Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Optibox HD приемници

Започната от yavor1, Юли 30, 2010, 01:37:24 PM

« назад - напред »

д.е.м.т

Цитат на: Продуцентът;60918Готов ли си да сложиш хиледарка на това си твърдение?

Хубаво,няколко пъти писа че е триста лева,къде е на такава цена....,приники го няма...
Beat me, hate me
You can never break me

Петио77

Цитат на: д.е.м.т;60926Хубаво,няколко пъти писа че е триста лева,къде е на такава цена....,приники го няма...
http://www.▒▒▒▒▒▒▒▒▒.com/index.php?main_page=product_info&cPath=50_66&products_id=438

Петио77

Цитат на: д.е.м.т;60926Хубаво,няколко пъти писа че е триста лева,къде е на такава цена....,приники го няма...
skyp petio78781

Чък Норис

Гео това, че ти знаеш само 3-ма търговци и 1 дилАр, не означава, че няма и други магазини. Единствения който прави реклама на ментето тук си ти.

zlosten

Пишете нещо за приемника - как се държи на шеринг, как се качва софт и плъгини, Енигма...

Чък Норис

Цитат на: zlosten;61595Пишете нещо за приемника - как се държи на шеринг, как се качва софт и плъгини, Енигма...
Гео е най-запознат, ако неиска тук да отговаря на такива въпроси, пиши му на лично.

Петио77

Цитат на: zlosten;61595Пишете нещо за приемника - как се държи на шеринг, как се качва софт и плъгини, Енигма...
колега никак не се даржи от една седмица се опитвам да кача от флашка cccam и не мога няма и кои да помогне много зле нищо не мога да му кача:s104

Петио77

няккаква идея за енигма2 на коалата;;650

Чък Норис

Цитат на: Продуцентът;58403... е2 за сега няма смисъл да му се инсталира, не работи коректно тунера с нея.
...

gentu

И после няма да работи коректно ,и не само тунера.

п.п. - малееее , то тука докато ме нямало всички станали модове бре!
(сега няма да мого в нито една тема да пиша ,щот ще се счита за спор с модератор):D
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Boghy

Здравейте,да попитам и аз,само че за избор между Коала и Опенбокс S7 ? И има ли ментета на тези приемници :(

Петио77

Цитат на: Boghy;72030Здравейте,да попитам и аз,само че за избор между Коала и Опенбокс S7 ? И има ли ментета на тези приемници :(

Доволен съм от коалата добре се държи

ddg

Цитат на: Boghy;72030Здравейте,да попитам и аз,само че за избор между Коала и Опенбокс S7 ? И има ли ментета на тези приемници :(
Аз лично не знам дали има ментета, но съм доволен от Коала.Затова, че ако се двуомиш моят съвет е - Optibox Koala HD.;)
30W <-> 75E, TeleSystem 105см ALU, Ivnverto Black Ultra, Vu+Duo 4K with pluggable FBC (Full Band Capture) DVB-S/S2X and FBC DVB-C/C V2 tuners with Open Black Hole 4.3 Image ; 65см Булсат, Inverto red twin, Vu+Solo2  with Open Black Hole 4.3 Image

Петио77

Цитат на: ddg;72038Аз лично не знам дали има ментета, но съм доволен от Коала.Затова, че ако се двуомиш моят съвет е - Optibox Koala HD.;)

ти оправили се  с ццкама добре ли ти работи е2 качвали му

ddg

Цитат на: Петио77;72040ти оправили се  с ццкама добре ли ти работи е2 качвали му
CCam не съм пробвал, а относно е2 е супер за медийните файлове, но ако гледаш Булсатком на Hellas Sat2 ще береш ядове.Затова, че добре си помисли преди да пробваш Енигма2 на Коалата.
;;650
30W <-> 75E, TeleSystem 105см ALU, Ivnverto Black Ultra, Vu+Duo 4K with pluggable FBC (Full Band Capture) DVB-S/S2X and FBC DVB-C/C V2 tuners with Open Black Hole 4.3 Image ; 65см Булсат, Inverto red twin, Vu+Solo2  with Open Black Hole 4.3 Image

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания