иначе на двете дискавърите няма букви от много време

gerr

Цитат на: Радо1948;141707При мен обаче стана проблем след пускането на новите ХД канали.
538 ми се загуби, в смисъл като преизбера каналите се появява, но после като спра телевизора и след 10 мин го пусна пак и ги няма.

При мене проблеми със субтитрите няма.
вървят си на пушка.
Иначе да попитам-с какъв приемник мога да хващам цифровата на СКК,тъй като единият ми тв няма DVB-C и го мъча на аналогова.И евентуално от къде може да се купи приемник и на какви пари?

Underworld

Може да си вземеш от СКК или ето този http://dtv-bg.com/showthread.php?t=21090 (който обаче не е  HD).
С какъв TV ти излизат субтитрите на Discovery Science/word.
Rado – при мен няма проблеми с 538

gerr

Цитат на: Underworld;141772Може да си вземеш от СКК или ето този http://dtv-bg.com/showthread.php?t=21090 (който обаче не е  HD).
С какъв TV ти излизат субтитрите на Discovery Science/word.
Rado – при мен няма проблеми с 538

ТВ-то е PHILIPS PFL7404

Имаш ли идея,колко дерат ако го взема от СКК?

пастир

Цитат на: gerr;141784ТВ-то е PHILIPS PFL7404

Имаш ли идея,колко дерат ако го взема от СКК?

Мисля че тяхните приемници бяха към 80 лв (поне миналия месец толквоа казаха) и са топфилд.

полплам

КалоНико

Цитат на: Радо1948;141707При мен обаче стана проблем след пускането на новите ХД канали.

Радо, оправи  ли се проблема с 538 ? Аз преди време страдах от съшите симптоми. Със Sony 46W4000 съм и мисля че това е недостатък на тунера на Sony.  Ако се е оправило да сканирам и аз, макар че като гледам какво има на 538 май мога да ги жертвам заради HD каналите.

Радо1948

Цитат на: КалоНико;143495Радо, оправи  ли се проблема с 538 ? Аз преди време страдах от съшите симптоми. Със Sony 46W4000 съм и мисля че това е недостатък на тунера на Sony.  Ако се е оправило да сканирам и аз, макар че като гледам какво има на 538 май мога да ги жертвам заради HD каналите.
Да от 3-4 дни се оправи .
Смело сканирай всичко е точно :)

КалоНико

Хмм много странно. Пуснах бързо сканиране и не намери нищо, вика провери си ID на мрежа, а съм го пуснал на Auto него. Или са размазали нещо или държавата ми е кофти, вие на каква страна сетвате преди сканиране?

Underworld

Цитат на: КалоНико;143542Хмм много странно. Пуснах бързо сканиране и не намери нищо, вика провери си ID на мрежа, а съм го пуснал на Auto него. Или са размазали нещо или държавата ми е кофти, вие на каква страна сетвате преди сканиране?
Аз съм на Германия, на LG.

полплам

Аз имам пролем с Travel HD,при сканиране го намира но ми излиза черен екран,няма сигнал.В другата стая съм с приемник и там е ок.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания