Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Купата по футбол 2010 - една измама

Започната от nordligvind, Юни 20, 2010, 12:40:29 AM

« назад - напред »

Цец0

По-грозно завършващо първенство не съм гледал.... 4 победи в елиминациите с по 1-0... Това не е Испания и красивата и резултатна игра, която винаги са показвали.... По-скоро да ги нарекат Исталия, повече ще им отива... Особено и след 2-те подарени победи над Португалия и на финала....

Джак

Цитат на: Цецо;45272По-грозно завършващо първенство не съм гледал.... 4 победи в елиминациите с по 1-0... Това не е Испания и красивата и резултатна игра, която винаги са показвали.... По-скоро да ги нарекат Исталия, повече ще им отива... Особено и след 2-те подарени победи над Португалия и на финала....
+10000000000000000000000000000
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

yavor1

Цитат на: Цецо;45272По-грозно завършващо първенство не съм гледал.... 4 победи в елиминациите с по 1-0... Това не е Испания и красивата и резултатна игра, която винаги са показвали.... По-скоро да ги нарекат Исталия, повече ще им отива... Особено и след 2-те подарени победи над Португалия и на финала....

то май швейцария ще трябва да е вместо испания - така им го набутаха а това е най-корумпираната купа , дори и испанците не се радват истински, на публиката им писна от продадени срещи, явно се чувства силната българска зараза в европейската общност , те ще спрат да им ходят по мачовете ако си позволят такава покупко-продажба в испания :lol15:

Стоян

Няма никакво съмнение, че Испания е най-добрият отбор и заслужено е световен шампион.

Джак

Как не им е неудобно да празнуват, след това подпиране от ФИФА? :twisted:
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

yavor1

Цитат на: Стоян;45276Няма никакво съмнение, че Испания е най-добрият отбор и заслужено е световен шампион.
както се казва - лайна ;;650

alex78

Отборът който знае как се задържа топката във тяхно владение. Заслужен Шампион, показа най хубава игра. ;;650

yavor1

Цитат на: alex78;45279Отборът който знае как се задържа топката във тяхно владение. Заслужен Шампион, показа най хубава игра. ;;650

и съдияяя от българия ;;650

Цец0

Цитат на: Стоян;45276Няма никакво съмнение, че Испания е най-добрият отбор и заслужено е световен шампион.
Дали мислят така в Португалия и Холандия??? Ако са такива защо не ги победиха без тези съдийски аванти, а трябваше да бъде толкова грозно?

Джак

Цитат на: alex78;45279Отборът който знае как се задържа топката във тяхно владение. Заслужен Шампион, показа най хубава игра. ;;650
Затова ли го подпира съдията, защото играе най-хубавия футбол? :s103
Заслужен шампион таратанци!

alex78

Цитат на: yavor;45280и съдияяя от българия ;;650

Оооооо, не Съдията е талисман на Ман Юнайтед, както вече казах- 1 титла им подари тоя келеш който не можел да си контролира децата. :lol15:

yavor1

Цитат на: alex78;45283Оооооо, не Съдията е талисман на Ман Юнайтед, както вече казах- 1 титла им подари тоя келеш който не можел да си контролира децата. :lol15:

явно е много богат като българските съдии, не само футболни :lol15:

Цец0

Колкото и странно да ми звучи това, което ще напиша, след всички първенства и турнири, които съм гледал, но за мен най-добрия отбор на това първенство беше Германия! Според мен това е отбора, който ще запомнят всички неутрални фенове най-силно от това първенство, а не някакви иберийски роми, станали шампиони след срамни за играта отсъждания!

Стоян

Ако един неотсъден ъглов е аванта, това да им е грехът. Не искам да се впускам в подробности. Само за мача днес - Холандия трябваше да е в намален състав още от средата на първото полувреме.

Испания играе най-добрия футбол. След европейската титла, след невероятния поход на Барса миналия сезон, след титлата и този сезон, дойде и заслужената световна титла за отбора, чийто гръбнак е именно Барселона. Има само един отбор, който може да победи Испания, но без да ги надиграе в продължителен период от време - това е Интер на Моуриньо. И тъй като Интер не беше на световното като един отбор, се случи най-логичното.

Поздравления за Испания! ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания