Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

На боян форума само за клиенти,а кои са те?

Започната от geo_1111, Декември 08, 2008, 10:30:20 AM

« назад - напред »

geo_1111

Аз съм баннат от там

форумът ще бъде само за клиенти ;;650
[img=http://img134.imageshack.us/img134/6862/samozaklientixl0.th.jpg]
Ето един ,нов и добър клиент.

Джак

Аз съм баннат от там, откакто се оплаках че ми е продал развалена стока.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Джак

Боянчо що не си признае, че бизнеса му запада и че не може да си плаща хостинга?
То глупаци, които да купуват от него некачествена стока на завишени цени, не останаха.
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Tiesto

По лошо от това не може да бъде, човека сам се е изложил с други думи :).
Най-трагичното е, че от написаното не осъзнава че в опита си да оплюе нас, излага себе си !

Джак

Толкова злобно същество като Боян не бях срещал. Жалко само за будалите, които не го знаят що за стока е.

Ники

Сам си е признал ;;572 , на кого се е молил за стока, ама явно, колегите, не са му дали ;;677

nikec

Ей стоя и си се чудя явно не съм добре или с очите или просто акъла не ми е наред та да ви се чудя какво толкова има да делите и да се джафкате а не да седнете като мъже и да се разберете. Нема да вземам ничия страна, по активен съм в този форум и уважавам всички.... както уважавам всички и в неговия форум който също посещавам.
Верно въпросния господин който държи другия форум (извинявам се че не му знам името просто никога не съм се интересувал от имена) е доста арогантен и се подиграва за щяло и нещяло вместо да помогне но аз си му го рекнах в неговия форум а не да го плюя по други такива и човека смекчи тона нещо което накара мен да смекча и аз моя. Незнам аз врагове нямам, единствения ми враг е живота и държавата в която живеем всеки божи безумен ден, живота е кратък трябва да се уважаваме и помагаме иначе наистина не сме за никъде в калпавия живот който водим.
Не съм поп, не съм и пророк не ме обвинявайте просто възпитанието изисква всичко да се казва в очите а след раздялата нека сме живи и здрави той оня отгоре вижда всичко и рано или късно наказва!

ivo

ОООО богове!! ;;594
Нямам думи. За пореден път се убеждавам, колко тъп може да бъде Боян. Просто нямам думи, на поредната му излъгация във форума му. :;504  :;504  :mrgreen:

netman

7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

geo_1111

Спекъл се яко,не му върви бизнеса.Напоследък дзумба яко пишеше там

Джак

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания