Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

ДА се похваля и аз

Започната от bu12tras, Ноември 17, 2008, 04:53:44 PM

« назад - напред »

bu12tras

Ето още малко снимков матрял:

Чушкопека

Съдейки по последните снимки, работата е свършена добре. Браво Жоре и поздравления на веселата компания!;;650

Хиена

Цитат на: koko;25763Съдейки по последните снимки, работата е свършена добре. Браво Жоре и поздравления на веселата компания!;;650

Супер е станало.Браво Жорка.А относно съседите тегли им по една тлъста и ги остави те да я свалят ако искат.Та какво толкова им пречи като е на покрива.Не бързай да я сваляш, всяко чудо за 3 дни.Ще мрънкат, мрънкат па ще спрат.Просто ще забравят.Аз затова моите ги тренирам.Ако много мрънкат db на звука се усилват доста и започват да се самонаказват.;;650
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Джак

@adskiqt, да не забравиш да се похвалиш какво повече изкара с тази антена спрямо старата ти (доколкото помня пещерска 140). ;;513
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

bu12tras

Цитат на: Jack;25780@adskiqt, да не забравиш да се похвалиш какво повече изкара с тази антена спрямо старата ти (доколкото помня пещерска 140). ;;513
В грешка си 60см булсат има 2 бр и една 100см стронг дет не я ползва :worry:

Трънката

Да си покажа и аз моите творения  :sat:

Чък Норис

Цитат на: hitman;25783В грешка си 60см булсат има 2 бр и една 100см стронг дет не я ползва :worry:
ааа има и още ама те съвсем не се ползват;;573

Стоян6

Браво!!! Параболата е супер(мечта за всеки сатманяк) и компанията също!
<75E...30W>1.50 парабола,INVACOM Fibre Optical, мотор Strong SRT А18+,позиционер Strong SRT V50, VU+solo 4K; EDISION Piccollo S2+T2/C H.265 HEVC

Ники

БРАВО НА ДРУЖИНАТА;;650

Чък Норис

Цитат на: Nicky;25811БРАВО НА ДРУЖИНАТА;;650
;;650

Който има антена за монтиране W123 е човека, държа да обърнете внимание на стойката, негово производство е :;810

Ники

трябва на снимката на която сте около "кръглата" маса ;;650  да напишете кой - кой е, та да се опознаем по добре.;;513

Чък Норис

Цитат на: Nicky;25816трябва на снимката на която сте около "кръглата" маса ;;650  да напишете кой - кой е, та да се опознаем по добре.;;513
Аааа запознанствата само лично, който иска да дойде на някое от събранията на "Пловдивската група", добре дошъл... Вярно организираме набързо сбирките, ама поне е често(по 2 пъти месечно, поне). Всеки е добре дошъл никой няма да върнем.;;513

Чък Норис

Цитат на: adskiqt;25822Аааа запознанствата само лично, който иска да дойде на някое от събранията на "Пловдивската група", добре дошъл... Вярно организираме набързо сбирките, ама поне е често(по 2 пъти месечно, поне). Всеки е добре дошъл никой няма да върнем.;;513
Някой ако каже
ЦитатИмам път към Пловдив тази неделя и искам да се видим.
и събираме групата.;;602

Въйко

Въпреки че не се познаваме Ники понеже рядко пиша ще се радвам да дойдеш и да се запознаеш с най-сериозната аморална група в БГ;;650
aatns
gmkd

Ooo_Pepi

Аз лично бих дошъл с удоволствие да се запозная с един дето ми е симпатичен и с един дето хич не ми е симпатичен ама това беше само в началото, сега и той ми е симпатичен ;;598 ;;642 ;;675
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания