Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Тотал Тв или Булсат

Започната от Стоев, Юни 25, 2010, 09:00:44 AM

« назад - напред »

Стоев

Здарвейте искам да Ви попитам кой от двата опреатора ще ми препоръчате?! Става въпрос за комплексна услуга от 4 телевизора в дома. До скоро бях на Кейбъл Тел, но съм малко разочарован от тях и искам да ги сменя... 1-во цените са им завишени и 2-ро не съм доволен от качеството на услугата.
Към, които и да се пусна ще използвам базовия приемник, който ми дадат.
Имам телевизор сони и CA слот, заслужава ли да си купувам CA модул или по-добре да си ползвам приемника за него?!
Възможно ли е на Булсат да гледам чужди телевизий, които не са споменати в в списък "Стандартен + Премиум"? От Tотал Тв предлагат освен пакета и още 200 тв канала от спътниците W2, HotBird или Astra.
Просто се колебая, надявам се да ми помогнете в избора! :)
:c040::c040::c040:

alex78

При Булсат си слагаш още една чиния и си е насочваш накъдето си искаш и гледаш свободните канали от съответния спътник. Избирай Булсат без да се чудиш ПО ДОБРИ СА.  ;;650:D:D

амансио

Изчакаи малко  Vivacom също пускат сат.телевизия

Ooo_Pepi

Aко разполагаш с пари си купи 4 хубави приемника с 2 антени.
Примерно едната към 39Е а другата голяма 110см на нея си направи мултифийд което ще рече: на една антена няколко конвертора насочени към различни спътници.
Така ще можеш да гледаш примерно 6 спътника най-интересните, естествено ще си сложиш двойни конвертори за да пуснеш кабели и към другите ти приемници. По този начин всеки ще може да си гледа независима програма и да се наслаждава на сателитното качество.
Ако обаче не разполагаш с пари се насочи към булсат щом искаш да смениш оператора заради качеството.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Илия Иванов

Разбира се, че Булсатком. За 4 телевизора и споменатия пакет ще плащаш 30,2 лв. Това, което Тотал предлагат като допълнителни канали са свободните канали, които с втора чиния преспокойно можеш да си хващаш и на булсатския приемник. Относно телевизора, няма смисъл да купуваш модул, тъй като така или иначе ще ти дадат 4 приемника и ще трябва да ги ползваш, тъй като картите не стават за неоператорско оборудване.

Стоев

Цитат на: Ooo_Pepi;43528Aко разполагаш с пари си купи 4 хубави приемника с 2 антени.
Примерно едната към 39Е а другата голяма 110см на нея си направи мултифийд което ще рече: на една антена няколко конвертора насочени към различни спътници.
Така ще можеш да гледаш примерно 6 спътника най-интересните, естествено ще си сложиш двойни конвертори за да пуснеш кабели и към другите ти приемници. По този начин всеки ще може да си гледа независима програма и да се наслаждава на сателитното качество.
Ако обаче не разполагаш с пари се насочи към булсат щом искаш да смениш оператора заради качеството.

За съжаление не разполагам с допълнителни средства на този етап... Мерси за изчерпателното мнение :)

retro

Цитат на: ilia.ivanov;43529Разбира се, че Булсатком. За 4 телевизора и споменатия пакет ще плащаш 30,2 лв. Това, което Тотал предлагат като допълнителни канали са свободните канали, които с втора чиния преспокойно можеш да си хващаш и на булсатския приемник. Относно телевизора, няма смисъл да купуваш модул, тъй като така или иначе ще ти дадат 4 приемника и ще трябва да ги ползваш, тъй като картите не стават за неоператорско оборудване.

Тази оферта само стои на страницата но нищо не отваря. Имаш ли повече информация ?

hammerstrikebg

Цитат на: retro;43578Тази оферта само стои на страницата но нищо не отваря. Имаш ли повече информация ?

http://www.bulsat.com/faq.php;)

Илия Иванов

Ами това, което съм ти изчислил си е напълно актуално-основен приемник Стандартен пакет + Пакет Премиум е 15,80 лв. Цената за допълнителен приемник /до 3 на брой/ 4,80 или 3*4,80=14.40. Или общо 30,20 лв.  ежемесечно.

А за вклюването: 4.80 лв. за основния приемник + 9 лв. за всеки допълнителен.

Мисля, че цената е твърде добра.

heracle

Дамм твърде добра е наистина. Була са хитреции... първо обраха каймака, ся обират и утайката на клиентелата. Скоро ако са истински български оператор е време да вдигнат цените и да се продадат ;)

koscom

Те пък TOTAL-а ако разчитат на "тотално" включване към тях са големи идеалисти, меко казано....

yavor1

Цитат на: heracle;43598Дамм твърде добра е наистина. Була са хитреции... първо обраха каймака, ся обират и утайката на клиентелата. Скоро ако са истински български оператор е време да вдигнат цените и да се продадат ;)

и как няма да са хитри, като са на гръцки спътник, а сериозно като качество и сила на сигнала са в пъти по-добри от тотал, съответно и офертата до 4 приемника е много добра , ако имаш 30-40лв в повече - вземи си една по-голяма антена за да нямаш проблем при лошо време,може да е турска или стара на итв, сигнала на хеллас е от най-силните за региона. късмет в новото поприще, а то апетита идва с яденето

retro

Офертата е страшна. В момента съм на кабелна и единствената причина да стоя още е аналоговата телевизия. Но тенденцията е ясна. В момента за допълнителен приемник ми искат такса и отделен договор без никаква отстъпка. Тоест за два телевизора 34лв

shemetcho

При избор между Булсат или Тотал - с двете ръце гласувам за Булсат!!!
А наистина, пич, не се чуди а си купи цялото оборудване - приемници, антена или две и си гледай Булсат.
Hasta siempre, comandante

vladobggr

Цитат на: Стоев;43524Здарвейте искам да Ви попитам кой от двата опреатора ще ми препоръчате?! Става въпрос за комплексна услуга от 4 телевизора в дома. До скоро бях на Кейбъл Тел, но съм малко разочарован от тях и искам да ги сменя... 1-во цените са им завишени и 2-ро не съм доволен от качеството на услугата.
Към, които и да се пусна ще използвам базовия приемник, който ми дадат.
Имам телевизор сони и CA слот, заслужава ли да си купувам CA модул или по-добре да си ползвам приемника за него?!
Възможно ли е на Булсат да гледам чужди телевизий, които не са споменати в в списък "Стандартен + Премиум"? От Tотал Тв предлагат освен пакета и още 200 тв канала от спътниците W2, HotBird или Astra.
Просто се колебая, надявам се да ми помогнете в избора! :)
:c040::c040::c040:

Булсат!!!,Фаталтв и без пари не подписвай,новите като тръгнат ще мислим...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания