Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Купата по футбол 2010 - една измама

Започната от nordligvind, Юни 20, 2010, 12:40:29 AM

« назад - напред »

Стоян

Питагор

Драма след като завърши мача на Англия и Словения . Пък ми се струва , че и съдията удари едно рамо на американците . Раис Мболи направи втори силен мач на мондиала и ще вземат добри пари за него от Славия .САЩ са първи в групата  и има голяма вероятност  за  сблъсък между  Германия  и  Англия на осминафиналите  . ;;650

Стоян

Сега видях виртуално повторение на отменения гол на САЩ срещу Алжир - неправилно, няма засада. Но не можем да се сърдим на съдията, много тънка ситуация.

Цец0

Ебати кефа... Англия-Германия още на осминафинал ;;573;;573;;573 Поне едни дърводелци ще си отидат още тогава :;810:;810:;810

Питагор

Хауърд Уеб  поряза  ли италианците  или  Шкъртел изби топката преди да е преминала  голлинията   .  Феновете  ще  посрещнат  скуадрата  с  домати  и яйца  на летището .

Чък Норис

Ахххххх, толкова густо ми стана ;;602

;;650

Стоян

Според итал. коментатор на Скай Италия малка част от топката в засичала гол-линията.

Аз се чудя как успяха правилно да отсъдят и засадата.

Каква драма за Италия! :s103

Veskop

Цитат на: Стоян;43421Според итал. коментатор на Скай Италия малка част от топката в засичала гол-линията.

Аз се чудя как успяха правилно да отсъдят и засадата.

Каква драма за Италия! :s103

да "му правят вятър",жабарите са всепризнати клизмари!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

exodus

Ooo_Pepi

Цитат на: Продуцентът;43420Ахххххх, толкова густо ми стана ;;602

;;650

И на мене, и на мене :g045:

Ето ви една снимка която ще ви напълни душата още повече :worry:

TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Стоян

А чухте ли за тенис мача на Уимбълдън, който продължил в три дни, над 11 часа чиста игра, а резултатът в петия решителен сет, където няма тай-брек, е 70-68!!! (при максимум 6-4 или 7-6 в първите четири сета, където има тай-брек)

;;650;;650;;650

Стоян

Цитат на: Стоян;43433А чухте ли за тенис мача на Уимбълдън, който продължил в три дни, над 11 часа чиста игра, а резултатът в петия решителен сет, където няма тай-брек, е 70-68!!! (при максимум 6-4 или 7-6 в първите четири сета, където има тай-брек)

;;650;;650;;650

Цитат     Иснър спечели лудия тенис маратон: 70:68 в петия сет  

От     Даниел  Стоименов      
   Мачът продължи дяволските 666 минути

Американецът Джон Иснър е човекът, спечелил най-дългия тенис  мач в историята. След три дни игра и дяволски 666 минути (11:06  часа) на корта 206-сантиметровият гигант напусна като победител  след 6-4 3-6 6-7 7-6 70:68 в последния пети сет срещу  французина Никола Маю, в неземен мач от първия кръг на "Уимбълдън".  Ревът на публиката напомняше тълпата в римския Колизеум от времето на  гладиаторите, когато двамата се отправяха към съблекалните.
Иснър и  Маю бяха истински гладиатори на корта през тези три дни на страдание,  мъжество и страхотен тенис. Те подобриха всички възможни рекорди за  дължина на един официален тенис мач, брой асове и т.н. Иснър завърши  маратона с уникалните 112 аса, а Маю ги докара до 103 на вече станалия  митичен корт номер 18 на "Уимби".
Двамата подновиха двубоя си при  59:59 гейма, тъй като вече два дни тъмнината стана причина за  невъзможността да определят кой е по-достоен за успеха. Иснър успя да се  възползва при мачбола си в 183-ия гейм и да триумфира в мач, който ще  остане завинаги в историята на тениса.
Ето и рекордите  досега:
Най-дългият мач в историята:  Маю - Иснър 4:6, 6:3, 7:6, 6:7, 68:70!!! Досегашният рекорд бе на  Фабрис Санторо и Арно Клеман. Фабрис победи своя сънародник след 6 часа и  33 минути с 6-4, 6-3, 6-7(5), 3-6, 16-14.
Най-дълъг мач  при жените: През 1984 г. Вики Нелсън има нужда от 6 часа и 30  минути, за да победи Джийн Хепнър с 6:4, 7:6 (11). Двубоят включва  разиграване от 29 минути, в което са отправени 643 удара по топката,  което си е тотален рекорд.
На Уимбълдън:  Най-дългият финал като време: Победата на Надал над Федерер за 4 часа и  48 минути с 6–4, 6–4, 6–7(5), 6–7(8), 9–7 през 2008 г.
Най-дългият  мач като проведени геймове във финал: През 2009 г. Федерер има  нужда от 77, за да победи Анди Родик - 5–7, 7–6(6), 7–6(5), 3–6, 16–14.
Една интересна подробност: Най-дългият но  НЕПРОФЕСИОНАЛЕН мач е между Кристиан Албрехт и Хауке Даене от  Германия. Те играят 25 часа и 25 минути между 12-13 септември 2003 г. в  Молин Тенис Клуб в Германия.
Друг любопитен  непрофесионален двубой е между Райън Бедуел и Нейтън Олни,  които играят 8 часа и 57 минути в местна лига. Олни печели с 7-6 (15/13)  6-7 (7-9) 6-7 (21-23) 28-30.

;;602

БОБИ

Цец0

Ебати и ташака... 2-та отбора финалисти от последното пъренство си заминаха още от групите. Не съм се ровил, но ми е интересно дали има друг случай с такъв буквално абсурд ;;602
Тези италиански гъзета абсолютно си заслужиха това грандиозно отпадане, след опита да минат толкова пестеливо групите, както го направиха и в Испания през 82-ра.... Това ще им е за урок. Но много съжалявам за 1 човек, който изобщо не заслужаваше подобна съдба. Марчело Липи. Велик треньор, който според мен не трябваше да се връща повече начело на скуадра след триумфа, който постигна преди 4 години... Жалко...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания