Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Обмислят забрана на вувузелите

Започната от Музикантът, Юни 13, 2010, 12:30:44 PM

« назад - напред »

Стоян

Джак, аз в самсунга имам такива честоти. Ще пробвам направо там.

Джак

Да де.. А какво ще правим всички останали, които нямат Самсунзи? ;;602 :hammer:
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Стоян

Намалих 100 хц, 300 хц. и 1 килохерц. Другите ги ставих стандартно. Вувузелите силно намаляха.

;;650

Джак

Струва ми се, че БНТ1, които съобщиха новината, вече са приложили казаното на практика - в звука доста по-слабо се усещат вувузелите, отколкото на другите канали.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Стоян

Аз още след първите мачове написах, че очаквам някои от водещите телевизии да пуснат аудио канали от типа Tromben Aus, сиреч изключени тромби, като го направят по някакъв начин. Доста се забавиха. Впрочем, исп. Канал+ Лига в момента има трети поток на испански почти без фон.

Стоян

Интересно е и това, че два испански канала предават мача в момента с един коментаторски екип - един и същ е коментарът по Куатро и по Канал+ Лига.

Anthony

Голям праз, че няма да се чуват вувузелите. Половината удоволствие от мача е неговата атмосфера. А тя в ЮАР липсва. Единствено англичаните успяха за няколко минути да заглушат отвратителното негърско изобретение (смърт за тях), пеейки химна в средата на мача. Аз лично ходя на мачове много често и цялата емоция идва от публиката. Да чуеш как при гол или опасно положение целия стадион изригва - това ти качва адреналина и доставя голямото удоволствие. Долните негри успяха да унищожат едно световно първенство. Направиха го безинтересно и скучно. Играчите са раздразнени, зрителите също, да не говорим за хората, които са дали маса пари за да отидат до там. Не мога да разбера как подкрепяш отбора си така? ЮАР вкара гол на Мексико и по нищо не си пролича. Кошера продължи да си бръмчи. А ФИФА далеч не им прави услуга, разрешавайки кретенските им тромби. Вместо да се бори с расизма, те го задълбочиха, защото дори хора, които не са били расисти досега, вече мразят патгладжаните. Господ си знае работата и не случайно 70% имат СПИН, Ебола и други гадости. На кой са притрябвали брикетите? Съсипаха една цветуща страна и продължават да я довършват. Не бях расист преди това световно (освен към мангалите), ама сега и тея ги мразя адски.

Veskop

Sky Deutschland  предлага от тази вечер на зрителите си специален филтър срещу звука от  вувузелите       

Платеният телевизионен канал Sky Deutschland (Скай Дойчланд) предлага от  тази вечер на зрителите си специален филтър срещу звука от вувузелите.  От Скай Дойчланд съобщиха, че феновете ще могат да избират между две  тонопции - с или без шум от вувузели. "При предаването на мачовете по  телевизията звукът от вувузелите е много по-силен, отколкото на самите  стадиони", заяви шефът на спортния отдел на телезивията Карстен Шмидт.  Затова тиви каналът ще използва техническите си възможности и със  специален филтър ще редуцира шума от вувузелите. "Отнасяме се с респект  към южноафриканската култура, но искаме да предложим на обанатите си  сами да избират тона", каза още Шмидт.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Anthony

Така е, но е за сметка на английския аудио поток. Сега имаш немски коментатори с вувузели и немски коментатори без вувузели.

Veskop

Цитат на: Anthony;42306Така е, но е за сметка на английския аудио поток. Сега имаш немски коментатори с вувузели и немски коментатори без вувузели.

няма пълно щастие... ;;650
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Anthony

Абсолютно. А и немския коментатор е за предпочитане пред Петела и цвилещия Ибришимов. С това страхотно качество на БНТ като им чуя гласовете, все едно се обаждат от преизподнята. ;;650

dsc

Малко звукови дразнители могат да се мерят по степен на противност с вувузелата. Hyundai обаче е спонсор на Световното първенство в Южна Африка и местните форми на слухови изтезания са се сторили подходящ маркетингов инструмент на корейците.

В чест на Мондиала компанията спонсорира изработката на най-голямата вувузела в света. Чудовищната зулуска зурна е дълга близо 35 метра.

Да видим сега филтрите т.е да ги тестваме;);;650
вижте и видео
http://www.sport1.bg/sport1/node/179084
Triax 110 - GiGaBlue HD Quad

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания