Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Честоти и параметри на цифровата телевизия на СКК

Започната от полплам, 05-08-2010, 18:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gerr

При тоя оператор,едва ли ще има момент когато всичко да е ОК за повече от две седмици.:s104
Няяма ги ppv:s103

Радо1948

Цитат на: gerr;129329При тоя оператор,едва ли ще има момент когато всичко да е ОК за повече от две седмици.:s104
За жалост има нещо такова.

А иначе се появиха PPV-тата, дори вече са в 16/9 формат !

Радо1948

От известно време имам проблем с 458 (Бнт 1, БТВ, Нова ТВ 7 и тн.), през 1 -2 минути картината леко се накъсва, засича или и аз не знам как точно да го опиша, някой друг има ли подобен проблем ?

Underworld

Цитат на: Радо1948;130820От известно време имам проблем с 458 (Бнт 1, БТВ, Нова ТВ 7 и тн.), през 1 -2 минути картината леко се накъсва, засича или и аз не знам как точно да го опиша, някой друг има ли подобен проблем ?
Потвърдено :) При мен на ЛГ изписва, че няма сигнал, за около 5-10 сек. Но това се случва на около 5-10тина мин. и в кратък интервал - около 1-1,5 часа.

rustle

да и при мен е така от доста време:s103

rustle

не мога да разбера тия който отговарят за цифровата тв. не могат ли да видят когато има проблем;;601

Радо1948

Звънете на телефоните и на касите по районите, иначе няма оправия .
Проблема с накъсването все още съществува !!!

Underworld

Цитат на: Радо1948;131143Звънете на телефоните и на касите по районите, иначе няма оправия .
Проблема с накъсването все още съществува !!!
Ммм да преди малко го забелязах на VH1 - но това е отдавна и вече съм свикнал.
Радо - най-добре е да си мълчим и търпим иначе ще прецакаме някой да се занимава с "глупости" ;)

полплам

Аз се махнах от СКК,сега съм към НЕТ 1.
Проблеми за сега нямам с качеството на картината,единствено където
качеството на звука не е на ниво,тоест само една програма SAT1 e с DOLBY DIGITA звук.

Радо1948

Цитат на: полплам;131728Аз се махнах от СКК,сега съм към НЕТ 1.
Проблеми за сега нямам с качеството на картината,единствено където
качеството на звука не е на ниво,тоест само една програма SAT1 e с DOLBY DIGITA звук.
Дай малко повече инфо за услугата ?
Какви пари е, начин на свързване, трябва ли да имаш нет за да гледаш цифровата им, изобщо всичко което вълнува един нов клиент .
Нещо нещата при СКК изобщо не вървят на добре, постоянно проблеми, прекъсвания, смяна на канали и много слаба подръжка, определено все по сериозно се замислям да ги сменя и просто се чудя какво да избера .

полплам

Цитат на: Радо1948;131742Дай малко повече инфо за услугата ?
Какви пари е, начин на свързване, трябва ли да имаш нет за да гледаш цифровата им, изобщо всичко което вълнува един нов клиент .
Нещо нещата при СКК изобщо не вървят на добре, постоянно проблеми, прекъсвания, смяна на канали и много слаба подръжка, определено все по сериозно се замислям да ги сменя и просто се чудя какво да избера .
Цифрова и HD телевизия можете да гледате свободно без допълнителна такса при наличие на цифров приемник или вграден DVB-C тунер.
За да приемате HD сигнал без HD приемник е необходимо Ващият телевизор да е с вграден дигитален тунер поддържащ MPEG4.
http://www.net1.bg/tv/programs/
80Аналогова + Цифрова + HDTVбезсрочен19.90 лв
80Аналогова + Цифрова + HDTV1 година17.90 лв.
80Аналогова + Цифрова + HDTV2 години15.90 лв
Аналогова телевизия - 67програми;
Цифровата телевизия - 90 програми;
HD телевизия - 7 програми
Discovery Investigation е на руски и английски език,няма и ppv каналите,Nat Geo Wild HD е на български,Travel Channel HD също.

Радо1948

Качеството какво е ? по добро ли е от на СКК, има ли EPG ? Gледам, че нямат големи разлики от СКК, с една дума по доволен ли си поне засега от тях или ?

полплам

Цитат на: Радо1948;131790Качеството какво е ? по добро ли е от на СКК, има ли EPG ? Gледам, че нямат големи разлики от СКК, с една дума по доволен ли си поне засега от тях или ?
За 10 дена от както се вклучих нямам проблем,силата на сигнала не
пада под 100%,не прекъсват,повечето канали имат EPG.Хубавото е че кабелите идват до блока под земята.За сега съм по доволен,забележки имам единствено звука на HD пакета да беше DOLBY и субтитри да
имаше канала Discovery Investigation.

Радо1948

Субтитрите на Zone Reality вървят на латиница от няколко дни !!!
В СКК ли е проблема или ?

Деян

Ако са ти вградени - в СКК е проблемът. Ако не са ти вградени в картината, направи си телетекста на кирилица. Но най-вероятно изобщо нямаш телетекст на този канал и са вградили субтитрите в картината.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания