Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

DVB-T Варна

Започната от мол22, 11-06-2010, 18:41

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Фенцо

БНТ2 отново излъчва :)

Еди

Цитат на: Дензел;232312Просто и елегантно- HD нъцки !
Тогава си вземи за 45лв. Той е с ХД.

Еди

Цитат на: ПоповП;232320Най-добрият начин е ясен(както и при Samsung модели), но дали всички модели LG са с еднакво меню по отночение редактиране каналите.
Не, не са, моят няма такива опции.

Еди

Цитат на: Nicky;232332Други начини няма ли ?;;601
Ами има, но са по-трудни или по-скъпи. Има телевизори с по два тунера, но не знам дали има такива и с разделени антенни входове. Ако има, на единия закачаш антената, а на другия кабела. Ако няма такива, то тогава пишеш писмо до производителя да ти направи такъв.;;573

Nicky

А можеш ли да споделиш нещо за USB-T  ?
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

Еди

Обаче пак спряха някои програми. Останаха само БНТ1, БНТ2, въздушната програма;) и ХД-то на БНТ1

Nicky

Цитат на: Еди;232428Обаче пак спряха някои програми. Останаха само БНТ1, БНТ2, въздушната програма;) и ХД-то на БНТ1
Така ще е до 1.09.2013 г.
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

Еди

Цитат на: Nicky;232429Така ще е до 1.09.2013 г.
Да, отново май ги пуснаха, вече са 8 на брой.

om63

Цитат на: ПоповП;232320Най-добрият начин е ясен(както и при Samsung модели), но дали всички модели LG са с еднакво меню по отночение редактиране каналите.
На моя lg 47lm640s редактирането сякаш става само при пращане във фейвърит листа... Не че си играх много, защото открих друг доста сериозен проблем .. А съм натиснал GUIDE а е изкарал таблицата с ЕПГ и до там. Увисва и само пауър оф бутона на дистанционното работи. Вчера го хванах ефекта и не съм го доразследвал. На Самсунга ми подобна драма няма. Досега просто не съм го тествал щото нямаше DTV и EPG :)
Бинарната математика са я измислили циганите. Тука има - тука нема.

zlosten

В момента има ли сигнал?

KALIAKRA

Цитат на: zlosten;232477В момента има ли сигнал?

Сега сканирах.Работят 8 тв с БНТ2.

Йулиан

Цитат на: om63;232464На моя lg 47lm640s редактирането сякаш става само при пращане във фейвърит листа... Не че си играх много, защото открих друг доста сериозен проблем .. А съм натиснал GUIDE а е изкарал таблицата с ЕПГ и до там. Увисва и само пауър оф бутона на дистанционното работи. Вчера го хванах ефекта и не съм го доразследвал. На Самсунга ми подобна драма няма. Досега просто не съм го тествал щото нямаше DTV и EPG :)
Аз има същия проблем. Телевизора е LG42LK430. Смятам да слагам нов фирмуеър. Все още ме е страх да не се прецака нещо при ъпдейта. Интересното е, че двата модела са съвсем различни.

lorda

При мене проблема е малко по различен.Приемника ми е STRONG SRT-8102 PVR+
Ако гледам например Бтв и натисна EPG бутона изкарва ми схемата с канали и предавания но на Бнт е празно.Съответно като съм на Бнт не се вижда EPG  на другия мукс :s103

ПоповП

Цитат на: Nicky;231299Имам подобен проблем с кабелната и ефирната тв.Винаги когато изкл. кабела и после вкл. антената за ефира се налага на ново да сканирам кабелната,всичко се изтрива за кабела.;;601
А при сканиране няма ли опции за разделно сканирене на кабелна, ефирна цифрова, ефирна аналогова както е при Самсунг(възможно и при други марки). Така запаметяването става в съответния раздел и нищо не се трие от другите.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

klapa

На моето lg като натисна бутона info докато съм на цифрова ефирна и забива. Нищо не мога да направя, освен рестарт от контакта. Като сменям каналите пише само номера и името (ръчно имена не могат да се задават), а за информационна лента с часа и какво дават, какво ще дават трябва да натисна ok. Като цяло съм нещастен, че продадох моя samsung d6 серия и явно като излязат ще се обзаведа с някой панасоник, модел 2014. :D

След като тръгна бнт2, стискам палци час по - скоро до bgonair да се нареди и тв черно море. Освен, че чакам този таймер да свърши, чакам и седми март, за да разберем дали news7 ще е hd в цифровия ефир или поредното sd мазало.
Новите правила за подписа са ужасни! Има по - големи емотиконки от разрешените за подписа картинки.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания