Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

изчезна ми сигнала, не се отварят каналите

Започната от hank87, Декември 01, 2009, 07:56:27 PM

« назад - напред »

makss

Цитат на: powerpet;26456първо провери вълновода (облъчвателя на конвертора), мойта антена е на покрива и някой тъпанар переодично ми пълни облъчвателя с хляб, резултата е като при теб

Ей за това не бих се сетил никога, защото антената ми е на гаража а той  на 5 метра  от мен и ми е постоянно под око.
Xtrend4000

bigdjon

при мен се е случвало насекомо да влезе в конвертора
GIGA BLUE UHD UE 4K,HD,парабола - 1.40

hank87

When there\'s a will, there\'s a way

hank87

Извинявам се, че пише с такова закъснение, ето как се разви ситуацията:

След първоначалното установяване на проблеме не се бях прибирал 2-3 дни. След въпросните 2-3 дни пускам применика- всичко ток и жица, отваря се всичко, аз щастлив.

Седмица след това- пак същото (отварят се само най-силните канали на 0,8W) Примирех се за вечерта и реших да гледам 0,8W. При една смяна на канал обаче хоп- AGC падна на 0% , SNR си седи на 22%, изписа tune failed и дотам. Повече нищо не се отоври, рестарти всякакви- нищо.

На следващия ден пак всичко работеше идеално и оттогава не съм имал ядове. Според мен си плаче за смяна на имидж (с настоящия е от повече от година) При следваща издънка ще го сменям
When there\'s a will, there\'s a way

Tiesto

Сменяй го и слагай последна версия на Gemini (тя има вграден последият second stage), приемника ти е 100% оригинал !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания