Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Какъв имидж използвате за Вашия DREAMBOX?

Започната от Хиена, Декември 17, 2009, 09:32:38 PM

« назад - напред »

Какъв имидж използвате за Вашия DREAMBOX ?

emini !
83 (63.8%)
abilosat !
15 (11.5%)
li-jade !
11 (8.5%)
ewnigma !
8 (6.2%)
?руг, ако не ви затруднява кой ?
10 (7.7%)
if Team
3 (2.3%)

Общ брой гласове: 129

dolby

Цитат на: clean;30269На домашното 500 пробвах всички но върнах на 4.50 заради плейването на филми от РС-то. Имам обаче голяма бройка служебни 7020 ( s, si ) и се интересувам от стабилен имидж за тях.

за 7020 ползвай PLI jade2. много стабилно се държи с него.  PLI jade3 е бъгав

СТАРИЯ

Mutant 200S -Nabilo
DM 500S - Nabilo
DM 800 - Nabilo
[INDENT]"Майка ми тъче в завода плат за всички, за народа - и за теб и за мен - всеки да е пременен! " Детска песничка [/INDENT]

dolby

......

ivo

И джеминито си забива и се скапва лесно, зависи колко го ровиш. За сега съм на Набило. Работи си стабилно без разбира се да се рови много. Задал съм му в часовника да се рестартира всяка сутрин и проблеми от тогава нямам с него.

П.п Ако иска създателя на темата - мога да му добавя и сиф.

Джак

Когато бях с ДМ500 и аз залагах основно на Набило. По това време все още доста хубави пакети се гледаха с емулатор, а удобството да изтеглиш ключетата от менюто на Набило бе водещото в избора ми. Кой знае какво различие в качеството на картината подавана през СКАРТ-кабела при различните имиджи за ДМ500 не забелязах.
При ДМ800 обаче, положението с имиджите не е същото - там Набилото за мен е пълен провал, най-вече заради изключително лошата си картина. За ДМ800 залагам само на Gemini. Отлична картина и много рядко забиване. В първите версии на GP за DM800, забиванията бяха чести - по няколко на седмица, но след 11 нови версии на Gemini, нови SS и драйвери, забиванията се сведаха до 1-2 пъти в месеца и то по вина на някой плугин, а качеството доста се подобри.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Веско

Аз залагам на НюНигма за ДБ 800ХД, перфектна картина ,а и има едно удобство, може да се ъпдейтва до последната версия,което при другите имиджи липсва.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

basti

Цитат на: Продуцентът;30281Става въпрос за дм800, за дм500 набило 0,8 максвар е едно от най стабилните, заедно с гемини 4,20.
Peter Pan                                              6     1,00%                             Nabilosat                                              256     42,52%                             LS                                              3     0,50%                             NewNigma2                                              83     13,79%                             Pli-Jade                                              13     2,16%                             DreamForum                                              1     0,17%                             OoZooN                                              25     4,15%                             LT                                              7     1,16%                             Gemini                                              173     28,74%                             Edg Nemesis                                              25     4,15%                             Milo                                              10     1,66%        
Без коментар!!!

Чък Норис

Цитат на: basti;31346Peter Pan                                              6     1,00%                             Nabilosat                                              256     42,52%                             LS                                              3     0,50%                             NewNigma2                                              83     13,79%                             Pli-Jade                                              13     2,16%                             DreamForum                                              1     0,17%                             OoZooN                                              25     4,15%                             LT                                              7     1,16%                             Gemini                                              173     28,74%                             Edg Nemesis                                              25     4,15%                             Milo                                              10     1,66%        
Без коментар!!!
Да беше постнал само от кой форум е тази анкета :e085: да не излезе, че е от набиосат форума;;573

Sharp987

От Сат Юнивърс - там е забранено да се публикуват Gemini имиджи. Трият ги на момента :lol15:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Хиена

Продуцентът е прав.Дай линк на анкетата, щото въобще не си за вярване.:e085:
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

basti

Цитат на: Хиена;31351Продуцентът е прав.Дай линк на анкетата, щото въобще не си за вярване.:e085:
Oко да види ръка да пипне!!! http://www.sat-universe.com

moreg

Аз ползвам PLI JADE 3 на Dm 500S, който излезе най-читавия имидж от всичките които изпробвах!
В началото бях с Jеmini 4.2 но не ми допадна, след това сложих NABILO но там пък от трите ми опита да видя работещия му сървар така и не успях!
DM 920 UHD, DM 500 HD

Веско

Цитат на: moreg;31973Аз ползвам PLI JADE 3 на Dm 500S, който излезе най-читавия имидж от всичките които изпробвах!
В началото бях с Jеmini 4.2 но не ми допадна, след това сложих NABILO но там пък от трите ми опита да видя работещия му сървар така и не успях!

То на това Набило сървъра му работи ли въобще?:worry:
И Мен ме дразни и ще го махам при първа възможност.:lol15:
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Онджичек

TOR90 - 1,9E,9Е,13E,16E,19E,36E,39E,45Е;GS120 rotor; Zgemma H9 twin;RPI;

Вито

На дъното DreamEllite 1.0 на USB-to Domica 3.0,Genimi 4.6 всичко тва  на DM800
Uclan 4K pro

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания