Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

След Юнайтед – Челси

Започната от Джак, Април 03, 2010, 09:56:58 AM

« назад - напред »

DON Джолан

Видя се , че М. Ю. без Руни са нищо. По повод скъпо платения Бербо, Сър Фергюсън се чувства, като оня шоп дето си купил сапун вместо вафла и викал "пениш се не пениш - ще те ям, пари съм давал за теб".

Milenrec

Ама как ги провали снощи Бербатов Юнайтед,без да играе при това ,много интересно как става?

Миро

И на мен ми е много интересно Бербатов как провали Юнайтед без да играе. Много ми е интересно как преди време едни хора едва ли не правеха свирки на Бербатов сега го плюят. Бербатов не е МЮ, а част от него. След като халфовете не могат да вържат един пас какво е виновен Бербатов? Или най-добре вратаря да му подава топката в защита и той да премине през 11 играчи от противниковия отбор и да вкара. Дори и да го направи пак ще има киселяци, които ще го плюят. И не Бербатов е на високо, а вие сте на много ниско, да не кажа под земята.
Конкретно за мача съра си се прецака сам. Дори и с 10 души ако беше останал с нападател щеше да е друго. Ама той си знае, нали за това е сър. :)

Цец0

Миро, не си прав... След като подлите шваби неколкоктратно и умишлено фаулираха Рууни точно в контузения крак, а жабара се направи на ни лук ял, ни лук мирисал и наивното изгонване на Рафаел друга алтернатива просто нямаше. Защитата трябваще да се заздрави, а каква по-добра смяна от непълноценния Рууни? Друг е въпроса, че съдията изобщо нямаше еднакъв критерий при нарушенията, защото ако фаловете на Рафаел бяха за жълти картони, то влизането на онзи прост немец отзад в краката на Валенсия 5 минути след червения картон беше буквално за смъртна присъда. Но станалото, станало. Лион от години ми е супер симпатичен отбор и искрено им пожелавам да разнищят тези немски палячовци!

Джак

Бербатов: Аз съм много на високо
Да.. На горния ред на резервната скамейка.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Цец0

Цитат на: Джак;36258Бербатов: Аз съм много на високо
Да.. На горния ред на резервната скамейка.
Престани да повтаряш като латерна едно и също през 2 поста! Да, така го каза, и го каза на хората, които злобеят срещу него и че от него излезе нещо, а не е поредния некадърен БГ футболист, за когото курвите и фолк клубовете да приоритет №1 в живота им... Друг е въпроса, ако и ти се причисляваш към злобеещите!

Джак

Първо не можеш да ми кажеш какво да повтарям.
Второ - повторих го заради изказването на миро, че "не Бербатов е на високо...", докато самия Бербатов сам казва обратното.

И ще го критикувам (злобеят само малките хора и тия които в критиката виждат злоба) колкото си искам.

Защото:
- Вече стои по-дълго на резервната скамейка отколкото на терена и не ми доставя удоволствие да го гледам там (на скамейката).
- Не се старае достатъчно. През повечето време играе мудно, без хъс, а добрите отигравания са епизодични.
- Повече ръкомаха и се ядосва, отколкото тича.
- Защото откакто стана голямата "звезда" на MU, спря да се раздава така, както се раздаваше в Тотнъм.
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Миро

Цецо, съра трябваше да смени Рууни, да. Но според мен с нападател, защото ако имаше нападател той щеше да увлича поне 2-ма футболисти на Байерн и те нямаше да мога да упражнят такъв натиск. Но всеки има виждане за ситуацията. :) И да, малко пресилени бяха картоните за Рафаел, но какво да се прави, така е видял съдията.
За Бербатов няма да навлизам в полемики, защото е безмислено. Само ще кажа, че за мен той е сто пъти по-добър човек от всички футболисти играещи в българското първенство взети заедно. А и защото е некадърен е в Манчестър Юнайтед. :)

gggng

Хубав-лош това ни е най добрия футболист в момента

bobiengland

Бербатов е добър( даже много добър футболист), само че той не е лидер и затова не може да се наложи в големите отбори, така както го направи в Леверкузен и Тотнъм. Защото там (в ЮНАЙТЕД)  почти всички са звезди, и в момента проблема на Юнайтед не е Бербатов, защото защитата куца цял сезон, както и полузащитата. Време е Фъргюсън да направи трансфери, защото само с продажба на футболисти не става.

Джак

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания