Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

TV7, Astra 2C

Започната от Dreyller, Ноември 30, 2009, 02:37:11 PM

« назад - напред »

Dreyller

Ще потърся още, дано намеря още. Впрочем тази тема още е актуална и от вчера виждам, че има и key за MGM (10E) Мисля да тествам този път лично, само ми кажете дали чинията на Булсатком може да хване честотата или не, че мотора стои на нея ? Темата е тук.

Dreyller

Най-накрая се намери необходимата информация. Повече тук или тук.

biser

как да го напиша на yumatu
:n020:2x90 1x180 KATHREIN USF910 AAF MULTIMEDIQ EDITION

Dreyller

Цитат на: бисер;49170как да го напиша на yumatu
Пратих ти ЛС ;) Забравих само да ти кажа, че ако не тръгне веднага, рестартирай приемника. При мен след въвеждане искаше да се рестартира.

Ключа иначе го пробвах, работи без проблем. За качеството на TV7 мога да кажа, че е повече от перфектно. В сравнение при Тотал ТВ е най-зле, при Булсатком е по-добре (за Виваком не знам), ама тук е екстра. А ако го сравня и с това на бТВ от Интелсат направо им се чудя защо се преместиха онези.

biser

да но на кодировка да го въведа

Цец0

Цитат на: бисер;49180да но на кодировка да го въведа
BISS

цецко

Цитат на: Dreyller;49178Пратих ти ЛС ;) Забравих само да ти кажа, че ако не тръгне веднага, рестартирай приемника. При мен след въвеждане искаше да се рестартира.

Ключа иначе го пробвах, работи без проблем. За качеството на TV7 мога да кажа, че е повече от перфектно. В сравнение при Тотал ТВ е най-зле, при Булсатком е по-добре (за Виваком не знам), ама тук е екстра. А ако го сравня и с това на бТВ от Интелсат направо им се чудя защо се преместиха онези.
ще пратиш ли и на мен че нещо не мога да се справя

biser

да но в списака на yu ma tu няма BISS и за това ми трябва soft

Dreyller

Цитат на: цецко;49192ще пратиш ли и на мен че нещо не мога да се справя
Зависи с какъв приемник си. Аз съм с Yumatu, бисер също е с такъв и просто му пратих нещата на готово, ако си с друг приемник няма как да помогна. Поне (ако си с друг) имаш ли емулатор в него (трябва да имаш и да се отваря с някаква комбинация) и имаш ли BISS в него ?

цецко

Цитат на: Dreyller;49208Зависи с какъв приемник си. Аз съм с Yumatu, бисер също е с такъв и просто му пратих нещата на готово, ако си с друг приемник няма как да помогна. Поне (ако си с друг) имаш ли емулатор в него (трябва да имаш и да се отваря с някаква комбинация) и имаш ли BISS в него ?
приемника е yu-ma-tu iq+ има си емулатор но нещо не мога да се справя с biss кодировката с другите нямам проблеми но с тази не иска

Dreyller

Цитат на: цецко;49213приемника е yu-ma-tu iq+ има си емулатор но нещо не мога да се справя с biss кодировката
Ще ти пусна ЛС, виж при мен как се въведоха нещата, предполагам при теб ще е почти същото.

moreg

Някой гледа ли този канал на бис? ако го гледа ако може да ми прати на ЛС ключа с идента отпред;;650
DM 920 UHD, DM 500 HD

ПЛАМЕН ИВАНОВ

Има ли още тв7 на 31.5

Миро

metody72

При мен проверих ключето което е вярно, но не ми отваря незнам защо, със фергюсън 100Е съм

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания