Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Re: Гледане на филми с DM500 от PC

Започната от nikec, Септември 02, 2008, 07:12:00 AM

« назад - напред »

nikec

Луфт се получава при всички мотори, и сегашния ми има луфт но той се коригира по някакъв начин както го бях направил.

nikec

Dzumba: я да питам нещо, значи в Набилото при син бутон ми дава актуалните ключета.... като ресетна Джибокса ми светва без проблем Канал 1 но като дам син бутон ми пише Декоде Интернал след превключване на канал и връщането на същия ми светва че чете от картата но като стоя няколко минути там кода не се променя а забелязвам че ако вземам от някой по нетуърка ключовете се сменят. Не се сменя обаче ключа като ми чете от локалната карта, освен това две сутрини вече като стана сутрин ми е забил Джибокса макар да го оставям на Канал 1. Намалил съм юзерите сега са 80 и захапва по бързо картата, игнора не съм бутал който ми предостави но си мисля че след първоначалното захапване от картата после изобщо не се обръща към нея..... макар да ми свети че чете от нея. Доста ми е трудно да определя дали изобщо локаланата ми карта е наред, или си прави старите проблеми Джибокса само знам че сега светва без проблем канал 1 като ресетна Джибокса и после гледам каналите и ми свети CARD на ЕЦМ Инфо но проблема със забиването си продължава. Покрай мен и кака ми стана експерт и знае вече как се рестартира кам  :; 750

dzumba

Сега, понеже твойта карта е най добре настроена,всички от България се закачат за нея и бързо я блокират,трябва да махнеш още 50 юзера за да можеш да гледаш нормално!Достатъчно е 15-20 юзера да се закачат за нея и е готова!После рестарт и пак същото!

nikec

Искаш да ми кажеш че някой изобщо гледа от моята карта?  :;504
Дълбоко се съмнявам че някой изобщо се обръща към нея освен един човек за който съм сигурен че гледа от мен понеже сме приятели и точно за тва започнах да се занимаам с шер.... иначе преди тва си гледах на ццкам и само с ъпдейт на кл....
Така де дано да си прав, ако трябва ще намаля още юзерите ама всеки който делна ми е мил понеже виждам че на който и спътник да ида пакетите ми се отварят от различни потребители. В крайна сметка нали това е целта да си осигуря поне по два юзера на пакет и да гледам безпроблемно.
Поздрави и мерси за съветите.

nikec

Цитат на: dzumbaСлагай го смело!

Незнам дали не си се отказал от този форум (дано греша), не искам да ти давам съвети и т.н но спри да се занимаваш с ония (от другия форум) тук си ценен и има хора които те тачат и уважават труда който полагаш.
Та по цитата ти, би ли ми казал това файлче къде се слага понеже го гледам като теле в железница и немога да разбера как да го сложа че да ми е пачнат Гбокса.
В момента съм с 2.25 ама все си продължава да забива сече пустата карта на 24 часа един път ще забие ама ще го направи когато ме няма и немога да рестартирам, следователно оставам офф за юзерите и става гадно  :sad:

ivo

Скоро не съм мяркал dzumba, да влиза. Може би е обиден на някого. Дано да не съм прав. Той е един от полезните потребители тук. И бат генту не съм мяркал скоро. Да не му се е случило нещо.

iwelichkow

ама верно,дали не са се спасили от тая скапана страна?

geo_1111

dzumba  пише при боян редовно

nikec

Някой знае ли как да направя така че листата на Джибокса да се ъпдейтва сама а не да се налага аз да си ребутвам Кама че да разпознае новите юзери, приемам идеи и как се прави на ццкам предполагам ще е нещо подобно и ще мога да се оправя по нататък с настройката.
Мерси на отговорилите.

Крал Артур

Няма начин. Или поне аз не знам :mrgreen:

ICO42

Че на CCcam налага ли се да се рестартира кама за да се появят новите юзъри,след като се добавят?На мен май ми се появиха без да го рестартирам.
No pain, no gain

netman

Цитат на: nikecНякой знае ли как да направя така че листата на Джибокса да се ъпдейтва сама а не да се налага аз да си ребутвам Кама че да разпознае новите юзери, приемам идеи и как се прави на ццкам предполагам ще е нещо подобно и ще мога да се оправя по нататък с настройката.
Мерси на отговорилите.

На CCcam тва не се настройва - като върнеш конфига с ФТП клиент и сам се рефрешва по подразбиране ... :)
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

nikec

Е добре де, ами ако с Тотал Командер обработваш конфиг файла на ЦЦкам и после само сейвнеш а не да дърпаш на компа и после да го връщаш пак ли рефрешва листата сам.... щото ако е така това я плюс за емулатора според мен.
Ей преди малко се мъчих да ъпдейтна една карта с Джибокс, после с Скам и накрая турнах цц-то и хукна след минутка като си признавам че Джибокса не си направих труда да го настройвам понеже нямах време да се занимавам с просотии и ъпдейт на карти :)

ICO42

Цитат на: nikecЕ добре де, ами ако с Тотал Командер обработваш конфиг файла на ЦЦкам и после само сейвнеш а не да дърпаш на компа и после да го връщаш пак ли рефрешва листата сам.... щото ако е така това я плюс за емулатора според мен.
Ей преди малко се мъчих да ъпдейтна една карта с Джибокс, после с Скам и накрая турнах цц-то и хукна след минутка като си признавам че Джибокса не си направих труда да го настройвам понеже нямах време да се занимавам с просотии и ъпдейт на карти :)
Нали точно за това ти пеем,редактираш конфига с някой текстов редактор,презаписваш го в /var/etc/CCcam.cfg и това е,не ти трябва да рестартираш кама.Компа ми е с линукс,и аз си бърникам директно по конфизите,за виндоуса мисля че тоталкомандера имаше фтп клиент,отваряш редактираш си юзърите,презаписваш файла и си готов.
No pain, no gain

nikec

Разбрах, със слак ли си на компа ?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания