The Best Streaming Software!
VIVO Rent A Car - Your car rental
Върни се   Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ > Сателитни новини, интересни предавания (EPG), полезни сайтове > EPG - TV ПРОГРАМИТЕ - Какво, Къде и Кога може да се гледа > ДОКУМЕНТАЛНИ

Notices

Отговори
 
Контрол над темата Начин на разглеждане
  #1  
Стар 29-02-2012
Аватара на Chello Central Europe
Chello Central Europe Chello Central Europe не е на линия
Представител на каналите от групата на Chello Zone за България
 

Дата на присъединяване: Oct 2009
Мнения: 2,001
Благодари: 4
Получил благодарност:
216 пъти в 174 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране Очаквайте по Zone Reality през март 2012 г.


Март 2012

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА:
ФБР: Криминални разследвания
(FBI Criminal Pursuit)
От 5 март, всеки делничен ден, 22:00



ФБР е най-добрата полицейска сила и разузнавателна агенция в света, която се занимава с преследването на някои от най-опасните престъпници. Тази нова поредица документира издирването на изчезнали хора, похитители, жестоки нападатели и убийци в Америка.
В първия епизод специалният отдел „Отвличания на деца“ е повикан, за да открие изчезнало осемгодишно момиченце, видяно за последно да играе около подвижния дом на семейството. Разследването разкрива дълъг списък от потенциални заподозрени, включващ множество сексуални насилници и похитители, които живеят близо до паркираното жилище. Когато момиченцето е намерено мъртво, случаят се прехвърля към убийства. Следва надпревара с времето, за да бъде спрян убиецът, преди друго дете да попадне в ръцете му.


Нови епизоди: Полиция се отзовава
(Police Ten 7)
От 1 март, всеки делничен ден,10:45, 16:00 и20:20



Тази изключителна реалити поредица предлага ексклузивен достъп до драматичната работа на новозеландската полиция и показва отблизо как се бори с престъпността. Предаването заснема полицията из цялата страна, проследявайки изпълнение на съдебни заповеди, детективи, наркоотдели, патрули на магистрали, ударни екипи и операции по издирване и спасяване. Тъй като се извършват множество престъпления, екшънът и силните усещания са гарантирани, както и най-странните и интересни телевизионни герои.



Нови епизоди: Кой мислиш, че си? – 8 сезон
(Who Do You Think You Are?)
3 и 4 март, събота и неделя, 10:20, 15:20 и 19:30


„Кой мислиш, че си“ продължава през март с последните два епизода от осмия вълнуващ сезон. Този вдъхновяващ и информативен реалити сериал пренася зрителите в миналото, поемайки на съкровено пътуване в миналото на специалиста по бални танци Лен Гудман и модерната художничка Трейси Емин. Популярнитеучастници предприемат непредсказуемо и трогателно разследване на корените си, за да открият истината за миналото си и споделятневероятните си разкрития.




Лен Гудман, известен като главния съдия от „Dancing with the Stars“ във Великобритания и Америка,е в късните си 60 години и усеща, че е време да научи повече за предците си.Той се интересува особено много отсемейството си по майчина линия, което имало труден живот. Специалистите по генеалогия на предаването откриват как сянката на приюта за бедни тегне върху роднините му и води до трагични последствия. Ленсъщо така проследява стъпките на пра-прадядо си, който бил поляк. Докато прави това, открива драматичната роля, която той изиграл в борбата за независимостта на Полша.



Трейси Емин е един от най-известните британски художници. В продължение на повече от две десетилетия изкуството й шокира света. Нейната работа изследва любовта, загубата и сексуалността, и привлича силно към нейното минало. Трейси знае, че няма да има свои деца, затова иска да се обърне назад и да изследва родословието си.
Тя открива, че прадядо й имал трудно и мизерно детство, което го накарало първо да напусне училище, а след това го отвело в затвора и го запознало с ужаса на тежкия труд.„Кой мислиш, че си“ удивлява Трейси, като открива необичайно наследство, което никога не би й минало през ум, но пък звучи логично за нея...

Гледайте увлекателните последни епизоди на осми сезон на 3 и 4 март, събота и неделя.


Екстрасенси спасители
(Rescue Mediums)
От 1 март, всеки петък, 17:50



Медиумите Джаки Денисън и Алисън Уин-Райдър са тук и през март, за да избавят къщи от проблемни призраци и да водят изгубени духове към светлината. Дуото екстрасенси използва уникалните си умения, за да помага на духовете да преминават отвъд, като например духа на покоен любим човек или жесток призрак, който иска да предаде съобщение на живия свят.

Още като деца Джаки и Алисън осъзнавали, че са специални. Докато Алисън се страхувала от факта, че притежава „дарбата“ и се опитвала да я потиска, за да избегне подигравките в училище, Джаки приемала, че е различна и се радвала, че умее да комуникира с духове.

Екстрасенсите спасители препускат, за да спасят Спарта в Канада, спокойно градче, създадено през 18 век. Но то вече не е толкова спокойно. Старият универсален магазин наскоро е предизвикал много подозрения. Собствениците живеят на горния етаж и непрекъснато чуват шумни партита от долния етаж. И когато слязат, за да проверят, всичко утихва… и веднага започва отново, когато се върнат в леглото си. Една жена се движи тихомълком от една стая в друга, и е забелязана от много хора. Има една стая, където са поставяли телата в края на миналия век. От другата страна на улицата са правели свещи – и призракът на Исаак продължава да пази мястото. Собствениците на дома и на магазина се нуждаят от отговори на тези нощни активности. Възможно ли е духовете да намерят пътя към светлината с помощта на Джаки и Алисън?

В следващите епизоди едно семейство чувства, че е наблюдавано от нещо тайнствено. Най-малката дъщеря възкликнала със смразяващите думи, „това НЕ е нашата къща… тя принадлежи на мъжа“. Мъжът, разбира се, вече не е част от този свят. Джаки и Алисън се заравят в историята на дома и откриват, че една жена е починала в ужасни условия и едно дете също броди там. А що се отнася до мъжа, момиченцето е право – къщата е била собственост на мъж, който се опитва да си тръгне…


Това е чудо! – 1 сезон
(It’s a Miracle with Roma Downey)
От 5 март, всеки делничен ден, 7:00 и 19:05



„Това е чудо!” представя необикновени и трогателни истински истории. Водеща на предаването е високо уважаваната актриса Рома Дауни („Докосване на ангел”). Поредицата пресъздава разкази на очевидци на реални приключения, които вълнуват и вдъхновяват милиони хора. От удивителни измъквания на косъм от смъртта до мистериозни изцеления и случайни срещи, които променят или спасяват живот! Всички тези случаи са част от изумителните, затрогващи истории в „Това е чудо!”, които ще се излъчват по ZoneRealityвсеки делничен ден през март. Присъединете се към Рома за вдъхновящи преживявания, които можете да споделите с цялото семейство.
Рома Дауни е номинирана за награди „Еми” и „Златен глобус” и е отличена с награда на „TVGuide” за любима актриса.
Отговори с цитат
Sponsored Links
VIVO Rent A Car  Вземи своят Vu+ сега!  SatPlus
Отговори

Съобщения от Devil M
VIVO Rent A Car  

Тагове
2012, reality, zone, март, очаквайте, ПО, през


Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 1 (0 членове и 1 гости)
 

Подобни теми
Тема Започнал темата Форум Отговори Последно мнение
Очаквайте по Da Vinici Learning през март 2012 Chello Central Europe ДРУГИ 0 29-02-2012 16:22
Очаквайте по Zone Reality през януари 2012 г. Chello Central Europe ДОКУМЕНТАЛНИ 0 28-12-2011 16:22
Очаквайте по Zone Reality през ноември 2011 г. Chello Central Europe ДОКУМЕНТАЛНИ 0 02-11-2011 18:06
Zone Reality през март 2011 Chello Central Europe ДОКУМЕНТАЛНИ 0 28-02-2011 17:44
Гледайте Zone Reality през март 2010 Chello Central Europe ДОКУМЕНТАЛНИ 0 22-02-2010 14:12


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 09:15.


DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.