Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем с феникс на ком

Започната от whitesnake1979, Февруари 06, 2010, 01:47:47 PM

« назад - напред »

ko2000

Цитат на: Продуцентът;31785Значи феникса на ком го забравяш, ако ще ползваш нюцс или мпцс, ще ти трябва феникс на усб, ако ще ползваш оскам ще ти е нужно смарго(освен ако нямаш някой под ръка да ти компилира версии за феникс), смарго-то не трябва да е от тези които ги продават в БГ.
Един страничен въпрос, защо се занимаваш с глупости, а не си вземеш един дм500 за спалнята или кухнята и на него да изградиш сървъра?

Защото нямам опит с Dream box - оригинали, клониги, непознати имиджи, конфигурации. По-склонен съм да си взeма IP Box 200S за сървър, но не знам как е със софтуерната поддръжка към настоящия момент.
IPbox 900 HD Vu+ Ultimo 4K Triax TD 110 Samsung LCD 40 F86

Devnull

Лесно е да кажеш "предавам се".

Чък Норис

Цитат на: ko2000;31993Защото нямам опит с Dream box - оригинали, клониги, непознати имиджи, конфигурации. По-склонен съм да си взeма IP Box 200S за сървър, но не знам как е със софтуерната поддръжка към настоящия момент.
То и с ипбокс като гледам нямаш особен опит;;573
Взимай един дрийм 500 от Ники и не му мисли, има доста по-изчерпателен раздел за дриймбокс, от колкото за ипбокс, отделно има раздел Уроци по Dreambox, пък ако остане нещо неясно ще помагаме.

ko2000

Цитат на: Продуцентът;32016То и с ипбокс като гледам нямаш особен опит;;573
Взимай един дрийм 500 от Ники и не му мисли, има доста по-изчерпателен раздел за дриймбокс, от колкото за ипбокс, отделно има раздел Уроци по Dreambox, пък ако остане нещо неясно ще помагаме.
IP box`a съм го разнищил отвсякъде ;;598, нямам опит само в конфигурирането на сървър, но мисля. че ще се справя с четене, пробване и питане. Дрийм бокса нещо не ме влече, но пък цената му е по-добра. Все пак благодаря на Продуцента за мненията и съветите;;650

Торбалан

винаги съм се чудил какво значи "P box`a съм го разнищил отвсякъде ;;598,"
това значи, че си добър с дистанцоинното или, че можеш да му смениш боотлогото а да монтираш целия вар в харда
или имаш няколко имиджа качени на него

поздрави
 обясни ми моля те да знам и аз ли да викам "P box`a съм го разнищил отвсякъде ;;598,
[SIZE=-1] Абдула бен Хамад ал Халифа брат му на Шмъркан
[/SIZE]

ko2000

Цитат на: Торбалан;32113винаги съм се чудил какво значи "P box`a съм го разнищил отвсякъде ;;598,"
това значи, че си добър с дистанцоинното или, че можеш да му смениш боотлогото а да монтираш целия вар в харда
или имаш няколко имиджа качени на него

поздрави
обясни ми моля те да знам и аз ли да викам "P box`a съм го разнищил отвсякъде ;;598,
Аз пък винаги съм се чудил на хора, които не искат да се опитат да четат между редовете;;598
 А иначе учудените състояния са нещо хубаво, понякога, но не е хубаво да се заплесваш чак толкова:worry:

Торбалан

не бе обясни ми какво значи P box`a съм го разнищил отвсякъде

запоил си му феникс на кома вътре в бокса ли
Разнищил
е дебело понятие като не е софтуерно разнищил значи хардуерно си го разнищил

[SIZE=-1] Абдула бен Хамад ал Халифа брат му на Шмъркан
[/SIZE]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания