Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Купата по футбол 2010 - една измама

Започната от nordligvind, Юни 20, 2010, 12:40:29 AM

« назад - напред »

Ooo_Pepi

Цитат на: Ooo_Pepi;44290Дано паднат бразилците.

Цитат на: Продуцентът;44292Иска ти се. :lol15:
бразилците са мн силни.

Ко речи :worry:

Цитат на: Продуцентът;43420Ахххххх, толкова густо ми стана ;;602 ;;650
че паднаха италианците...

Цитат на: Ooo_Pepi;43427И на мене, и на мене :g045:
а на мен ми стана още по-густо и за бразилците :lol15:

Ето ви една снимка за да усетите атмосферата:

TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Джак

Най-сигурно да не ти вкарат е да не участваш на световното. Могат да се поучат бразилците от нас! :worry:
PS. И икономиката ще лети... ;;573
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Ooo_Pepi

Цитат на: Продуцентът;44303Ем така се случва във футбола, като не вкараш ти вкарат, можеше още първото полувреме бразилците да опечат работата...

Да да... Данчо и кола :lol15: защо пропускаш момента с игра на ръка на бразилец в наказателното си поле ?
Това трябваше да е дузпа и сега резултата да е 3-1, а тия оранжевите балерини имаха поне още 5 положения сам срещу вратаря и пропуснаха златни възможности сега трябваше да е 5 или 6 на 1 :worry:
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Чък Норис

Цитат на: Ooo_Pepi;44304а на мен ми стана още по-густо и за бразилците ...
Най-густо ще ми стане утре когато испанските балерини :;807

Чък Норис

@Ooo_Pepi
Незнам каква е тая озлобеност към бразилците, но е факт, че те играят най красив футбол, никога не се връщат да пазят резултат, винаги играят за публиката.
;;650

Ooo_Pepi

Цитат на: Веско;44298... утре като отпадне и Аржентина ,щастието ще е пълно.;;650

Дааа напълно съм съгласен с теб...
От трето густо нЕма ли нещо да ми стане ;;602

Ooo_Pepi

Цитат на: Продуцентът;44308@Ooo_Pepi
Незнам каква е тая озлобеност към бразилците...

Същата каквато е и към жабарите... никой не ги обича.
Много велики, голям фаворит, видяхме за какво става въпрос... само ги подпират я да се върнем няколко дни назад ето тук:

Цитат на: Ooo_Pepi;42935Не съм продуцента, но ето ти точните моменти на игра с ръце.

Два пъти игра с ръка никакъв жълт картон за което на всичко отгоре вкаран гол след спиране на топката с ръка и накрая зачетен.
Кажи сега това не е ли възмутително ?
А днес отново игра с ръка пак никакъв жълт картон и разбира се няма дузпа. Това не е ли яко подпиране ???
Кажи след толкова подпиране и след тая игра на баскетбол това ли му е хубавия футбол на бразилците ?
Как после да ги обичат хората... еми нема да ги обичат а напротив, слагат ги в кюпа наравно със жабарите, това заслужават.
И още нещо адски... казваш холандците играли много грубо днес. Я да си припомним какво се случи последните няколко мача на Бразилия:
С Кот Д'ивоар получиха червен картон за грубо отношение на Кака с противников играч, днес пак получиха червен картон за грубо отнощение към холандец... к'во става май не играят този красив футбол за който ти говориш ? Кой друг отбор има наравно червени картони или даже повече а, аз не знам за такъв така, че справедливо си отиват вкъщи.

Чък Норис

Цитат на: Ooo_Pepi;44310И още нещо адски... казваш холандците играли много грубо днес. Я да си припомним какво се случи последните няколко мача на Бразилия:
С Кот Д'ивоар получиха червен картон за грубо отношение на Кака
Оп май сме гледали друг мач?

Цитат на: Ooo_Pepi;44310днес пак получиха червен картон за грубо отнощение към холандец... к'во става май не играят този красив футбол за който ти говориш ? Кой друг отбор има наравно червени картони или даже повече а, аз не знам за такъв така, че справедливо си отиват вкъщи.
Това, че съдията не даде червен картон на ван Бомел и спести няколко жълти на съотборниците му не означава, че са играли чисто.:hammer:

БОБИ

Имашe дузпа за бразилия но не я даде пак подпирачка.

gggng

Определено Бразилия играе прагматичен футбол и в никакъв случай не и красив

register

до тук това е най-грозното световно
то не бяха грубости, симулации, сбивания, ритане и тъпчене с бутоните без топка, непростими съдийски грешки, слаба и безучастна игра, случайни голове, бойкоти, скандали, позьорщина, вувузели, сеп блатер...

основните фаворити си заминават безславно един по един
няма нито един отбор, който да играе красиво - всичко е оставено на случайността
няма да се учудя ако на финала гледаме парагвай срещу гана
и познайте кой ще спечели...:s103

Чък Норис

Цитат на: register;44321няма да се учудя ако на финала гледаме уругвай срещу гана
Няма как да стане, те играят в момента, но може да се случи на финала уругвай - парагвай ;;573

@gggng
Всички вече играят практично, но въпреки това не съм видял бразилия да се върне да пази резултат.

register

имах предвид парагвай
абе се е вай:hammer:

ICO42

Цитат на: register;44321........ако на финала гледаме уругвай срещу гана
и познайте кой ще спечели...:s103
Е това може да стане, ама не и на това световно.:s104
No pain, no gain

Чък Норис

Цитат на: register;44323имах предвид парагвай
абе се е вай:hammer:
мммда, парагвай - гана ще е много зрелищен мач :lol15: