Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

gazarini75

Цитат на: d.ivanov;533943Не , това е снимка на новия бокс който раздават за ип телевизия на клиентите.  Реално си е китайски бокс със заредено приложение... Аз за какво казвам че са аматьори. Има към 140 канала, доста от крадените спортни тип руски и сръбски sk , въпроса е че това е всичко друго но не и истински операторски приемник.  Иначе както казах картината е зле. Все пак е ограничена до 720п в самото приложение . Явно с идея да се ползва на места със слаб нет. Ако човек има малко повече акъл да бяга далече от тези.

Ps ето услугата страницата е скрита от сайта но се намира през гугъл: http://msatcable.com/iptv/
Благодаря ти за отговора, преди малко ми се обадиха понеже питах и тях мсат и ме уверяват, че бокса поддържа 4к,а приложението full HD🤔:s101
Живея в къща и просто нямам друг избор за и
интерактивна телевизия и се чудя да рискувам ли?

d.ivanov

Цитат на: gazarini75;533956Благодаря ти за отговора, преди малко ми се обадиха понеже питах и тях мсат и ме уверяват, че бокса поддържа 4к,а приложението full HD🤔:s101
Живея в къща и просто нямам друг избор за и
интерактивна телевизия и се чудя да рискувам ли?

Може би не са информирани,  бокса е 4к но самото приложение е ограничено до 720p ;)  поискай тест в офиса и ще се убедиш ;)

CuMo

Moга ли да помоля някой запознат с нещата около този приемник да разясни има ли смисъл да си вземам такъв, при положение, че от 10 години съм с КАМ Модул и съм доволен от него.В 99% от времето гледам мачове, в другия 1% - HBO.Не държа да връщам назад предавания и т.н.
Благодаря предварително!

рст

Само при мен ли португалският Sport TV 1 HD насича постоянно откакто го пуснаха, на мястото на Bein Sports 1, преди около 1-2 месеца?

vasilstf

Цитат на: рст;535865Само при мен ли португалският Sport TV 1 HD насича постоянно откакто го пуснаха, на мястото на Bein Sports 1, преди около 1-2 месеца?
И при мен насича постоянно, но съм на друг доставчик в София. Освен това не виждам смисъл много от него, защото се покрива като програма със Sport 3. Колкото пъти да съм проверявал, все едно и също дават.

los4e

Цитат на: vasilstf;535867И при мен насича постоянно, но съм на друг доставчик в София. Освен това не виждам смисъл много от него, защото се покрива като програма със Sport 3. Колкото пъти да съм проверявал, все едно и също дават.

Някой знае ли от къде МСат получават сигнала, за да търсим проблема на друго място.

TUISTERa

Е хубава работа, ти още малко ще искаш и номера на картата на мсат :)

d.ivanov

Цитат на: los4e;536029Някой знае ли от къде МСат получават сигнала, за да търсим проблема на друго място.

Получават го чрез шер с линукс приемници,  единия път беше забил и стоеше лого openpli  цяла нощ на bbc...:s101

TUISTERa

Сега следва и да те питат кой им е шейха :)

НАА

Цитат на: los4e;536029Някой знае ли от къде МСат получават сигнала, за да търсим проблема на друго място.
От мултикаст провайдъри като bix :clickme

d.ivanov

Цитат на: НАА;536070От мултикаст провайдъри като bix :clickme

Така е , поне със законните окло 140 канала , останалите 100 за които не плащат права са с линукс приемници,  при това идват по манастирския начин със доста смачкано качество (казвам от 6 годишен опит като бивш абонат)

noobtv

От MSAT напипват листата малко малко. Наскоро добавиха каналите от сорта на FilmBox, DocuBox в SD и HD, a също и 3 4К канала
- Extazy 4K
- Fun Box 4K
- Love Nature 4K
А да продължават така

НАА

бачора

Цитат на: noobtv;550561От MSAT напипват листата малко малко. Наскоро добавиха каналите от сорта на FilmBox, DocuBox в SD и HD, a също и 3 4К канала
- Extazy 4K
- Fun Box 4K
- Love Nature 4K
А да продължават така

Това на IPTV бокса им ли е?

НАА

Цитат на: бачора;550593Това на IPTV бокса им ли е?

DVB-C

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания